Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Nemernic
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de Nemernic » 14 Apr 2012, 11:50

rine scrie: chestia e ca ,ce am vazut eu, cred nu mai era aceeasi apa de unde au fost scosi. bratul chilia.
impresia mea este, ca au fost eliberati intr-o incinta de-a lui nenea raduta.se practica metoda asta de populare.
nu-i asa?
Aceeasi impresie am avut-o si eu, si ma bucur ca nu m-am inselat....sau cel putin ma bucur ca nu sunt singurul :D .... De la malurile alea rupte si copaci in apa.....pana la stuful si malul ala din mal.......mult :P :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Apr 2012, 12:02

rine scrie:tocmai am umarit emisiunea cu partida de crap facuta in noiembrie de andrei vladeanu cu francezul silvain si sorin, pe bratul chilia,la periprava.foarte frumosi crapii.adevaratii "de dunare". buna si discutia despre c&r . si explicatia : crapii sau intors in apa ,unde le e locul.
chestia e ca ,ce am vazut eu, cred nu mai era aceeasi apa de unde au fost scosi. bratul chilia.
impresia mea este, ca au fost eliberati intr-o incinta de-a lui nenea raduta.se practica metoda asta de populare.
nu-i asa?

Nu se practica numai pe la voi...asa este peste tot...Problema nu ar fi asta ,ci ,faptul ca patronii interesati de zestre genetica de calitate din ape naturale,cad la intelegere cu braconierii.Astia mai cunosc vreun sef de post,mai vreo 'scula'de pe la vreo asociatie ,si 'au spate'.
Si degeaba chemi organele de control,daca esti martor la asa ceva,braconierii pleaca brusc inainte sa vina 'controlul',si tu ramii de fazan ,ba platesti si amenda pentru 'alertarea inutila a autoritatilor'...
In lumea asta cruda,visatori ca Fane,credeau ca pot face ordine....in veac asa ceva nu va fi la noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Apr 2012, 15:40

bun.
dar atunci toata polologhia despre c&r la care a fost provocat "frantzuzul nebun" cum Ii spuneau needucatii turisti romani cand Il
vedeau eliberand pesti ,sunt vorbe goale.prosteala pe fata.
atata timp cat crapii prinsi de ei nu mai sunt in dunare ,este egal daca au fost prajiti sau nu.dunarea are mai putin cativa crapi de 10 ocale,care l-ar fi costat ceva pe un patron de balta sa-i aiba si sa fie ,chematoare, pentru amatorii de pescuit "la sigur".
da mai rau de atat, au fost pusi la produs. v-or fi pescuiti si repescuiti in sistem c&r ( pe bune)dar de data asta, pe bani frumosi.
promovare C& R....halal.
mai bine, nu vedeam :x

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Apr 2012, 16:13

macar nu ajung pe masa la fomisti :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Apr 2012, 16:37

rine scrie:bun.
dar atunci toata polologhia despre c&r la care a fost provocat "frantzuzul nebun" cum Ii spuneau needucatii turisti romani cand Il
vedeau eliberand pesti ,sunt vorbe goale.prosteala pe fata.
atata timp cat crapii prinsi de ei nu mai sunt in dunare ,este egal daca au fost prajiti sau nu.dunarea are mai putin cativa crapi de 10 ocale,care l-ar fi costat ceva pe un patron de balta sa-i aiba si sa fie ,chematoare, pentru amatorii de pescuit "la sigur".
da mai rau de atat, au fost pusi la produs. v-or fi pescuiti si repescuiti in sistem c&r ( pe bune)dar de data asta, pe bani frumosi.
promovare C& R....halal.
mai bine, nu vedeam :x
Pai nu l-ai vazut in interviul ala cu Malin Musatescu,parca...Zicea ca trebuie sa fii nebun sa retii o stiuca ,cind ea poate sa-ti aduca nu stiu citi bani,pescuita in sistem c@r,de pescarii dispusi sa plateasca..
E om de afaceri,ce mai,totul este o simpla aritmetica..doar nu crede cineva ca numai asa,de dragul pestilor,a naturii, a biodiversitatii,a.....bla,bla,bla,o venit frantuzul la dracu-n praznic in inima Deltei..Aiurea..
Dati drumu la pesti...las ca ii prind io.... :D :D :D :D :D :D :D :D

.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 14 Apr 2012, 16:43

Acum citiva ani imi povestea un lipovean despre crapi si moruni prinsi vii si transportati inclusiv cu elicopterul la fermele lui Raduta. Am mai auzit ca acelasi afacerist a avut probleme la Sarulesti din cauza unor boli provocate la crapii din balta de crapii introdusi din Dunare si Delta.Totusi adevarata problema a lipsei pestelui din Delta nu e provocata de crapii scosi in acest fel.Mi se pare o nesimtire ipocrizia asa zisei eliberari in mediul din care a fost scos pestele

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Apr 2012, 18:04

Malin Musatescu zicea ,ca declinul popultiei piscicole pe Dunare a inceput odata cu transformarea zonelor inundabile,in terenuri'redate agriculturii",asta pe vremea odiosului..astfel productia de peste a tarii noastre s-a diminuat la 10 a suta,dupa aceasta schimbare..
Inclin sa ii dau dreptate..alaturi de alte magarii provocata de tot felul de 'inteligenti' cu 'proiecte' si alte figuri in cap,acest lucru a contribuit la ceea ce s-a ajuns acum...Si chestiile cu c@r,sint frectie la picior de lemn,in contextul asta...

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Apr 2012, 18:19

Corect! Asanare + foame+nesimtire = Delta 2012! :twisted: :wallbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Apr 2012, 18:52

Zamfi scrie:Corect! Asanare + foame+nesimtire = Delta 2012! :twisted: :wallbash: + ELECTRIFICARE !
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Apr 2012, 19:05

Pai da ...Dar la foame intra si electricienii...Ca acolo bag o parte din braconaj si o parte la nesimtire :evil: Unii de foame si alti pentru bani desi nu fac foamea...Fac bani si atat!
Dar acum sunt Sarbatori si trebuie sa iertam.Dar nu sa uitam!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Închis