Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jonah
- veteran

pityu scrie:Apsalba are dreptate!
Nu va mai lasati prostiti de AJVPS! Cititi si voi legile si dati-le in cap cu ele! Nu aruncati cu banii aiurea, ca sunt banii vostrii si e pacat!
Exista un singur permis, pana acum eliberat de CNFAP, iar deacum inainte de ANPA. Carnetele de Membru vizate munte si ses de AGVPS sunt documente false si organele abilitate ale statului trebuiau de mult sa se autosesizeze, dar cine sa o faca si pe asta ?
spune asta Politiei de Frontiera din jud Iasi sa vezi ce raspuns primesti ! eu sint satul de dat explicatii.........in van !!

-
ringogabi
- senior

Poate pana la urma vor avea efect.
-
pityu
- veteran

Ordonanta de Urgenta privind modificarea Legii pescuitului numai ce a aparut si colegii au si postat-o pe forum. Trebuie sa -l descarcati si sa umblati cu el in buzunar. Va aparea in curand si Ordinul Ministerial (Legislatia Secundara).
Cu legea in mana nu are cine ce sa va faca. Trebuie doar sa stiti sa vorbiti. Altfel ... I 'm sorry !
-
horia flucus
- veteran

Pana la urma,in Delta cu ce acte pescuim?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
horia flucus
- veteran

apsalba scrie:Ai vazut cumva vreun permis de munte? Cum arata? Bai, fratilor, nu mi inghititi bazaconii.
Am vazut eu,difera ceea ce scrie pe chitanta . Pana anul trecut asa era si la Fagaras . Apropos,ca sa-i sponsorizezi pe altii sa doarma mai bine la Fagaras taxa e de 80 ron doar la ses. Pentru munte platesti suplimentar .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
apsalba
- veteran

horia flucus scrie:apsalba scrie:Ai vazut cumva vreun permis de munte? Cum arata? Bai, fratilor, nu mi inghititi bazaconii.
Am vazut eu,difera ceea ce scrie pe chitanta . Pana anul trecut asa era si la Fagaras . Apropos,ca sa-i sponsorizezi pe altii sa doarma mai bine la Fagaras taxa e de 80 ron doar la ses. Pentru munte platesti suplimentar .
Tu chiar crezi ceea de scri? Nu pricepi ca membri asociati platesc o cotizatie la asociatie si permisul face parte din ea? Atuci daca tot platesti si ajvps-ul iti da drept de pescuit fara sa fi membru, cine plange ca aocierea este fortata?