Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Se va potrivi la fel de bine si sloganu:"Regele a murit , Traiasca Regele".kzoli scrie:Problema e ca dupa ce se linistesc apele, totul revine la cum a fost.... si probabil apar noi "revolutionari" cu acte in regula care nici macar nu erau in localitate ...

Din pacate nici Ponta si nici Antonescu nu au "fata de presedinte".

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- veteran
Aaaa,miam adus aminte...e ca atuncea,daca tin minte bine cand trebuia sa alegem intre iliescu si vadm t.?parca o fost asa o data,nu?sau nu tin minte binekzoli scrie:Problema ceea mare este, ca nu ai pe cine sa alegi ... din pacate toti sunt la fel, si vor doar binele lor...
no dintre 2 prosti ,pe care sa alegi?
asa ceva este si acuma...nai cu cine vere,nai cu cine
nu stiu cum am ajuns pe subiectu asta cu politica,imi cer scuze
-
- veteran
- victor fishing
- utilizator constant
Apropos de ales, am facut ieri interviul cu Popescu Stefan
O prima parte a lui o puteti vedea AICI
A doua parte va fi disponibila in cursul zilei de maine.
In cursul saptamanii viitoare avem programat un interviu cu Niculai Selaru, Director General AGVPS
Multi pescari, putine lacuri, un singur drept, dar AL CUI?

O prima parte a lui o puteti vedea AICI
A doua parte va fi disponibila in cursul zilei de maine.
In cursul saptamanii viitoare avem programat un interviu cu Niculai Selaru, Director General AGVPS
Multi pescari, putine lacuri, un singur drept, dar AL CUI?

alarmanta, remarca asta.victor fishing scrie:Eliberarea pestilor este un deziderat pe care, mai devreme sau mai tarziu, pescuitul din Romaniail il va realiza. Presiunea din ce in ce mai mare a pescuitului cu undita si lanseta asupra raurilor si lacurilor este astazi o realitate:
sunt curios ,pe care specii ( de rapitor, evident ) se face presiunea cea mai mare. care ar fi in top 3. ar trebui deschis un topic-sondaj ,daca nu exista deja, cu primele 5 specii de rapitori pescuite de colegi in apele publice. ar fi usor de monitorizat si s-ar vedea imediat care sunt speciile cele mai stresate de pescarii sportivi.
-
- veteran
[quote="victor fishing"]Apropos de ales, am facut ieri interviul cu Popescu Stefan
Am vizionat si eu interviul,nu am rezistat mai mult de 5 minute,seamana cu Birlic intr-un rol prost,se vede ca minte si este constient de asta,fiti atenti la limbajul mimico-gestual,ii tremura miinile si e nesigur pe el,nu stie cum sa faca sa puna mina pe Campionatul Mondial de Crap,sa fie vazut de toata planeta ,e un fel de Basescu fara tupeu in confruntari publice
Am vizionat si eu interviul,nu am rezistat mai mult de 5 minute,seamana cu Birlic intr-un rol prost,se vede ca minte si este constient de asta,fiti atenti la limbajul mimico-gestual,ii tremura miinile si e nesigur pe el,nu stie cum sa faca sa puna mina pe Campionatul Mondial de Crap,sa fie vazut de toata planeta ,e un fel de Basescu fara tupeu in confruntari publice