Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 02 Feb 2012, 12:36

Acum 15 minute am rescanat de gura voastra si tot e pe mute.:(
Uite, ma duc si fac ca si tine Timco, sa vad daca are vreun rezultat. :idea:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Feb 2012, 12:49

timco scrie:
Biban scrie:
Nemernic scrie: Intradevar....trebuie o rescanare a retelei si totul e ok :lol: . PVTV si-a schimbat frecventa.
Nu e mane. Scanez zi de zi...... :?
Daca ai reciver, da intai o revenire la setarile din fabrica,apoi scanare.
Ar trebui sa rezolve problema.
O sa-ti ceara o parola...acea parola e : 0000 (4 de zero)
Indicat e sa suni la 031 400 44 01 :arrow: iti va zice ce sa faci...pas cu pas
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 02 Feb 2012, 13:02

Da mai, stiam si de parola, dar a avut dreptate Timco, trebuia resetat recevierul la setarile din fabrica. Asa a mers.
Mersi.

timco
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de timco » 02 Feb 2012, 15:17

N-ai pt ce.
La fel am patit si eu :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Feb 2012, 19:19

victor fishing scrie: Cred ca te "pripesti" putin referitor la Sylvan, el e administratorul incintei nu si patronul complexului. Concesionarea Deltei nu e problema investitorului care a venit si a creat pe banii lui o locatie unde gasesti peste din belsug, bineinteles pe bani, ci e problema autoritatilor romane ca au permis asta.

Referitor la a doua parte a discutiei sa nu uitam ca un procent extrem de mare de pescari din Romania inca pescuiesc cu tehnici mult mai vechi de cei 10-15 ani cat au filmele franceze, pe acesti pescari trebuie sa-i iei cu inceputul. Pentru elitisti nu cred ca vor exista vreodata materiale "bune" ci doar tentative mai bune sau mai proaste avand in vedere inepuizabila sursa de informatie...internetul.

Referitor la ps va rog sa-mi dati un exemplu concret pe plan local- Rm Valcea ( din semnatura) unde as putea face un material bun, care ar fi un magazin unde as putea filma o prezentare si care ar fi asociatia de pescari cu care putem sta de vorba. Multumesc
..de vrut noi vrem, de putut, sigur ca orice firma suntem oarecum limitati la anumite bugete.
da, recunosc si imi cer scuze pt "catalogarea" acestui domn, l-am tratat si bagat in aceeasi oala cu "investitorul strategic" din delta dunarii si nu numai.
inca odata imi cer scuze, se pare ca am avut o informare gresita si nu am verificat suficient informatiile.
mea culpa :oops:
cat priveste problema autoritatilor care au permis concesionari in rezervatii.......asta e subiect de serial SF si cu deranj mare, nu cred sa existe nici o televiziune sau entitate media care sa aiba OO atat de mari incat sa scormoneasca in rahatul asta

cea mai mare parte a pescarilor din Romania pescuiesc si vor pescui in continuare cu tehnici stravechi si scule de doi bani, dar stiti de ce??
nu pentru ca nu au de unde sa invete - (fie vorba intre noi, si cei care activeaza pe forumuri si au acces la internet, mare parte din ei tot in epoca de piatra au ramas cu pescuitul) - pescuiesc si folosesc scule rudimentare si de proasta calitate fiindca in Romania se pescuieste de foame, toate investiile in "scule" de pescuit sunt raportate la beneficiu, profitul scos de pe urma pestului capturat.
asadar, acele emisiuni stravechi nu aduc nici un beneficiu nimanui, dar asta este doar opinia mea si nu trebuie sa tineti cont de ea
totusi trebuie sa fiti atenti ca deocamdata sunteti singuri pe un segment de emisuni televizate strict legate de pescuit si vanatoare, dar daca doamne fereste (pt voi) si doamne ajuta (pt noi :D :wink: ) mai apare una sau doua TV de profil, nu cred ca mai faceti fata cu acele emisiuni.

revenind la sugestia mea de a face reportaje filmate de dumnevoastra chiar si fara obiectul muncii - pestele- in diverse locatii din fiecare judet, sa nu imi spuneti ca nu se poate si ca nu veti gasi oameni dispusi sa va ajute sau sa sustina cat de cat finaciar o deplasare
strict legat de Valcea,si de faptul ca mai devreme a-ti declarat ca sunteti valcean, stiati ca judetul Valcea are cea mai mare retea hidrografica din tara?? (si paradoxal, foarte putini pesti?? :evil: )
nu puteti sa imi spuneti ca nu se poate face o emisiune de prezentare a unor locuri de pescuit, magazine, slava domnului sunt cateva, nu de nivelul care l-am dori noi pescarii dar sunt si poate cu ocazia asta vazand si pe la altii se mai pun si ei la punct cu diverse lucruri,
asociatii........................dumnezeu cu mila, 2 , una veche, una noua si nu ar mai fi din partea mea nici una ca sunt degeaba si astea, insa sunt convins ca daca a-ti vrea sa faceti o emisiune dedicata pescarilor valceni veti gasi cu ce sa umpleti un spatiu de emisie si nu cred ca ar ajunge
si asta este valabil pt oricare din judetele tarii.
dar...........dumnevoastra faceti cum vreti si dupa cum si cat puteti.
cum am spus mai sus, asta este doar o discutie, o opinie si o sugestie personala

