Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Ian 2012, 21:48

ca tot se dicuta pe aici de ceva emisiune frantuzeasca mai veche pot sa zic ca tocmai am terminat de vizionat una care face toti banii. Practic am vazut intr-un ceas jumate (3 episoade) o buna parte din ceea ce mi-a luat cativa ani buni ca sa invat despre stiuca si pescuitul ei . Emisiunea se numeste "Stiuca de la A la Z" si va fi in reluare la noapte incepand cu ora 1:30.
Eu as considera emisiunea asta "lectura" obligatorie pentru toti cei care pescuiesc la stiuca sau vor sa invete pescuitul stiucii :wink: :wink:
Bravo PV-TV pentru achizitionarea si difuzrea acestui material :respekt: :respekt:
ps. mai sunt si alte specii de rapitori despre care ar fi frumos de vazut asemenea emisiuni :idea:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 26 Ian 2012, 00:04

kingofbeasts scrie:ca tot se dicuta pe aici de ceva emisiune frantuzeasca mai veche pot sa zic ca tocmai am terminat de vizionat una care face toti banii. Practic am vazut intr-un ceas jumate (3 episoade) o buna parte din ceea ce mi-a luat cativa ani buni ca sa invat despre stiuca si pescuitul ei . Emisiunea se numeste "Stiuca de la A la Z" si va fi in reluare la noapte incepand cu ora 1:30.
Eu as considera emisiunea asta "lectura" obligatorie pentru toti cei care pescuiesc la stiuca sau vor sa invete pescuitul stiucii :wink: :wink:
Bravo PV-TV pentru achizitionarea si difuzrea acestui material :respekt: :respekt:
ps. mai sunt si alte specii de rapitori despre care ar fi frumos de vazut asemenea emisiuni :idea:
As vrea sa o vad si eu,dar la o ora mai normala,daca s-ar putea baga intr-o arhiva,pentru cei ce nu pot vedea emisiunile,va rog.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 26 Ian 2012, 11:34

In curand va fi disponibil un nou domeniu de internet pvtv .ro unde va exista si un al doilea player cu transmisiuni live si talk show. Sper sa existe si o rubrica de emisiuni inregistrate.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 26 Ian 2012, 11:36

kingofbeasts scrie:ca tot se dicuta pe aici de ceva emisiune frantuzeasca mai veche pot sa zic ca tocmai am terminat de vizionat una care face toti banii. Practic am vazut intr-un ceas jumate (3 episoade) o buna parte din ceea ce mi-a luat cativa ani buni ca sa invat despre stiuca si pescuitul ei . Emisiunea se numeste "Stiuca de la A la Z" si va fi in reluare la noapte incepand cu ora 1:30.
Multumim pentru aprecieri, mai gresim si noi :D

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 26 Ian 2012, 12:14

victor fishing scrie:In curand va fi disponibil un nou domeniu de internet pvtv .ro unde va exista si un al doilea player cu transmisiuni live si talk show.
sper sa nu se aboneze un anume salvator al pescuitului sportiv din Romania la viitoarele talk show-uri :D :twisted:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Ian 2012, 12:42

victor fishing scrie:In curand va fi disponibil un nou domeniu de internet pvtv .ro unde va exista si un al doilea player cu transmisiuni live si talk show. Sper sa existe si o rubrica de emisiuni inregistrate.
Un site este deja in "functiune" sau e acelasi ?

http://www.pvtv.ro/

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 26 Ian 2012, 17:02

Nu este gata inca, mai avem de lucru.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 26 Ian 2012, 17:23

victor fishing scrie:In curand va fi disponibil un nou domeniu de internet pvtv .ro unde va exista si un al doilea player cu transmisiuni live si talk show. Sper sa existe si o rubrica de emisiuni inregistrate.
Putei pune si o rubrica de downloaduri ?
Pentru mine de cele mai multe ori materialele care ma intereseaza sunt date la ore imposibile, ori sunt la servici ori e trecut de miezul noptii.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 26 Ian 2012, 17:34

De ce nu mai emiteti pe reteaua rds-rcs?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Ian 2012, 17:38

Biban scrie:De ce nu mai emiteti pe reteaua rds-rcs?
Incearca o scanare la programe, ca au schimbat frecventa cei de la RDS ...

Închis