Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
adiwolf
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de adiwolf » 12 Apr 2012, 17:14

interesant.
incet, incet incepeti sa aratati si fata urata si asta este extrem de bine
publicare la nivel national, pe programul TV o sa aveti la acest reportaj? daca, raspunsul este da, a-ti facut un mare pas inainte.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2012, 17:55

PVTV,foarte interesant articolul despre balastiere.Daca-mi permiteti as vrea sa va dau o idee despre un urmator reportaj.Pe zona Sibiului,mai precis la Sarata,dupa Porumbac in drumul spre Brasov,exista un brat vechi al Oltului.Aceasta balta mai precis,pana anul trecut,din ce stiu eu,apartinea Ajvps-Sibiu.Locul era unul deosebit de frumos,mai ales ca avea legatura directa cu raul Olt,si primavara tot felul de pesti,rapitor sau pasnic intrau in el la depus.Din pacate,habar n-am prin ce metode,acest brat a fost luat in concesiune(sper ca termenul e unul corect)de un om de afaceri din Sibiu.Ce a facut el mai precis?A ingradit locul si a interzis accesul pescarilor.Ba mai mult,la confluenta cu Oltul,a interzis accesul pe rau de pe mal ,ceea ce iarasi mi-i se pare un abuz.Poate dvs.veti reusi sa aflati care e de fapt situatia acestui minunat loc si prin ce metode a fost luat si de ce se intampla abuzurile astea.Din ce stiu,noua conducere APS-Sibiu,aud ca incearca sa elucideze oarecum situatia asta,dar nu stiu cu ce sanse.Poate impreuna cu ei,veti reusi sa ne redati pescarilor sibieni aceasta oaza de liniste.Daca insa considerati ca acest loc nu merita salvat,ma retrag si va doresc in continuare 'Fir intins".
[album]Imagine

Uploaded with ImageShack.us[/album]

[album]Imagine

Uploaded with ImageShack.us[/album]

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Apr 2012, 18:21

SVF scrie:
Imagine
superba locatie ... pacat ca toate lucrurile bune se duc naibii ... :censored:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Apr 2012, 19:27

Da, si inca nu ai vazut nimic anem! Ma alatur si eu lui Ilie si sper sa aflam mai multe despre ce si cum :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 12 Apr 2012, 19:39

chestia nasoala este ca legatura cu oltul nu a fost intrerupta iar cei de acolo baga plasele la greu in zona aia :fluch :censored:
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Apr 2012, 21:12

Nicky67 scrie:chestia nasoala este ca legatura cu oltul nu a fost intrerupta iar cei de acolo baga plasele la greu in zona aia :fluch :censored:
welcome to the club ! :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 13 Apr 2012, 22:27

adiwolf scrie:publicare la nivel national, pe programul TV o sa aveti la acest reportaj?
In luna mai, pe TV, in cadrul seriei de emisiuni Guvernature, avem un film de 12 minute care in mare seamana cu acelea de pe siteul nostru (TARA DE NISIP si IN NUMELE BALASTIEREI). Se numeste RÂUL MURIBUND

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Apr 2012, 10:44

cristi.albu scrie:
adiwolf scrie:publicare la nivel national, pe programul TV o sa aveti la acest reportaj?
In luna mai, pe TV, in cadrul seriei de emisiuni Guvernature, avem un film de 12 minute care in mare seamana cu acelea de pe siteul nostru (TARA DE NISIP si IN NUMELE BALASTIEREI). Se numeste RÂUL MURIBUND
bun.
bun si asa chiar daca cele 12min. nu pot spune atata cat ar trebui si cate s-ar putea spune.
titlul ales probabil ca se refera la oricare rau din tara asta, fiindca despre orice rau din tara asta ai vorbi poti spune ca este un rau muribund - motivele, le stim cu totii, dar din pacate putin vorbesc de ele in fata camerelor.
o intensificare si o difuzare mai ampla a acestor gen de emisiuni ar fi de dorit.
pescuitul nu inseamna numai a sta cu batul in apa, iar prezentarea unor astfel de emisiuni nu aduce nimic bun pt viitor.
cred ca pescarul trebuie educat ( iar aici aveti un rol extrem de bine definit), in spiritul naturii si al ecologiei, pt ca de la respectul si grija pt natura pleaca in primul rand totul si asta duce firesc si la respectul pt pescuit si pestele prins

un PASTE FERICIT va doresc.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Apr 2012, 10:53

tocmai am umarit emisiunea cu partida de crap facuta in noiembrie de andrei vladeanu cu francezul silvain si sorin, pe bratul chilia,la periprava.foarte frumosi crapii.adevaratii "de dunare". buna si discutia despre c&r . si explicatia : crapii sau intors in apa ,unde le e locul.
chestia e ca ,ce am vazut eu, cred nu mai era aceeasi apa de unde au fost scosi. bratul chilia.
impresia mea este, ca au fost eliberati intr-o incinta de-a lui nenea raduta.se practica metoda asta de populare.
nu-i asa?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 14 Apr 2012, 11:01

Francezul ramine francez iar romanul asisderea :) .

Închis