Ii un afacerist , sincer nu agreez !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
acest domn Sylvan Remetter nu este nimic altceva decat un afacerist care a mirosit si exploatat o oportunitate pe care nu a avuto si nici nu o putea visa in tara lui.Razvan V. scrie:Daca ar gandi si romanii nostri cum gandeste tipu asta... Am avea peste si de dat la altii
in ce zona a Bucurestiului aveti probleme?... O rescanare a retelei de cablu va ajuta cu problema respectiva, de asemenea modificarea optiunilor de limba va ajuta cu problema ( Pvtv digital are urmatoarele optiuni de voce: romana, maghiara) si subtitrare ( ceha si slovaca).Biban scrie:Sonorul la pvtv cand aveti de gand sa-l remediati? Ba e pe mute ba pe surde, ba pe bozgoreste de vreo doua saptamani....
Cred ca te "pripesti" putin referitor la Sylvan, el e administratorul incintei nu si patronul complexului. Concesionarea Deltei nu e problema investitorului care a venit si a creat pe banii lui o locatie unde gasesti peste din belsug, bineinteles pe bani, ci e problema autoritatilor romane ca au permis asta.adiwolf scrie:acest domn Sylvan Remetter nu este nimic altceva decat un afacerist care a mirosit si exploatat o oportunitate pe care nu a avuto si nici nu o putea visa in tara lui.Razvan V. scrie:Daca ar gandi si romanii nostri cum gandeste tipu asta... Am avea peste si de dat la altii
nu cred ca Franta ar fi permis cuiva sa concesioneze si sa faca afaceri in rezervatii naturale - nu uitati ce regim are Delta romaneasca in patrimoniul UNESCO
haideti sa lasam ridicatu in slavi a genului acesta de investitor-afacerist de nisa, asa s-a ajuns si la stadiul actual cu Rosia Montana (putin fortata comparatia, dar daca stai sa analizezi nu este chiar asa de fortata)
revenind on topic si cumva legat tot de francezi...........de ce difuzati filme si inregistrari vechi de 10-15ani??!!
in domeniul halieutic lucrurile au o evolutie extrem de rapida asa incat scule, tehnici, locuri de pescuit se schimba de la un an la altul sa nu mai vorbim de cincinale sau decenii,
decat sa vad un film-reportaj facut in cine stie ce colt de lume cu 5-10ani in urma, prefer sa vad un film-reportaj facut de dumnevoastra, chiar daca nu aveti in imagini si personajul principal - pestele, sunt atatea subiecte interesante si bune de abordat................doar sa vreti sa le faceti.
p.s. stiti cate judete sunt in tara asta?? ganditi-va ca puteti sa alocati fiecarui judet macar o emisiune de prezentare a apelor, pestilor, locatiilor, asociatiilor, pescarilor, magazinelor de profil, etc.
subiecte gasiti, dar................vreti?? sau .............puteti??
Intradevar....trebuie o rescanare a retelei si totul e okvictor fishing scrie:in ce zona a Bucurestiului aveti probleme?... O rescanare a retelei de cablu va ajuta cu problema respectiva, de asemenea modificarea optiunilor de limba va ajuta cu problema ( Pvtv digital are urmatoarele optiuni de voce: romana, maghiara) si subtitrare ( ceha si slovaca).Biban scrie:Sonorul la pvtv cand aveti de gand sa-l remediati? Ba e pe mute ba pe surde, ba pe bozgoreste de vreo doua saptamani....