Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 17 Ian 2012, 23:45

adiwolf scrie:am o rugaminte, cand ii mai puneti intrebari lui Gigi Stefan
cu tot respectul pentru colegul meu, am si eu o rugaminte. nu ii mai puneti intrebari lui Gigi Stefan.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Ian 2012, 23:49

:twisted:
altul care pescuieste pe Olt :fluch

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 17 Ian 2012, 23:50

sau eventual facut ceva sa nu mai iasa altii ca el :roll:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Ian 2012, 16:34

...inca o data FELICITARI ! participantilor , reprezentantilor Lotului National si nu in ultimul rand , realizatorilor acestor emisiuni .
:respekt:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Ian 2012, 16:42

:D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Ian 2012, 09:17

Sami scrie:Aceleasi emisiuni ,reluate de ,,n'' ori.
Prea putine emisiuni despre rapitori,iar acelea sunt facute pe balti private.
Cred ca ar fi fost mai interesant sa vedem niste emisiuni pe Dunare,Olt si alte ape curgatoare .
pai pe "descoperti "nu este la fel????te uiti cand vezi ceva nou,ce atat critica?oricum cu astea 2 posturi de vanatoare si pescuit este muuuuuuuuuult mai bine decat inainte cand erau doar 2 emisiuni la tv cu pescuitu in toata Romania si alea......vai mama lor :D
intotdeauna exista loc de mai bine

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 19 Ian 2012, 13:27

Ce scule mai cumparam

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Sunt atent de ceva vreme la Phenix, unul dintre producatorii americani de lansete cu cea mai dinamica dezvoltare. Dupa ce am testat doua dintre blancurile acestui producator – un X-9 si un X-11 – am ajuns la concluzia ca avem de a face intr-adevar cu un nou concept in zona rod building.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 20 Ian 2012, 12:34

Imagine

Ati vazut steagurile si bannerele agatate de undite telescopice si lansete in Piata Universtitatii? Stiti de ce? Pentru ca acolo sunt multi pescari. Unii veniti sa-si exprime spontan nemultumirile legate de braconaj, altii infuriati de taxele prea mari de pe balti. Am vazut baboieri batrani care nu mai pot suporta aroganta baronilor cu balti, dar si muscari care denunta distrugerea raurilor de munte de catre mafia din Energie.

Cand Mamaliga din carlig explodeaza

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Ian 2012, 13:12

victor fishing scrie:Imagine

Ati vazut steagurile si bannerele agatate de undite telescopice si lansete in Piata Universtitatii? Stiti de ce? Pentru ca acolo sunt multi pescari. Unii veniti sa-si exprime spontan nemultumirile legate de braconaj, altii infuriati de taxele prea mari de pe balti. Am vazut baboieri batrani care nu mai pot suporta aroganta baronilor cu balti, dar si muscari care denunta distrugerea raurilor de munte de catre mafia din Energie.

Cand Mamaliga din carlig explodeaza
Astai cea mai tare....acum chiar se poate spune ca sunt toate categoriile de oameni in strada
mie scarba insa la un singur gand...ca cei care vin in locul astora sunt alte scarbe de politicieni care abia asteapta sa le vina randu si carora le pica para malaiata in gura lui natafleata,nu se asteptau ei sa rabufneasca societate in halu asta din causa smurd
hai fir intins,ca maine am nevoie
:D

Închis