Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Feb 2012, 16:47

Azi sâmbătă (2012.02.11) ora 13:30 Şalău, ştiucă, biban partea 1
14:00 Şalău, ştiucă, biban partea 2... :oops: :oops: :oops:

...nu pot sa cred ca inca mai apare pedofilu' ala francez pe sticla! :oops: :oops: :oops: ...macar trebuia sa taiati din filmulet partea cu indesatu' stiucilior si bibanilor in sacul de rafie... :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 11 Feb 2012, 17:29

victor fishing scrie:Imagine

Cineva zicea ca avem apele pe care le meritam. Este trist sa constati ca, in timp ce in Serbia, Ungaria si Bulgaria turismul bazat pe pescuit sportiv este in plina expansiune, in Romania Delta Dunarii este declarata oficial falimentul pescuitului.

Undita si revolutia III- EDITORIAL MALIN MUSATESCU
Nu e trist,este realitatea.Nu mai putem ,cum fac majoritatea agentiilor de turism,sa promitem turistilor marea cu sarea si ei,cind ajung in Delta,nu prind o coada de peste,nu au ce fotografia,ca pelicanii trebuie omoriti, cormoranii idem,mistretii si ratele sint mai buni in pastrama decit liberi,in padure.Asta e situatia,mai bine se duc turistii in zona limitrofa Cernobilului, acolo au animale salbatice,au pesti,daca vor sa consume animalele e riscul lor,dar macar fauna exista.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Feb 2012, 16:08

mi se pare mie sau azi de la ora 15 la 16 a fost emisiunea cu vanatoru asta din ungaria in africa si acuma de la ora 16 a inceput iarasi aceeasi emisiune?
:lol: o fi fain in africa,da nici chiar asa

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 12 Feb 2012, 21:38

danstiucaru scrie: :lol: o fi fain in africa,da nici chiar asa
Iar vanatoarea cu baiatul asta e din ce in ce mai neatractiva. ati vazut prin cate aventuri trece? V-a placut curajul "marelui blond" cand impusca de la 5 km distanta fioroasele marmote ? Si ce super luneta avea! :datz:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Feb 2012, 22:53

mai bine tinteam eu cu prastia :P

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 14 Feb 2012, 01:12

ANDREI RIGA scrie:
Iar vanatoarea cu baiatul asta e din ce in ce mai neatractiva. ati vazut prin cate aventuri trece? V-a placut curajul "marelui blond" cand impusca de la 5 km distanta fioroasele marmote ? Si ce super luneta avea! :datz:
oricat am incercat sa inteleg vanatoarea nu stiu de unde vine placerea de a ucide un animal fara aparare . :datz:
fir intins !

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 14 Feb 2012, 08:49

oricat am incercat sa inteleg vanatoarea nu stiu de unde vine placerea de a ucide un animal fara aparare . :datz:[/quote]
Tocmai din faptul ca animalul e fara aparare,ia sa puna un mistret coltii pe el ,macar sa-l muste de picior,sa vezi cum se lasa de vinatoare,daca mai poate merge pe picioare,evident.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de victor fishing » 20 Feb 2012, 18:07

Pentru cei interesati...

Imagine

De ani de zile Federatia de pescuit a fost o Fata Morgana pentru pescarii romani. Este pana la urma vorba despre organizare si despre o mai buna reprezentare la nivel oficial, national si international. Iata ca am avut nu una, ci mai multe Federatii care au oglindit pana la urma conflictul care mocneste in asociatiile si cluburile de pescuit sportiv.

Andrei Vladeanu VS Popescu Stefan: Pescuitul de competitie: sa federalizam, dar sa stim si noi!!!- partea I

anem
veteran
veteran

Re:

Mesaj de anem » 20 Feb 2012, 18:12

ANDREI RIGA scrie:
:lol: da ... blondul ala vopsit e criminal ... doar cand il vad direct schimb canalul :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

danstiucaru
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de danstiucaru » 20 Feb 2012, 21:56

io cre cai varu lu propritaru de pvtv...da si cu dd daca era frate nu aparea asa mult pe ddtv :elkgrin: (poate ma impusca daca ma vede cu coarne)

Închis