Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si mai este un ...fel de site, caci site nu-i pot zice,pe unde se mai exprima...si paradaoxul paradoxurilor este aceea ca propietarul sit-uluia fost ultimul care a inteles intentiile popesciene,in privinta pescuitului.De atunci a disparut fara urma.....eu banuiesc ca a suferit un soc nervos..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Daca il vad pe PV TV promit ca ma uit numai pe F&H,evident pina il intervieveaza si acolovictor fishing scrie:cu voi nu o scot la capat vad si ma transformati in aparatorul diavolului, gresit perceput daca aveti rabdare sa cititi articolul de la care a plecat meciul![]()
se pare ca nea fane v-a suparat rau. Acum m-ati convins sa citesc si topicurile de aicisi tocmai ce ma mai linistisem...

- victor fishing
- utilizator constant
- semlecangheorghe
- veteran
- victor fishing
- utilizator constant
Intre timp va recomand editorialul lui Malin - Pescuim, dar si gandim
"2012 suna a titlul de film SF. Ar trebui sa fie mult Hi-Tech si mai ales o impacare a civilizatiei cu planeta care ii suporta pretentiile. Un fel de Eden in care microcipul si mormolocul de broasca sunt frati de cruce si unde iarba creste debordand de clorofila pe birourile corporatiste ale angajatilor de la multinationale. "
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/vorbe- ... andim.html
"2012 suna a titlul de film SF. Ar trebui sa fie mult Hi-Tech si mai ales o impacare a civilizatiei cu planeta care ii suporta pretentiile. Un fel de Eden in care microcipul si mormolocul de broasca sunt frati de cruce si unde iarba creste debordand de clorofila pe birourile corporatiste ale angajatilor de la multinationale. "
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/vorbe- ... andim.html
- semlecangheorghe
- veteran
- victor fishing
- utilizator constant
Se face de copca...
"In sfarsit, zilele acestea, ale Bobotezii, primim semne ca suntem in plin sezon hibernal. Temperaturile au scazut simtitor si aici mai la campie, semn ca e posibil ca si apele sa se inchida in stransoarea ghetii. Au mai fost incercari timide de inghet insa ce se intarea noaptea, devenea lichid ziua de dupa."
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/se-face-de-copca.html
"In sfarsit, zilele acestea, ale Bobotezii, primim semne ca suntem in plin sezon hibernal. Temperaturile au scazut simtitor si aici mai la campie, semn ca e posibil ca si apele sa se inchida in stransoarea ghetii. Au mai fost incercari timide de inghet insa ce se intarea noaptea, devenea lichid ziua de dupa."
http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/se-face-de-copca.html
victor fishing,victor fishing scrie:Vali,
Discutiile de interes pentru o anumita comunitate pescareasca trebuie sa fie transparente iar in lipsa unui post gen realitatea tv, netul este un bun suport. Dl. Popescu are o invitatie la noi in studio pentru o discutie mai ampla, sper sa o si realizam cat de curand.
ref la articol, da asta e realitatea si eu am tras un semnal de alarma catre toti cei implicati in ea.
O discutie mai ampla este bine venita.
A-l invita doar pe Popescu este o greseala, in aceeasi masura in care ar fi o greseala sa-l inviti doar pe Selaru. Exemplele sunt aleatoare. Daca tot este o discutie ampla, ar trebui purtata cu reprezentantii tuturor entitatilor care reprezinta sau vor sa reprezinte sau macar au vreo vaga legatura cu pescuitul competitional de la noi. Impreuna, toti sau cat mai multi la aceeasi masa (asta ar fi misto si cred ca vi s-ar duce ratingul sus de tot

O astfel de discutie ampla ar fi binevenita si in ceea ce priveste pescuitul recreativ.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Domnule Victor,haideti va rog sa discutam si despre braconaj.Fenomenul asta se intampla peste tot in Romania.Nimeni nu face absolut nimic,asociatiile judetene sunt lipsite de orice reactie.Aici la noi in zona Sibiului aflu ca se intind plase ziua-n amiaza mare,chiar sub baraj la Avrig.Cred ca dvs.prin aceasta emisiune puteti fi vocea adevaratilor pescari in fata autoritatilor.Mi-ar place sa vad o rubrica in emisiune de exemplu cu filmulete trimise de pescarii din tara cu ilegalitati surprinse de ei pe apaBine ar fi chiar ca dvs.sa surprindeti lucrurile astea dar nu stiu posibilitatile care le aveti.Dar cred cu tarie ca impactul ar fi unul destul de mare.Atunci poate si cei care ar trebui sa miste ceva si-ar ridica fundurile de pe fotolii si-ar iesi la treaba.Poate vorbesc tampenii,dar daca nu se va intampla ceva bun cat de curand,intr-un viitor apropiat vom vorbi doar despre pescuit in Suedia si echipamente de pescuit la bass.
Respecte si emisiuni cat mai bune.
Respecte si emisiuni cat mai bune.