Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 24 Ian 2012, 14:46

Imagine

Bruiser Baits este un nume nou pe piata halieutica de peste ocean, dar asta nu inseamna ca nu se impun deja ca producatori de naluci inovative. Realizat dintr-un material suplu de calitate Rad Shad este un stick bait articulat, gandit sa evolueze alternativ pe flancuri la cea mai slaba tractiune din varful lansetei.

PLASTICUL MINUNE

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2012, 23:12

Am vizionat saptamana trecuta o emisiune pe PVTV care m-a indignat. In prima parte era un nene care pescuia la salau la montura in stiul anilor '80, dar facea bine ceea ce facea si m-am uitat cu nostagie, amintindu-mi de acea perioada cand baboiul montat in montura Drachkovitch avea un farmec aparte.Dupa multe capturi frumoase care au fost aduse la barca cu o maiestrie de tip "oldies but goldies", vine si partea a doua a emisiunii(horor), in care se schimba protagonistul. :shock: Opa, apare un alt nene, cu aspect de pedofil, care indesa stiuci si bibani intr-un sac de rafie si care pescuia intr-un stil grobian dintr-o tentativa de barca, cu o lansea la peste viu si cu una de 4m la artificiala, dar si la peste mort...si pe verticala, si pe orizontala....ce mai, cum ii venea la mana.Pe langa o traducere de toata jena, mai si indruga boratu' ala tot felul de teorii care mai de care, desprinse din putzul secat al gandirii lui de mare pescar francez. :oops: :oops: :oops: M-am uitat pana la sarsit sa vad ce atrocitati mai poate savarsi cretinu' in toata prostia lui de meseriash. :shock: :shock: :shock:

Intrebarea e cum naiba poate cinea sa cumpere si sa difuzeze asemenea emisiuni care nu fac altceva decat sa aduca deservicii unui post de specialitate. Mai bine dai teleshoping decat sa te faci de kko cu asemenea specimene ale naturii....fie ei si francezi! :oops: :oops: :oops:

Imi pare rau daca am spus ce nu trebuia, dar cred ca critica poate fi constructiva si chiar rog pescarii care au vizionat emisiunea sa spuna ce parere au despre asemenea aparitii.

Doamne, si ce cotor avea la lanseta, cred ca avea 1,2m de pluta si o mulineta legata cu scoci...deh, meseriasi frate, ce mai!!!....si ce ochelari avea, parca era Victor Ciorbea... :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 24 Ian 2012, 23:22

Merci Adelin pentru "reclamatie". Cautam, gasim, scoatem din program.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2012, 23:29

Te rog sa te mai uiti inca odata la material inainte sa iei o hotarare de genu' asta....daca nu am dreptate 100% in tot ce am zis in postul de mai sus, sunt dispus sa imi fac mea culpa....sau mai rau, ma las biciuit de pedofilul francez(in caz ca mai traieste). :lol: :lol: :lol: :lol: ....fir-ar a dreaq cum indesa el stiucile in sacul desirat de rafie!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: cand imi amintesc, ma enervez instant!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
WSB CLUB

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 24 Ian 2012, 23:33

Daca zici ca era francez probabil face parte din seria Insomnia achizitionata acum 2 ani cand am lansat PVTV ( daca nu ma insel luni vorbeam cu Malin si imi zicea de o emisiune de genul povestit de tine, oricum ar fi ne uitam dupa ea si o scoatem din program )
Momentan suntem in cautari de programe noi si bune de afara gen bassmaster elite.
Va asteptam si pe voi cu sugestii...ce ati vrea sa vedeti in 2012 la PVTV.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2012, 23:55

Pai daca e vorba de sugestii va propun cea mai tare emisiune pe care am urmarit-o si de unde personal pot spune ca am invatat mult pescuit: " O zi un lac"(One day one lake) in care un concurent din Bass Master prezinta cum abordeaza o locatie noua despre care nu stie mare lucru.....foarte interesant! :wink:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2012, 00:04

Cred ca am gasit cum se numea emisiunea cu francezu' pedofil: "Salau, stiuca, biban"(pana si titlul e hiper-inteligent) :lol: :lol: :lol: si a fost difuzata in 11.01 2012 de la ora 20 pana la 21.
Am gasit aici: http://www.programul-tv.ro/2012/01/11/pv-tv
WSB CLUB

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 25 Ian 2012, 00:45

Eu unul mi-as dori sa vad ceva iesiri pe plaiurile mioritice dar nu pe incinte amenajate ci pe rauri salbatice atat la stationar cat si la rapitor.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 25 Ian 2012, 07:02

eu as propune emisiuni cu pescari de la noi pe ape de munte si lacuri de munte,pescuit fly fishing, fly tying,inclusiv spinning pe riuri de munte cu pescari nostri de la lot care sunt deficitari la pescuitul pastravului pe riuri de munte,sa vazut la campionatele mondiale la care au participat la pastrav,mai cred ca pescuitul de pe mal este mult mai greu decit cel din barca,si ar trebui prezentat mai des.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 25 Ian 2012, 08:26

Parca tot in emisiunea amintita de Adelin se apuca nea' "pescarul" sa paleasca la cap stucile cu un lemn sub pretextul ... sa nu se mai chinuie si apoi le indesa in sac. (nu sunt foarte sigur ca este aceiasi emisiune).

Închis