Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 20:56

Domnule Victor,o federatie functionala nu exista...Exista insa o rezervare de denumire,„Federatia Romana de pescuit ...„si nu stiu cum, a domnului Vicror Tarus...Dilema domnului Popescu ,intre altele ,a fost si aceasta denumire care, fiind deja rezervata,nu mai putea fi folosita..

Din pacate viziunea domnului Popescu asupra pescuitului,este una foarte personala..Intre altele domnul Popescu vede concursurile de pescuit precum meciurile de fotbal,trebuie sa fie si masina de pompieri pregatita,caci ,la naiba ,daca ia pista foc..??Regulamentul interior al federatiei este unul copiat se pare de pe la alte discipline..Intrebati-l ,referitor la arbitrii.Regulamentul lor, zice ca proaspetii absolventi ai scolii de arbitrii sint stagiari,si nu pot trece la un statut superior numai dupa arbitrarea unui anumit numar de competiti la nivel judetean..In ciuda acestui fapt ,Popescu zice ca anul acesta va organiza un campionat national.....dar cine il va arbitra,caci toti arbitrii sint stagiari???Eu cind l-am intrebat,o sa vedeti o sa zica un proverb rasuflat,ceva legat de „prosyâtul moare de grija altuia„...Si cite si mai cite...

Prin decembrie zicea ca el a luat legatura cu F.I.P.S.-C.I.P.S. si ca aceia asteapta actele si gata este primit acolo,si el va organiza Campionatul National anul acesta,orice alta manifestare in acest sens ,fiind ilegala ,in opinia domniei sale..

Oricum o sa va lamuriti rapid ca suferea de logoree cronica.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 21:11

Ah si inca ceva,F.R.P.S.C.,nu are in momentul de fata C.I.S.,are doar un aviz de constituire,impotriva caruia este inregistrata o actiune in instanta din parte A.P.C.R....Ce o fi, vom vedea cit de curind..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Ian 2012, 21:12

victor fishing scrie:Pai in primul rand trebuie ascultat ce are de spus, fara a lua partea nimanui.
...................................

Am si eu o intrebare pentru Dvs, recunosc ca nu am asistat la discutiile de aici de pe rapitori.ro legate de Frps, dar am inteles ca a fost o adevarata tavaleala, acum intreb si eu impartial:

Cum doamne iarta-ma nu stiti ce are de zis fane? hai ca parca nu-mi vine a crede. :shock: ori e un motiv de audienta?

"Tavaleala" nu a fost doar pe rapitori.ro domnule Victor,ci pe mai toate forumurile de pescuit din Romania. Dumneavoastra glumiti cu noi sa va faceti ca nu stiti cu cine aveti de a face? :shock:
Uitati-va va rog frumos pe site-ul federatiei. Este cel mai bun raspuns al pescarilor! Nu federatia in sine e problema, ci fane si surogatele sale. Hai ca nu-mi vine a crede ca sunteti asa strain de acest personaj fierbinte din lumea pescuitului....
In cazul in care il invitati la vreo emisiune, anuntati-ne din timp sa nu cumva sa nimerim din greseala canalul pv-tv. :oops:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Ian 2012, 21:24

victor fishing scrie:
Am si eu o intrebare pentru Dvs, recunosc ca nu am asistat la discutiile de aici de pe rapitori.ro legate de Frps, dar am inteles ca a fost o adevarata tavaleala, acum intreb si eu impartial:
Pescarii vor o federatie?..in mod absolut normal cred ca raspunsul este da.
Mai este loc de o alta federatie pe piata?- raspunsul este.. legal nu.
Ce se intampla in continuare?
Amice , nu ai habar vad !

Popescu o mai facut o federatie , in care voia sa-i oblige pe toti pescari sa adere , si evident sa plateasca permis . Cand o vazut ca nu-i poate obliga legal (la el numa cu procuroru merge , altcumva nu intelege ) , o nascut aceasta asa zisa federatie sportiva , insa care vrea sa puna la plata pe Badea Gheorghe care da la caras in santu din fundu gradinii , pe motiv ca pescuitu ii sport , si toti practicantii nu o pot face decat sub tutela federatie pentru ca asa zice legea .

