COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Ian 2008, 19:09

am fost in delta anul trecut cu permis eliberat de CNAFP nu de asociatia Y sau Y.
pe acel permis de pescuit nu scrie nicaieri ca nu am voi sa pescuiesc decat in locul A sau B
am platit la ARBDD taxa de turist 10lei / pers si asta a fost totul.
nu esti obligat de nimeni sa mai platesti alte taxe in plus,decat daca pescuiesti pe incinte private ( :evil: )
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Ian 2008, 19:25

adiwolf scrie:am fost in delta anul trecut cu permis eliberat de CNAFP nu de asociatia Y sau Y.
Ai fost tu la CNAFP si ai luat permisul de la ei??? Nu cumva e emis de CNAFP, dar eliberat de o asociatie???

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Ian 2008, 23:06

bine,am zis cat am platit io.......cui?in f....ma doare atata timp cat pot pescui linistit!nici pe permisul meu nu scria ca am voie sa pescuiesc numai de la milaX la milaY......eu am platit tot ce am auzit ca trebuie platit ca sa ma pot bucura de concediu.si o sa platesc si anu asta cat mi-o cere,numa sa ajung in delta! :wink: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Ian 2008, 23:19

MihaiV scrie:
adiwolf scrie:am fost in delta anul trecut cu permis eliberat de CNAFP nu de asociatia Y sau Y.
Ai fost tu la CNAFP si ai luat permisul de la ei??? Nu cumva e emis de CNAFP, dar eliberat de o asociatie???
nu mihai,nu am fost,dar tare m-as fi dus - cu o mitraliera :twisted:

permisul este emis de CNAFP si eliberat de o asociatie,dar asta nu schimba cu nimic datele
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 07 Ian 2008, 18:01

- am fost azi la ajvps
- pe acolo totul ok - se plateste ca anul trecut cu cca 10-20 lei mai mult functie de ce ape vrei, munte, ses, dunare
- pescarii stateau la rand la vizat si nici un fel de discutii despre noutati de tipul vignete sau alte ciudatenii.....
- ni s-a spus ca permisul e valabil in toata tara deci si in delta , dar in zonele de frontiera trebuie respectata legislatia si cu asta punct , simplu si destul de clar.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2008, 18:58

ni s-a spus ca permisul e valabil in toata tara deci si in delta ,
Klar, da ati primit permis sau doar v-au luat banii si v-au vizat carnetul de membru???? :twisted:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Ian 2008, 19:14

MihaiV scrie:
ni s-a spus ca permisul e valabil in toata tara deci si in delta ,
Klar, da ati primit permis sau doar v-au luat banii si v-au vizat carnetul de membru???? :twisted:
Dom' profesor....ce propui :?: ...sa asteptam pana se stabilesc "comisioanele"la nu stiu ce tipografie,pana se stabilesc "comisioanele"functie de nr-ul. de permise repartizate mai stiu eu caror asociatii......poate pana atunci intra prohibitia si asta poate este un termen optimist
Nu mai platim pana nu se termina toti de scarpinat in c...r si pana atunci punem "pusca"in cui si din lipsa de ocupatie,poate , ne injuram reciproc sau facem misto unii de altii pe vreum forum pt. pescari :oops:
Traiasca Ionii !...si democratia :wink:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 07 Ian 2008, 19:25

Pana nu apar permisele nu dau nici un leu... nu o sa platesc cotizatia la nu stiu ce asociatie fara sa am nimik palpabil in mana...... chiar sunt curios in cazul unui control daca o sa se faca vre-o diferenta intre cei cu cotizatia la zi la o oarecare asociatie si cei fara, avand in vedere ca momentan permis pe 2008 nu EXISTA!!
Chiar as fi curios daca exista vre-o referire in lege la cazul in care permisele pe anul in curs inca nu au fost eliberate de CNAFP ce se intampla de fapt atunci.....
Pana apar pemisele... vigneta sau ce o mai fi o sa fiu haiduc :lol: :lol: , o sa platesc abia dupa ce apar cand stiu sigur pe ce dau banii :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2008, 19:35

Costi, gand la gand cu bucurie! Inteleg sa vrei sa platesti pentru a intra in legalitate. Dar sa platesti doar asa, ca sa nu stai cu banii in casa, nu inteleg cum vine asta. Ca in legalitate tot nu intrati! Cititi legea, ca nu e chiar asa greu!!! :evil:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Ian 2008, 19:56

@ MihaiV...si ce propui?

Scrie răspuns