Am vizionat saptamana trecuta o emisiune pe PVTV care m-a indignat. In prima parte era un nene care pescuia la salau la montura in stiul anilor '80, dar facea bine ceea ce facea si m-am uitat cu nostagie, amintindu-mi de acea perioada cand baboiul montat in montura Drachkovitch avea un farmec aparte.Dupa multe capturi frumoase care au fost aduse la barca cu o maiestrie de tip
"oldies but goldies", vine si partea a doua a emisiunii(horor), in care se schimba protagonistul.

Opa, apare un alt nene, cu aspect de pedofil, care indesa stiuci si bibani intr-un sac de rafie si care pescuia intr-un stil grobian dintr-o tentativa de barca, cu o lansea la peste viu si cu una de 4m la artificiala, dar si la peste mort...si pe verticala, si pe orizontala....ce mai, cum ii venea la mana.Pe langa o traducere de toata jena, mai si indruga boratu' ala tot felul de teorii care mai de care, desprinse din putzul secat al gandirii lui de mare pescar francez.

M-am uitat pana la sarsit sa vad ce atrocitati mai poate savarsi cretinu' in toata prostia lui de meseriash.
Intrebarea e cum naiba poate cinea sa cumpere si sa difuzeze asemenea emisiuni care nu fac altceva decat sa aduca deservicii unui post de specialitate. Mai bine dai
teleshoping decat sa te faci de kko cu asemenea specimene ale naturii....fie ei si francezi!
Imi pare rau daca am spus ce nu trebuia, dar cred ca critica poate fi constructiva si chiar rog pescarii care au vizionat emisiunea sa spuna ce parere au despre asemenea aparitii.
Doamne, si ce cotor avea la lanseta, cred ca avea 1,2m de pluta si o mulineta legata cu scoci...deh, meseriasi frate, ce mai!!!....si ce ochelari avea, parca era Victor Ciorbea...