Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

victor fishing scrie:...
chiar acum am un "meci" cu domnul Popescu pe site

...Popescu ???
...cine-o mai fi si asta ?

-
vali stratonov
- veteran

victor fishing scrie:
Comentariile sunt binevenite atata timp cat sunt facute cu bun simt si aduc un beneficiu in rezolvarea unor situatii, conflicte chiar etc.

Victore "meciurile" nu ar trebui date pe net pt. ca orice discutie devine impersonala si fara finalitate
In rest cam tot ce ai scris in acel articol este ancorat in realitate ....din pacate din acest RAZBOI nu va cistiga nimeni si nici nu foloseste NIMANUI....nici Romaniei, nici pescuitului competitional si nici protagonostilor , adica pescarilor de competitie cei care in fapt sunt "actorii" principali in acest film....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
victor fishing
- utilizator constant

Vali,
Discutiile de interes pentru o anumita comunitate pescareasca trebuie sa fie transparente iar in lipsa unui post gen realitatea tv, netul este un bun suport. Dl. Popescu are o invitatie la noi in studio pentru o discutie mai ampla, sper sa o si realizam cat de curand.
ref la articol, da asta e realitatea si eu am tras un semnal de alarma catre toti cei implicati in ea.
-
vali stratonov
- veteran

Oportunitatea organizarii in Ro a unei competitii de asemenea anvergura ar trebui sa stirneasca in fiecare dintre noi cei implicati in fenomenul competitional un minim de PATRIOTISM, patriotism care ar putea insemna in acest caz asezarea la ACEASI MASA a tuturor celor implicati : AGVPS , APCR, Liga de Crap , FRPS chiar LRS alaturi de tot ce inseamna media scrisa sau vorbita si impreuna sa se gaseasca o modalitate de-a conlucra eficient si profesionist in a organiza IMPECABIL acest Campionat Mondial sub egida CIPS-FIPS ...
Consider ca daca ar lasa fiecare entitate la o parte orgoliile acest lucru ar fi posibil....
In cazul in care "razboiul" continua si vreuna dintre parti va incerca organizarea evenimentului fara aportul celorlalti s-ar putea ca acest eveniment sa se transforme intr-un fiasco total iar marele consens national sa fie .compromis definitiv...
Poate ca ACUM cu aceasta ocazie ar fi momentul sa demonstram ca si noi natia Romana putem sa stringem rindurile pt. binele si interesul national....
Parerea mea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
cristi.albu
- senior

semlecangheorghe scrie:..da poate cine stie,oi fi suparat pe cineva ,pe acolo...

gigi, nu-ti sta bine sa fii ironic ... da-mi te rog mai degraba, pe privat, adresa ta de mail... pe site pvtv sunt acceptate orice comentarii, singura restrictie este sa se introduca numele si o adresa de mai valida, atat...
-
semlecangheorghe
- veteran

victor fishing scrie:
Comentariile sunt binevenite atata timp cat sunt facute cu bun simt si aduc un beneficiu in rezolvarea unor situatii, conflicte chiar etc.

Domnule Victor,atunci cind ai ceva de spus,nu intotdeauna duce la rezolvarea unei situatii,si asta pentru ca trebuie ca si celalalt sa faca eforturi in acest sens..

Eu nu cred ca am vorbit trivial.. Si nu am nici o vina ,daca unora le lipseste din spirala ADN-ului,frintura aia responsabila de simtul umorului..Daca aveti un „meci„,intelegeti mai bine ce vreau sa zic..
Aaa,daca este vorba de domnu capitan

complimentele mele acestuia,pe aici o luat multe goluri
@Vali mersi de info,o sa incerc cum zici

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
adiwolf
- veteran

victor fishing scrie:..... Dl. Popescu are o invitatie la noi in studio pentru o discutie mai ampla, sper sa o si realizam cat de curand........
sper sa nu o dati pe post, dar daca o faceti, macar anuntati din timp ziua si ora ca sa putem stinge televizoarele si sa mergem sa mancam lamaie sa ne treaca greata

-
Zamfi
- veteran

adiwolf scrie:victor fishing scrie:..... Dl. Popescu are o invitatie la noi in studio pentru o discutie mai ampla, sper sa o si realizam cat de curand........
sper sa nu o dati pe post, dar daca o faceti, macar anuntati din timp ziua si ora ca sa putem stinge televizoarele si sa mergem sa mancam lamaie sa ne treaca greata

Cu alte cuvinte ,va scade ratingul daca-l dati pe musiu...
Dar cred ca ar creste teribil daca l-ati filma intr-o partida de pescuit ...Ghici de ce

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
ranga
- veteran

daca scarba a ajuns sa faca propaganda si pe pv-tv....

e jale.
numai acolo nu era.
-
victor fishing
- utilizator constant

Pai in primul rand trebuie ascultat ce are de spus, fara a lua partea nimanui. Emisiunea va fi expusa in cadrul site-ului pentru a beneficia de actualitate.
Am si eu o intrebare pentru Dvs, recunosc ca nu am asistat la discutiile de aici de pe rapitori.ro legate de Frps, dar am inteles ca a fost o adevarata tavaleala, acum intreb si eu impartial:
Pescarii vor o federatie?..in mod absolut normal cred ca raspunsul este da.
Mai este loc de o alta federatie pe piata?- raspunsul este.. legal nu.
Ce se intampla in continuare?