Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 27 Ian 2012, 08:34

La Targoviste, in reteaua nextgen, de fro 2-3 zile nu mai are sunet ... ce a tinut de mine si televizor am incercat dar degeaba ...

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 27 Ian 2012, 12:24

Probabil e o problema legata si de caderile masive de zapada pe unele zone. Orice ar fi facem tot posibilul sa rezolvam cat mai rapid.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Ian 2012, 14:52

Adelin scrie:
Nemernic scrie:
kzoli scrie: Incearca o scanare la programe, ca au schimbat frecventa cei de la RDS ...
mie imi apare ca programul este blocat :?
Nu intelegi ca au schimbat fregventa?!!...intra la setare implicita si dai sa caute inca odata programele. :wink: :wink:
ia-ma usurel, c-am sa ma pierd....

p.s.: multam !!!!!!!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 28 Ian 2012, 09:33

Imagine

Intotdeauna am privit gerul, gheaÅ£a ÅŸi viscolul ca pe un răgaz. Este reflexul meu de pescar care simte nevoia venirii unui nou început de sezon, în fapt doar un reper convenÅ£ional care ne dă prin discontinuitate confortul ciclicităţii, al tradiÅ£iei. Dincolo de excepÅ£ii, aÅŸa cum sunt “libelulaâ€

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Ian 2012, 16:06

frumos editorial si, din pacate, trist dar adevarat. :cry:

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 30 Ian 2012, 11:19

Imagine

O adevarata isterie a cuprins pescuitul la bass din USA, o noua naluca facand ca magazinele sa fie luate cu asalt de zeci de mii de pescari. Este vorba despre Alabama Rig o montura multipla, care permite folosirea simultana a 6 jiguri.

Alabama Rig – intre DA si NU

Si cu aceasta ocazie, speram ca va place si viteza site-ului www.pvtv.ro :)

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 30 Ian 2012, 12:45

victor fishing scrie:
Si cu aceasta ocazie, speram ca va place si viteza site-ului www.pvtv.ro :)
viteza, viteza, nu gluma!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2012, 07:19

Adrian Frunza a scris
magic lakes pvtv
de adrian frunza pe Ianuarie 30th, 2012, 5:28 pm

duminica,am intrat pe pvtv si am vazut un pescuit aiuritor de transferare a unor salai dintr-o balta in alta.
daca nu stiam cu ce se mananca aiureala aia, dadeam boul de aur pentru indemanare si maniere pescaresti.
concentrez informatia:
1.pescuitul cica se desfasura in conditii ff grele; balta e la adapost de vant si valurile erau minore,furtuna in pahar cu apa .
2.pescarii au apelat la cele mai subtile naluci si manevre;vax, toti salaii erau negri si haleau ca nebunii.
3.culoarea si actiunea nalucilor a fost o alchimie secreta; vrajeala,aia erau chiori de testosteron ar fi atacat si o vidra.
4.pt.ca victimele carnagiului sa fie pastrate ok, au fost beliti in niste agrafe si zoliti in apa cu ocazia fiecarei poze. se stie ca un salau atarnat de gura in agrafa are erectii &ovulatii spontane si rata natalitatii creste brux.
5.dupa masurare, cantarire, cnp, genitorii au fost eliberati in apa fix la mal in apa aia tulbure cu mal fin care se lipeste instant pe branhii. culmea e ca apa tulbure era relativ ingusta dar pe eliberatori ii durea la basca.
6.situatia a fost supervizata de un piscicultor care a confirmat ca salaii lui sunt de fier si au un caracter tare.dupa eliberare salaii vor fi inclusi intr-un pachet c&r, cazare ,gratare si maniere elegante.
cu toate ca materialul incerca sa puna in valoare calitatea locatiei, indemanarea unor competitori, subtilitatea nalucilor, concluzia mea e clara: inainte de depunere salaul e foarte vulnerabil, daca stii unde sa il cauti.in rest, totul se rezuma la niste figuri fara fond ale celor care fac reclama la naluci, locatii, si capacitatile lor paranormale.
X-FILES parol!

Unde a scris??Poi unde altundeva putea scrie ,decit in turnul de fildes inaccesibil bietilor paminteni ,unde se gidila reciproc la bilute cu alt `zeu `inbordabil pentru public.....Adriannn Nnniculaie.Mai mult laie,da ma rog..

Si pentru ca nici zeii nu sint imuni la gradele din termometre,mai exact la lipsa lor,ce sa gindit domnu Frunza....'ia hai sa fac eu praf neste destepti de astia ce apar pe sticla (PVTV)',ca ma simt cam singur p-acilea si nu ma mai baga trogloditii in seama..No buun ,zis si facut si isi atinti 'Luminozitatea Sa'atentia asupra emisiunii mai sus pomenite unde niste pescari extrageau salaul din apa.....Si dai si dai ,cu comentarii care de care mai pertinetne,....

Caci daca explica omul cu ce prinde,inseamna ca face reclama si emite nus ce torii demne de x files...Si apoi vine domnul Frunza cu propria-i explicatie..salaul cind este pe cuiburi este asa de violent ca ataca chiar si o vidra...Hai ,nu zau???Nu zic ca salaul nu-i violent cind este pe cuiburi,dar nu ataca orice,dupa cum zice maria sa.Asta arata cit de mult stie despre ce vorbeste...
Chiar si termenul folosit aici"...toti salaii erau negri si haleau ca nebunii.
",arata cit stie domnul Frunza...in materie de salai..Caci io stiam ca aflati in perioada asta nu"halesc"ca nu-i lasa testosteronul.Ca ataca naluca,este altceva
Si mai are domnu Frunza o problema cu apa miloasa,care cica intra la branhiile salaului...Ooo ,daca ai stii domnule Frunza cita apa miloasa curge pe Mures,si din cauza asta inca tot mai sint salai ,ba inca cind este murdara apa,parca ii prinzi mai bine...Nu pare deranjat..si nici nu o ia la vale dupa cum sustin unele teorii..
Concluzia,din partea domniei sale, este clara
inainte de depunere salaul e foarte vulnerabil, daca stii unde sa il cauti.in rest, totul se rezuma la niste figuri fara fond ale celor care fac reclama la naluci, locatii, si capacitatile lor paranormale.
Asta in traducere libera inseamna ceva de genul "..mama ce destept mi-s io ,restu-s niste figuranti.."

M-as bucura daca domnul Frunza ne-ar impartasi din vasta experienta a domniei sale,intre-un fel sau altul ,la PVTV,Mincinosii,Fishing @Hunting Channel sau ce alte emisiuni or mai fi,sau de ce nu, in orice revista apare pe aici pe la noi..

Pina atunci stau si ma intreb oare cu ce lo fi suparat asa de tare lumea asta ,de dispretuieste in halul asta pe oricine si orice..Bine ,exagerez,pe Gerula nu-l dispretuieste :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 31 Ian 2012, 16:44

Imagine

Sylvan Remetter este un francez care a facut cunostinta cu Romania la Sarulesti, chestie care s-a lasat greu. Iubire la prima vedere cu crap si salau, si asta nu a fost tot. A urmat o poveste de dragoste cu farmece si descantec atunci cand Sylvan a dat cu ochii de Delta Dunarii.

Pescarul sfinteste locul – Interviu cu Sylvan Remetter

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 31 Ian 2012, 17:47

Daca ar gandi si romanii nostri cum gandeste tipu asta... Am avea peste si de dat la altii

Închis