Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
danstiucaru
veteran
veteran

Re: PV TV

Mesaj de danstiucaru » 08 Ian 2012, 20:08

marcel gheorghita scrie:Fratilor, se discuta de mult despre braconaj si nu vedeti ca nu se face nimic? Singura noastra sansa e sa ne grupam si sa punem mana pe niste ciomege si bataie pe braconieri...alta sansa nu e, chiar cu riscul unor amenzi sau alte treburi...daca altii duc situatia la extrem, asa trebuie sa procedam si noi....extremisti, violenti, de stanga, de dreapta, haiduci, cum vreti, dar trebuie sa facem ceva, ca nu se mai poate...isi bat joc de apele noastre, de banii, de timpul si nervii nostri....

nu poti sa mergi tu sa iti faci dreptate in felul acesta...ptr ca sar putea sa platesti daune spargandui dinti unuia dintre ei....si te pot gasi si ei dupa aceea cand mergi undeva si iti lasi masina :?
solutia este ca "organele"cand prind pe cineva in ilegalitate acela sa raspunda intradevar nu doar fictiv...in orice tara de dincolo daca te prinde ilegal pe apa apoi tiai mancat fericirea

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 11 Ian 2012, 10:56

Rotative neconventionale

Considerate drept naluci ciudate, in fapt metisi care combina vibratia si stralucirea paletei rotative cu o lestare care capata forma si culoarea unui peste, acestea au fost concepute initial pentru pescuitul bassului. Este vorba despre underspinnere si tail spinnere care si-au dovedit eficienta inclusiv in etape importante din BASSMASTER si care au consacrat nume grele ale acestui pescuit de competitie.

http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/rotati ... onale.html

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 11 Ian 2012, 14:55

Am ramas dator cu niste raspunsuri, scuze intarzierea:

-Tavi : O discutie mai ampla este bine venita.
A-l invita doar pe Popescu este o greseala, in aceeasi masura in care ar fi o greseala sa-l inviti doar pe Selaru. Exemplele sunt aleatoare. Daca tot este o discutie ampla, ar trebui purtata cu reprezentantii tuturor entitatilor care reprezinta sau vor sa reprezinte sau macar au vreo vaga legatura cu pescuitul competitional de la noi.

ne gandim deja sa organizam o discutie ampla "televizata" pe site cu participarea cat mai multor reprezentanti ( pe toate stilurile) + oficiali. Revin cu mai multe detalii in curand.

elias scrie:Domnule Victor,haideti va rog sa discutam si despre braconaj.Fenomenul asta se intampla peste tot in Romania.Nimeni nu face absolut nimic,asociatiile judetene sunt lipsite de orice reactie.Aici la noi in zona Sibiului aflu ca se intind plase ziua-n amiaza mare,chiar sub baraj la Avrig.Cred ca dvs.prin aceasta emisiune puteti fi vocea adevaratilor pescari in fata autoritatilor.Mi-ar place sa vad o rubrica in emisiune de exemplu cu filmulete trimise de pescarii din tara cu ilegalitati surprinse de ei pe apa
Respecte si emisiuni cat mai bune.
Incepem din martie cu o prima emisiune de ecologie, mediu si atitudine in colaborare cu Salvati Delta si Liviu Mihaiu. Nu va fi o emisiune clara impotriva braconajului, dar va fi atins deseori si acest subiect.

Rubrica de filmari amatori cu si despre braconaj cat si alte probleme ( indiguiri, balastiere etc) va fi prezenta in cadrul site-ului, la dispozitia tuturor celor care dispun de materiale. Vom avea chiar si un concurs cu premii pentru cat mai multe discutii/postari/ filme, asta ca sa stimulam pescarii sa le posteze.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 11 Ian 2012, 15:28

Zamfi scrie:Daca tot suntem la capitolul sugestii...Nu puteti rezolva cumva sa vedem si programulemisiunilor difuzate pe post direct pe tv ,gen teletext ,EPG ,etc. Ca uneori este peste mana sa ma tot uit pe net sa vad ce emisiuni se difuzeaza .Merci.
pun o intrebare si revin

