Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
victor fishing
- utilizator constant

cred ca sunteti off topic
Oricum va chinuiti degeaba pentru ca 99% le luam si noi
Un weekend excelent, cu sau fara PVTV

-
kingofbeasts
- veteran

-
victor fishing scrie:Oricum va chinuiti degeaba pentru ca 99% le luam si noi

that's the spirit
filmele astea si nu numai cred ca sunt printre cele mai bune metode de a face educatie copiilor in materie de natura, de ceea ce inseamna bucuria de a fi in mijlocul ei precum si respectul fata de ea , adica de ceea ce se cheama mirajul libertatii si bucuria de a trai.
copiii care sunt indrumati spre pescuit , au ocazia sa vada ca pestele prins (desi e tinta iesirilor la pescuit) e doar cireasa de pe tort. pentru ca pana la el mai e farmecul cetii matinale, susurul apei , cantecul pasarilor invaluit in miros de iarba necosita, cantecul greierilor in asfintit si inca o multitudine de astfel de motive care merita atentia.
in plus de multe ori drumul pina la locul de pescuit poate fi o aventura generatoare de adrenalina in sine , aventura pe care de cele mai multe ori am abandonao la primele poticneli daca gindul la "monstru" prins intr-un loc "virgin" nu ne-ar mana inainte precum mirosul de sange mana o haita de lupi .

-
rcorbu
- veteran

victor fishing scrie:
cred ca sunteti off topic
Oricum va chinuiti degeaba pentru ca 99% le luam si noi
Un weekend excelent, cu sau fara PVTV

Poate ca le luati dar una este sa vezi un film cand ai chef si alta este la 11 noaptea sau 6 dimineata cand sunt difuzate pe post.
In reste comparativ cu F&H aveti documentare mai bune, pacat ca nu se pot downloada.
-
kleniacul
- veteran

Multumesc pentru raspunsuri
-
victor fishing
- utilizator constant

Terente. Ăsta e numele lui pe bune. Tudose Terente, probabil cel mai meseriaş cautator de stiuca din Deltă. Un pasionat de pescuitul la ştiucă exclusiv cu oscilante şi rotative. Pasionat până la patimă. Un lucru este clar, nu prea avem ocazia sa-l vedem la pescuit si in plus nu spune ce si cum. Este un misterios, un pustnic al stiucilor. Pikemaster, Cupa Romaniei la stiuca, organizat la Holbina, a fost ocazia rara sa-l vedem la treaba.
Terente regele baltii
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 08 Feb 2012, 17:58
kingofbeasts scrie:victor fishing scrie:Oricum va chinuiti degeaba pentru ca 99% le luam si noi

that's the spirit
filmele astea si nu numai cred ca sunt printre cele mai bune metode de a face educatie copiilor in materie de natura, de ceea ce inseamna bucuria de a fi in mijlocul ei precum si respectul fata de ea , adica de ceea ce se cheama mirajul libertatii si bucuria de a trai.
copiii care sunt indrumati spre pescuit , au ocazia sa vada ca pestele prins (desi e tinta iesirilor la pescuit) e doar cireasa de pe tort. pentru ca pana la el mai e farmecul cetii matinale, susurul apei , cantecul pasarilor invaluit in miros de iarba necosita, cantecul greierilor in asfintit si inca o multitudine de astfel de motive care merita atentia.
in plus de multe ori drumul pina la locul de pescuit poate fi o aventura generatoare de adrenalina in sine , aventura pe care de cele mai multe ori am abandonao la primele poticneli daca gindul la "monstru" prins intr-un loc "virgin" nu ne-ar mana inainte precum mirosul de sange mana o haita de lupi .

Cand descriu toate aceste lucruri prietenilor si colegilor mei care nu sunt pescari de cele mai multe ori nu sunt inteles...
cand citesc sau aud, insa, si la altii ca apreciaza in aceeasi masura toate aceste lucruri pe care eu le iubesc, rade inima in mine...
pana pe la urma imi dau seama ca nu sunt chiar atat de nebun

Nihil Sine Deo
-
Adelin
- Moderator

adiwolf scrie:
p.s. stiti cate judete sunt in tara asta?? ganditi-va ca puteti sa alocati fiecarui judet macar o emisiune de prezentare a apelor, pestilor, locatiilor, asociatiilor, pescarilor, magazinelor de profil, etc.
subiecte gasiti, dar................vreti?? sau .............puteti??
De saptamana acesta echipa
Energofish debuteaza cu o serie de filmulete de actualitate semnate WSB-style.Primul episod :
În căutarea ştiucilor pe Lacul Vladimirescu pe PVTV Vineri (2012.02.10) de la ora 08.
http://www.pvtv.ro/program-pvtv/7876.html
...sau il mai puteti viziona si aici:
http://www.energofish.ro/videogallery.php/352/0/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
tux
- veteran

Doar ce am vizionat partea I a emisiunii. Foarte frumos. Felicitari.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year