Minciuna cat China !

Posturile is aici pe forum , de acum 2 saptamani !

Se crede capabil , se bate singur cu pumnu-n piept da federatia cealalta unde-i popescule , stai ca inainte era apsalba !

Putinii care l-au sprijinit au facut-o pentru ciolan as zice , plus ca nu se inteleg cu el despre cum si ce sa faca federatia , is in barca lui pentru ca nu-s in alta , coalitii de tipu asta se vad zilnic in politica , aia mici si frustrati se aduna cand vad ca nu pot singuri , ii egal ca au diferente de principii , se fac frate cu dracu !

Magaoaia numita federatie nu exista niciunde , in nici o tara asa cum vrea Popescu ! Singuru lui scop ii controlu total pe tot ce inseamna pescuit .
La asta daca ii iese , primii care o sa planga is chiar prietenii lui , fac pariu pe asta :wink:

Tipu de om bun de dictator in Africa , care odata ajuns uita ce vroaia sa zica si se face cum ii trece lui prin cap !

Minciuna , asta ii numele lui !

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 06 Ian 2012, 21:24

ma scuzati, probabil stiu mai multe despre Dl Popescu decat dumneavoastra, dar nu sunt la curent cu discutiile de aici din forum legate de Frps, in schimb asist la toate discutiile de pe alte 6-7 site-uri. ( asta am enuntat si in postul de mai sus..nu sunt la curent cu discutii de pe rapitori.ro)
Stiu site-ul Federatiei, eu nu l_as fi lansat in stadiul asta dpdv estetic.
Stiu ce poate si nu poate Dl Popescu, i le spun de fiecare data iar dansul se face ca nu intelege de ce e lumea "suparata" pe el.
Nici eu nu-l suport pe Boc, dar daca are ceva important de comunicat, trec peste asta si il ascult :wink: , sunt sigur ca macar de curiozitate o sa bagati si Dvs. un ochi cand o sa apara DL Popescu :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Ian 2012, 21:33

Si inca ceva , de ce sa-l chemi , adica cine ii el in pescuit :shock:

Federatia lui nu-i facuta , asa de simplu , nu inteleg , pescar nu-i , pe ce temei sa-l dai pe sticla , ca o avut un chiosc de vandut permise mai demult !

Asa zic si io ca am facut federatia si actele is depuse si etc.

Minteste cu seninate cand spune ca AJVPS o pierdut dreptu de a organiza CM de crap , ala nu are de-a face cu ANST ,aia tine de FIPS/CIPS , nu are de-a face cu sportu vazut doar de Popescu !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2012, 21:35

Io deabia astept sa-l vad :lol: Ziceti-i sa vina cu chimesa aia galbuie,ca-i tare telegenic :lol: :lol: L-as intreba ,in ce stadiu e pista de la Orastie,da mi-e teama ca imi trimte o „goflabila„in brate :lol: :lol:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Ian 2012, 21:39

victor fishing scrie:ma scuzati, probabil stiu mai multe despre Dl Popescu decat dumneavoastra, dar nu sunt la curent cu discutiile de aici din forum legate de Frps
..........................................................................................................
sunt sigur ca macar de curiozitate o sa bagati si Dvs. un ochi cand o sa apara DL Popescu :D
Discutiile de aici sunt si pe celelalte forumuri, deci n-ati pierdut nimic. Daca vreti, incepeti lectura cu si despre fane. Topicurile sunt inca aici. Lectura placuta!

Aham,audienta maxima,in direct si in reluare. :oops: Din antipatie pentru fanica, multi vor asocia pvtv-fane. :lol: vorba aia...cu craca de sub picioare. :lol: :lol:

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 06 Ian 2012, 21:50

cu voi nu o scot la capat vad si ma transformati in aparatorul diavolului, gresit perceput daca aveti rabdare sa cititi articolul de la care a plecat meciul :lol:
se pare ca nea fane v-a suparat rau. Acum m-ati convins sa citesc si topicurile de aici :D si tocmai ce ma mai linistisem...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Ian 2012, 21:55

Ii singuru forum unde isi spune intentiile in legatura cu pescarii de rand :wink: , pe crapmania nici un cuvant :wink:

Închis