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 03 Feb 2012, 19:51

Imagine

Urmare a solicitarii noastre inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST), in cadrul Compartimentului de Comunicare si Relatii Publice, cu nr. CCRP/02/10.01.2012, am primit raspunsul presedintelui ANST, Doina Ofelia Melinte. Adresam atunci cateva intrebari presedintelui ANST, intrebari legate de pescuitul sportiv din Romania si pe care le reproducem si aici.

Campionatul mondial de pescuit la crap in pericol?

Continuarea investigatiilor privind drepturile de reprezentare. Un articol de interes general.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Feb 2012, 20:23

Victor fishing,
Dreptul de reprezentare la competitiile FIPS CIPS il are AGVPS care e membru, lucururile sunt clare.
Legea sportului evident ca nu se aplica pentru FIPS CIPS....
Iar AGVPS nu este structura sportiva, si asta era clar.
O intrebare care ar fi trebit pusa in acea adresa si care era cheia problemei era daca pescuitul este recunoscut ca ramura sportiva si daca da,prin ce act normativ.
Pacat ca nu ati pus-o.
Eu l-am intrebat pe Nea Fane :P
Si ca sa raspund intrebarii din titlul articolulului...daca e vreun pericol nu vine de la ANST si nici de la Federatia sportiva care de fapt nu e federatie sportiva. Si nici nu va fi prea curand...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 03 Feb 2012, 21:02

Mai terminati cu "Pescuit Sportiv"
Hai sa facem o comparatie intre pescarii sportivi si ceilalti, care sunt mai multi ?
Si prostiile de Asociatii Sportive de Pescuit care vor sa puna mana pe tot ce inseamna eliberari de permise, ape de pescuit..e.t.c
Mai ramane sa apara si: prasit sportiv, ciobanit sportiv, cules de prumb sportiv.
O mare prostie "pescuitul sportiv" si a adus numai incurcaturi din partea oamenilor de sport.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Feb 2012, 16:13

ca tot se vorbea de ceea ce ne-am dori sa vedem la Pv-Tv dupa emisiunile vizionate in ultima (nu numai pe acest canal tv) vreme am gasit ceva ce lipseste din grile. e vorba de montaje de calitate.
sa nu uitam ca pescuitul are si ceva mistic in el si poate si ceva sf , la rturi pe care cel putin eu as vrea sa le vad atunci cand ma relaxez in fata tv-ului.
practic daca ar fi sa vad zece emisiuni cu diverse carnagii prin concursuri in care cu precadere mi se prezinta momentul intepaturii si finalul drilului condimentate pe alocuri cu reclame la diverse produse care au mijlocit teoretic acele carnagii si o singura emisiune in care se prinde un singur peste dar in care mi se prezinta intr-o aura sa-i zicem romantica oarecum "de legenda" intreaga lupta dusa pentru capturarea acelui peste (practic intreaga strategie plecand de la alegerea locului de "vanatoare", a momentului din zi , a nalucii si/sau momelii etc. ) sincer as prefera sa vad acea emisiune de 10 ori decat cele zece carnagii.
abilitatea unor pprofesionisti in tv ar trebui sa se vada in modul in care reusesc sa creeze atmosfera aceea 3d in hjurul spectatorului tolanit acasa in fotoliu ; sa redea acele sunete care fac parul sa ti se ridice pe spate , acele imagini in slow motion care sa surprinda un atac la suprafata sau o lumanare a unei stiuci si care imagini te fac sa te simti de parca tu esti cel cu lanseta in mana, sau alte mici trucuri de genul asta.
ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc vizionati filmuletele urmatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=NH2RrLNI ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=IflkFD25 ... re=related
si preferatele mele :
http://www.youtube.com/watch?v=Fv7jJj8O ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=A4pOOMpF ... EEA8446E5D

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 04 Feb 2012, 17:07

Acum ceva ani in urma a fost pe TVR duminica dimineata , o serie de emisiuni despre pescuit cu doi tipi , englezi . Nu foarte sofisticati in echipament si tehnici ba chiar pe alocuri rudimentari dar emotia transmisa prin filmuletele acelea era extraordinara , era pescuit pur , simplu si frumos . Mai stie cineva cum se numeau filmele alea , un link ceva .

Închis