Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si eu as inclina, fie ca e vorba de rapitori sau pasnici, pentru cat mai multe emisiuni "reale", filmate pe raurile patriei noastre, cu bunele si relele pe care le intalnim la partidele noastre de pescuit (mai ales ultimele...)
personal mi-as dori o abordare cu precadere a raurilor interne, pentru ca 99% din ce s-a filmat prin Romania (si aici ma refer la toate televiziunile) a avut ca locatie fie Delta Dunarii, fie balti private mult mai bine populate si inaccesibile (prea) multor pescari sportivi.
e numai o parere.
personal mi-as dori o abordare cu precadere a raurilor interne, pentru ca 99% din ce s-a filmat prin Romania (si aici ma refer la toate televiziunile) a avut ca locatie fie Delta Dunarii, fie balti private mult mai bine populate si inaccesibile (prea) multor pescari sportivi.
e numai o parere.
-
- veteran
Ai dreptate,si ce milos era el ca nu lasa stiucile sa se chinuie in sac,le dadea cu lemnul ala in cap.Foamea scria pe el,dar o foame stiintifica,cu argumente.Totusi a avut si o latura educativa,anume ca orice popor are retarzii lui,dar macar nu le faceti publicitate.In rest nimic de invatat din emisiune,tehnici primitive,lansete si naluci idem,personajul principal anost.victor fishing scrie:Merci Adelin pentru "reclamatie". Cautam, gasim, scoatem din program.
- victor fishing
- utilizator constant
"A day on a lake" este o productie ESPN, luata la pachet cu Bassmaster Elite, Classic si alte emisiuni superbe ( stiu pentru ca eu am facut achizitia pentru F&H pe vremea cand am lansat acest post in Romania acum 3 ani si ceva)Adelin scrie:Pai daca e vorba de sugestii va propun cea mai tare emisiune pe care am urmarit-o si de unde personal pot spune ca am invatat mult pescuit: " O zi un lac"(One day one lake) in care un concurent din Bass Master prezinta cum abordeaza o locatie noua despre care nu stie mare lucru.....foarte interesant!
Momentan F&H a terminat dealul cu ESPN si din surse sigure stiu ca nu se va continua. F&H are drepturi in acest moment doar pe productiile propri Romania si Ungaria, ceea ce se si difuzeaza.
Suntem in negocieri cu cei de la ESPN pentru preluarea mai multor serii spectaculoase de la ei.
Nu am vazut emisiunea respectiva decat partial, insa in unele zone stiu sigur, mai ales din lacuri, stiuciile sunt scoase fara exceptie... Fiecare locatie are un regulament local aparte si pentru a evita aceste "diversiuni" este bine sa se precizeze in cadrul emisiunii ca se pescuieste conform regulamentului local...kleniacul scrie:Ai dreptate,si ce milos era el ca nu lasa stiucile sa se chinuie in sac,le dadea cu lemnul ala in cap.Foamea scria pe el,dar o foame stiintifica,cu argumente.Totusi a avut si o latura educativa,anume ca orice popor are retarzii lui,dar macar nu le faceti publicitate.In rest nimic de invatat din emisiune,tehnici primitive,lansete si naluci idem,personajul principal anost.victor fishing scrie:Merci Adelin pentru "reclamatie". Cautam, gasim, scoatem din program.
Emisiuni ca: Catching the Impossible, A Passion for Angling, The Great Rod Race sau Record Breaking xxx (dar mai ales primele doua) sunt adevarate opere de arta cu toate ca nu sunt 100% despre spining. Sa vad asa ceva pe post ar fi un vis, cu toate ca e greu sa se intample asta. Oricum pt cine poate face rost, recomand cu incredere!
Daca tu ai fost el ce a selectat si achizitionat acele emisiuni te felicit si sper sa reusesti sa aduci pe sticla si alte asemenea emisiuni care cresc calitatea postului PVTV.A mai fost o emisiune misto in aceea perioada facuta de un baietzas cu cioc (imi scapa numele) care avea tot felul de invitati cu care pescuia pe diferite locatii.Semana la infatzisare cu Petre German(poate iti amintesti asa mai bine de el) si era foarte spontan ... si din eisiunile lui am avut ce invata.victor fishing scrie: "A day on a lake" este o productie ESPN, luata la pachet cu Bassmaster Elite, Classic si alte emisiuni superbe ( stiu pentru ca eu am facut achizitia pentru F&H pe vremea cand am lansat acest post in Romania acum 3 ani si ceva)
Suntem in negocieri cu cei de la ESPN pentru preluarea mai multor serii spectaculoase de la ei.
Pacat ca nu se pot face emisiuni pe rauri din tara, asa cum isi doresc multi pescari, dar asta ar insemna nenumarate iesiri ratate si deci timp pierdut, pana cand aduni material pt o emisiune....ca doar nu o sa se uite cineva la emisiuni unde nu se intampla nimic.

Ultima oară modificat 25 Ian 2012, 14:40 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- victor fishing
- utilizator constant