Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Ian 2012, 14:39

kzoli scrie:
kleniacul scrie:
victor fishing scrie:Merci Adelin pentru "reclamatie". Cautam, gasim, scoatem din program.
Ai dreptate,si ce milos era el ca nu lasa stiucile sa se chinuie in sac,le dadea cu lemnul ala in cap.Foamea scria pe el,dar o foame stiintifica,cu argumente.Totusi a avut si o latura educativa,anume ca orice popor are retarzii lui,dar macar nu le faceti publicitate.In rest nimic de invatat din emisiune,tehnici primitive,lansete si naluci idem,personajul principal anost.
Nu am vazut emisiunea respectiva decat partial, insa in unele zone stiu sigur, mai ales din lacuri, stiuciile sunt scoase fara exceptie... Fiecare locatie are un regulament local aparte si pentru a evita aceste "diversiuni" este bine sa se precizeze in cadrul emisiunii ca se pescuieste conform regulamentului local...
Era regulamentul burtii,oprea selectiv,bine ca pina urma a eliberat cea mai mare stiuca,la cam 7 kg,daca tin minte.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2012, 14:46

YoNutzu scrie:Parca tot in emisiunea amintita de Adelin se apuca nea' "pescarul" sa paleasca la cap stucile cu un lemn sub pretextul ... sa nu se mai chinuie si apoi le indesa in sac. (nu sunt foarte sigur ca este aceiasi emisiune).
Cred ca e aceesi emisiune, dar mi-a scapat aspectul...nu zic ca omu' nu avea dreptate sa le curme suferinta, dar putea sa taie asta la montaj. A nu se intelege ca facem pe mironositele si ca vai ce fini suntem noi, dar nu poti promova asa ceva la televizor. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Ian 2012, 15:53

Mam uitat la filmele astea fata sonor si miam inchipuit cai in romania :idea:
king asteast trucaje vere,nu se exista asa paradis

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Ian 2012, 16:05

Adelin scrie:..ca doar nu o sa se uite cineva la emisiuni unde nu se intampla nimic. :lol:
depinde ce intelegi prin "se intampla" :wink: imi aduc aminte cum, cu ceva ani in urma, faceam raliu prin oras ca sa ajung la timp acasa si sa prind emisiunea Reel Wars ce se difuza pe Discovery Channel pe vremea aia. daca era sa analizezi emisiunea din punct de vedere al numarului de pesti prinsi si al marimii lor intradevar nu se intampla mai nimic insa daca o priveai ca mod de abordare al pescuitului si a naturii se intamplau foarte multe.
8) 8)
nu stiu de ce traiesc cu impresia ca multi dintre pescarii de top de pe la noi , daca ar fi scosi de pe incinte suprapopulate si ar fi pusi in situatia celor doi protagonisti ai emisiunii amintite (adica sa traiasca din ceea ce au capturat in salbaticie avand un echipament minimal la dispozitie), ar cam suferi de foame . :twisted:

ma intreb oare cati ar duce un astfel de concurs la capat (bine, mai intai cati s-ar inscrie la el), cati ar sti sa-si aleaga echipamentul (si nu ma refer doar la cel de pescuit) ori cati vor sti sa-si aleaga locul de "campare" sau locul de pescuit si cum il vor aborda pe acesta :idea: :!: :?:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Ian 2012, 17:08

In curand o sa fie expeditii si filmari atat din Suedia, cat si din Irlanda, material realizat de catre operatori PVTV, rabdare sa aveti ... inca apele sunt inghetaate pe acele meleaguri :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Ian 2012, 17:24

In Irlanda nu-i inghetat nimic asa ca nu mai sunt scuze. :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Ian 2012, 17:26

tudor scrie:In Irlanda nu-i inghetat nimic asa ca nu mai sunt scuze. :lol:
BA da, a inghetat bugetul :wink:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 25 Ian 2012, 17:42

Amelin,am vazut si eu emisiunea (chiar de doua ori).A fost filmata prin anii ''80 din secolul si mileniul trecut :D . Iar traducerea e ,de multe ori ,jenanta. Mi-am propus sa nu ma mai leg de traduceri (din franceza si nu numai)...dar asta e! Totusi au trecut un mileniu,un secol si 30 de ani de atunci :lol: .

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Ian 2012, 17:56

nucus scrie: Totusi au trecut un mileniu,un secol si 30 de ani de atunci :lol: .
Nu stiu daca a-ti intalnit asemenea "ghizi" si in Delta Dunarii, dar erau destule cel putin in anii 92 -95 care aveau o bata baseball sau ciumage "speciale" pentru stiuci ca sa nu "faca dezordine in barca", si cand prindeai o stiuca ei o calmau si bagau in sac sau in lada... cred ca si azi sunt asemenea persoane si nu numai la noi...

Închis