rine scrie:tocmai am umarit emisiunea cu partida de crap facuta in noiembrie de andrei vladeanu cu francezul silvain si sorin, pe bratul chilia,la periprava.foarte frumosi crapii.adevaratii "de dunare". buna si discutia despre c&r . si explicatia : crapii sau intors in apa ,unde le e locul.
chestia e ca ,ce am vazut eu, cred nu mai era aceeasi apa de unde au fost scosi. bratul chilia.
impresia mea este, ca au fost eliberati intr-o incinta de-a lui nenea raduta.se practica metoda asta de populare.
nu-i asa?
Nu se practica numai pe la voi...asa este peste tot...Problema nu ar fi asta ,ci ,faptul ca patronii interesati de zestre genetica de calitate din ape naturale,cad la intelegere cu braconierii.Astia mai cunosc vreun sef de post,mai vreo 'scula'de pe la vreo asociatie ,si 'au spate'.
Si degeaba chemi organele de control,daca esti martor la asa ceva,braconierii pleaca brusc inainte sa vina 'controlul',si tu ramii de fazan ,ba platesti si amenda pentru 'alertarea inutila a autoritatilor'...
In lumea asta cruda,visatori ca Fane,credeau ca pot face ordine....in veac asa ceva nu va fi la noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.