Dle Malin,
numele meu este Gheorghe Mihai, ca sa nu aveti vreo problema cu identitatea mea !
Desi nu ma pasioneaza in mod deosebit emisiunile dvs, nu pentru ca n-ar fi bine facute ci in principal pentru ca abordati mult prea rar stilul de pescuit care ma intereseaza, eu nu incerc sa arunc cu kkt in aceste emisiuni, nu le critic si nu ma pronunt asupra lor ! In fond de felul cum sunt realizate depinde gradul de audienta pe care reusiti sau nu sa vi-l castigati !
Eu insa ma exprim critic vizavi de aceasta iesire a dvs. la rampa, prin postarea anterioara (prima), prin care incercati sa albiti mai multe rufe decat va tine detergentul pe care-l aveti la dispozitie !
N-am nici o treaba cu afacerea dlor Raduta, Sylvan si ceilalti doi, ba dimpotriva le doresc sa prospere, pe cai cinstite, si dvs. la fel (cu emisiunea bineinteles !

), pe langa ei si afacerea lor !
De aici insa si pana la a-i prezenta ca pe niste salvatori ai pestilor ramasi in DD, este cam prea mult ! Spun asta, pentru ca asta ati facut: Metaforic vorbind, ne-ati zugravit niste oameni cumsecade, aflati intamplator si providential, la locul potrivit, care ajuta o batranica (crapul

) sa treaca strada si ajunsi pe trotuarul celalalt isi dau seama ca babuta n-are nici o sansa sa supravietuiasca in jungla de afara, plina de pericole (un jaf generalizat

), asa ca-i salveaza viata si o conduc mai departe, de manuta pana la usa azilului de batrani (incinta

) de vizavi, unde ii ofera si ii deschid calea unei batraneti lipsite de griji, sub atenta supraveghere a personalului din azilul de batrani !
Avand o astfel de pozitie, eu unul trag concluzia ca ori vreti sa-mi insultati inteligenta, asa putina cat e ea la modul cum mi-o percepe dl Nucus, ori aveti fata de domnii in cauza niste obligatii cel putin morale, majore, care va determina fara alternativa sa le creati o imagine de un alb imaculat, pe care nu v-o pretinde defapt,... nimeni !
Concluzia imi este intarita si de modul cel putin agresiv prin care catalogati ca "hoarde de pescari" cel mai probabil un bun segment din cei care va fac audienta la emisiuni, si mai mult decat atat, un segment de soi al clientelei fidele a acestei industrii a echipamentelor de pescuit in mijlocul careia prin natura meseriei dvs., va invartiti si o promovati ! Ma simt indemnat sa cred ca aceste hoarde sunt bine apreciate si binevenite pt prietenii dvs., ca segmente de audienta si de cumparatori, insa cand vine vorba sa pescuiasca in DD, si nu o fac in incinta, imaginea lor paleste drastic in fata celor ca dvs. !
Si daca e sa vorbim si despre mesajul C&R promovat de emisiunea buclucasa cu crapul eliberat in incinta, emisiune pe care n-am vazut-o si pe care si daca as fi vazut-o nu i-as fi bagat de vina, pot totusi sa va semnalez ca conceptul de C&R nu are mari sanse daca-l promovati ca pe un concept de fitza, doar pentru a fi la moda, si a te incadra in lumea buna si civilizata !
Conceptul asta are sens, atunci cand redarea libertatii pestelui are loc intradevar in mediul lui natural, cu un scop bine definit ! A smulge o viata din mediul ei natural si a o elibera intr-un acvariu pe motiv ca locul de bastina oricum este un "jaf generalizat"... nu inseamna nicidecum C&R, si v-o spun asta nu de pe pozitia unui pretins purist al C&R !
In concluzie emisiunea n-are nici o vina, dar e pacat ca atunci cand autorii insesi nu-i inteleg mesajul, degeaba mai promoveaza ideea !
Ca atare, intrucat e aglomeratie mare pe aici pe unde stam toti prostii batuciti, eu ma retrag din aceasta discutie, dandu-i posibilitatea si dl Nucus sa nu se mai simta atat de inghesuit de persoana mea !
Ca sa fiu sincer, prima mea interventie a fost doar o remarca, prin care am spus tot ce voiam sa spun, aceasta fiind doar o replica la care nu merita sa va deranjati cu un raspuns, intrucat, nu ma pasioneaza nici subiectul, nici o polemica pe tema asta ! Daca vreti sa intelegeti ceva din ce am zis este bine, daca nu, ...iarasi este bine !
Cu respect,
Gheorghe Mihai