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Ian 2012, 15:31

Multumesc de raspuns,respecte.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 13 Ian 2012, 15:12

pana vine raspunsul lui victor, Malin pariaza pe spinnerbait

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 13 Ian 2012, 15:49

BLESTEMUL NISIPULUI
Raurile sudului Bucurestiului, asemenea celorlalte rauri din Romania, au murit fratilor! Zavoaiele lor decimate, care se chinuie mereu cu incapatanare sa rasara, sunt taiate cam pe la vremea aceasta de populatia riverana pentru a ajunge araci sau pentru a incalzi godinul traditional. Privind ce a mai ramas din Arges, din Sabar sau din Neajlov ai senzatia ca populatia care le stapaneste malurile este formata exclusiv din termite si din lacuste.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Ian 2012, 18:42

cristi.albu scrie:BLESTEMUL NISIPULUI
Raurile sudului Bucurestiului, asemenea celorlalte rauri din Romania, au murit fratilor! Zavoaiele lor decimate, care se chinuie mereu cu incapatanare sa rasara, sunt taiate cam pe la vremea aceasta de populatia riverana pentru a ajunge araci sau pentru a incalzi godinul traditional. Privind ce a mai ramas din Arges, din Sabar sau din Neajlov ai senzatia ca populatia care le stapaneste malurile este formata exclusiv din termite si din lacuste.
un articol buna care s-ar putea transforma destul de usor intr-un reportaj extraordinar si cu un impact mult mai mare decat cei cativa de pe internet.
televiziunea intra in mai multe case decat internetul.
sper la cat mai multe astfel de viitoare reportaje.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 16 Ian 2012, 22:45

Vreti acvacultura? Gasiti la Mihailesti!

Cu putin timp in urma ne-am deplasat pana pe malul Mihailestiului unde l-am vizitat pe Gigi Stefan cu scopul de a afla de la acesta ultimele noutati precum si planurile de viitor privitoare la marele luciu de apa. Amabil ca intotdeauna, acesta ne-a vorbit atat despre subiectele pe care le-am propus, dar si despre noua sa indeletnicire, acvacultura si cum ar putea aceasta sa schimbe viitorul pescuitului din Romania, daca s-ar gasi si oameni interesati, bineinteles.

http://pv-tv.tv/romanian/video/vreti-ac ... lesti.html

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Ian 2012, 23:29

adiwolf scrie:
cristi.albu scrie:BLESTEMUL NISIPULUI
un articol buna care s-ar putea transforma destul de usor intr-un reportaj extraordinar si cu un impact mult mai mare decat cei cativa de pe internet.
televiziunea intra in mai multe case decat internetul.
sper la cat mai multe astfel de viitoare reportaje.
Nu stiu ce sa zic Adi, dar nepasarea si interesele ascunse ale oamenilor sunt imense. La Gradistea, podul de cale ferata peste Arges s-a rupt din cauza sapaturilor(exploatarii nisipului) facute la baza unuia dintre stalpi-este parerea majortatii locuitorilor din zona cu care am stat eu de vorba si a unui reportaj facut de Antena 2 pe tema asta. Podul nu a fost refacut niciodata (au trecut 5-6 ani cred) si era legatura feroviara directa intre Bucuresti si Giurgiu si un pod mare si frumos. Din lipsa unui mijloc de transport, multi si-au pierdut locurile de munca, ptr ca naveta la Bucuresti cu Maxi-taxi (care a inlocuit instantaneu trenul) este prea scumpa. N-a fost nimeni tras la raspundere, CFR n-a indraznit sa faca nimic, localnicii s-au resemnat iar imensa structura metalica pur si simplu a disparut (am constatat cu stupoare acu vreo 2 sapt, e drept ca n-am mai trecut pe-acolo de cateva luni). Probabil la fiare vechi. Pozele cu podul rupt le gasesti pe Google Earth si ai sa-ti dai seama de dimensiunea grozaviei.

Închis