Chief scrie:@ranga: bineinteles ca mana, simtul apei, orientare, una-alta ti le faci mergand la pescuit dar nu se intelege nicidecum asta: "Concluzia: ca sa stii sa pescuiesti, trebuie sa te uiti la pv-tv sau sa citesti carti sau reviste.". Doar ca daca mergi la peste cu bote, faci noduri proaste si crezi ca salaul "mananca" numai la Yo-Zuri 3D crank, esti departe de rezultate bune. Folosesc persoana adou-a dar la modul general, nu ma refer la tine. O informatie de baza, ca a aparut ceva, ca se poate face si asa sau altfel, ca uite ce tehnica face asta si cum aia... putem accepta si cred ca nu e vreo pierdere de vreme. Cei care sunt incepatori si nu-i iau "maestrii" la pescuit sa le "puna lanseta in mana", pot lua din media multe informatii si la un ritm foarte alert. Golurile se umplu pe apa intr-adevar, dar cu cat ai mai multe informatii cu atat poti incerca mai multe, cu cat ai echipament mai diversificat, (nu neaparat scump, poti avea 10 lansete de 100 de lei fiecare dar diferite, in loc de una de 1000 de lei) cu atat te vei adapta si vei pescui mai bine. Vorbim de cei interesati cu adevarat nu de cei care merg si ei la peste da pun muzica, fac mici si prind o pirca stand pe lada de bere. Revistele si emisiunile sunt de larg consum, nu se adreseaza neaparat initiatilor sau celor cu pretentii ca sa spun asa, dar nu se poate nimeni simti jignit cand i se pune in fata o emisiune sau o revista. De acord, daca vrei nu le accesezi, dar ele trebuie sa existe, si cam in forma si prezentarea asta, si tot din cauza ca multi nu "se deranjeaza" sa pescuiasca corect pana la sfarsit.
@kleniakul: astea cu hai sa ne vedem sa ne mardim ca esti clona ca nu stiu ce... nu ne fac cinste. Stim bine ca pe forum spiritele latino-romanesti se incing repede si se sting greu. Eu nu mai practic dinastea si nu ma mai las prins. Vorbind civilizat putem dezbate si rezolva orice, cu siguranta. Legat de competitii, nici eu nu am mers, din motive ca distanta si cheltuiala.
Ma simt oarecum responsabil , chiar daca stau prostu cu timpu pentru postat , totusi esti descoperirea mea

, nu pot sa te las asa pierdut in the unknown
Tristian , deocamdata tu nu intelegi pescuitu atata vreme cat il reduci la absurda si stupida situatie de a fi performant ,a pescuii corect , si alte bullshituri din astea care au transformat revistele in manuale in care niste wanabe (mersi Dumitru

)vor ne invete ce si cum , cand ei insusi au invatat tot (95%) de pe net
Deschide ochii , pe forumu asta gasesti mai mult si mai repede decat gasesti prin revistele tale
Sa nu zic de prostitutia , ca si fiu neaos pana la capat , ce se ghiceste prin media asta a ta , o balta , o naluca , o nada
Si ma refer la aspectu ala al meseriei cand ea geme de placere , cica
Da ma , io ma simt jignit de emisiuni si de reviste , nu ghicesc emotia , pur si simplu is varza , io nu-s un "kinder" , individ care se preocupa sa invete tot mai mult intr-un domeniu , uitand sa traiasca , niciodata nu se vede indeajuns de cunoscator sau de puternic , vezi culturistii care se duc la sala si desi dupa un timp arata mult peste restu , bietii de ei nu ajung sa se vada impliniti ,unii niciodata , imi pare rau pentru ei !
Ii plina lumea de "scriitori" care vor sa se vada pe coperte , si de wannabe care vor sa dea lectii , sa fie cineva , insa le lipseste arta dramatica , si nu-s autentici , buni sa laude o balta sau o naluca , un curent sau un stil , insa neajutorati cand ii vorba sa transimta in scris emotia pescuitului , atat de simplu insa dificil in acelasi timp !
Revistele si emisiunile , in mare masura , s-au transformat intre perindare de astfel de mesteri , fara suflet si nici macar comici , ce mai , daca tu zici ca tre sa existe in forma asta mai bine raman la luptele de guerilla de pe forum , apar poante si ma distrez
Ma sparg cand vad pe unii "nu cumpar ca nu am ce sa invat, nu-mi arata nimic nou"

, chiar tre sa stim tot ca sa ne bucuram de pescuit
Cu ce scop sa stiu mai mult ,sa prind mai mult si mai mare , la asta se reduce toata patima acestei bresle

, oare !?
Vai de ea breasla

, nici o minciuna demna nu am citit in ultima vreme , ii clar ca trecem prin momente delicate

, pur si simplu nu vreu sa fiu Daniel San , ii al naibii de ridicol
http://www.youtube.com/watch?v=9fWvub_WBho