COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 26 Ian 2008, 20:58

gigi 2007 scrie:pityu ne spune :
AJVPS Hunedoara, Filiala Petrosani (sau mai sigur, "Clubul de Vanatoare Petrosani" - sub denumirea asta au fost reanfiintati ! ?), nu ne recunoaste legalitatea
-pai ce suparare e asta ? chiar e necesar sa va recunoasca...???actele vorbesc ...daca sunteti asociatie cu acte atunci e ok !!!nu trebuie sa va iubeasca toata lumea .....de unde atata dornta de a primi aplauze pentru infintare.....in tara asta zilnic apar si dispar asociatii de tot felul si nimeni nu da pe spate ....hai ca-i buna ??????!!!!!

ne mai spune :
- Prietenii tai de la acest ajvps, au facut publicitate in toata mass-media locala presa scrisa, radio si televiziune cum ca noi suntem asociatie ilegala si sa nu vina nimeni la noi sa cumpere permise ca acelea nu sunt valabile.
stai linistit ca nu sunt prietenii mei ,eu sunt un pescar oarecare dar nu pot sa intervin cand vad povesti povestioare spuse fara nici un simt al realitatii - nu stiu cine poate sa creada asa ceva ...
daca vorbeste lumea de voi prin presa ...nu stiu ce sa zic...paparazi nu va urmaresc ???
cred ca aveti dreptul la replica ...spuneti si voi ce va doare acolo pe plan local , nu va lasati demonstrati , aratati acte doveditoare etc....asa e in democratie....
chestia cea mai tare e cu confiscarea actelor de la pescarii vostrii , cu justitia care nu va da dreptate ...ce sa spun grozavie nu alta ,oameni haituiti ..mai lipsesc urmariri cu caini tinuti din greu in lesa si masini de teren turate la maxim...suspans ,procurori judecatori..
pescari disperati dupa asociatia lor nedreptatita ....
Hai sa vorbim si sa ne mai auzim ...... :D !!!!!!
Oricum cred ca merge si un film..... :D
Hai nu mai fi asa suparat pe viata ...viata trebuie sa aiba si parti mai complicate....daca totul ar fi simplu ,care ar mai fi farmecul .. !!!!!
daca nu crezi cele relatate de pytyu te invit pe cheltuiala mea in valea jiului si organizez o intilnire cu membrii asociatiei Salmo carpatica Lupeni si atunci vei afla despre pataniile lor pe apele statului avute cu cei de la Clubul de vinatoare Petrosani si dupa aceea iti vei da seama ca nu sunt nici filme nici aberatii sau minciuni debitate de pytyu.Daca nu vrei sa discuti cu membrii asociatiei mergi la filala Petrosani a ajvps si pune o simpla intrebare in legatura cu asociatiile nou infiintate si vei fi surprins de raspunsul primit.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 27 Ian 2008, 01:04

- NYPD pai voi aveti eventual probleme locale, acolo intre voi, ..de tipul galeriilor de fotbal de va bateti intre voi....sau va luati actele membrilor
- Nu poate fi o problema economica cum se incearca sa ni se sugereze - deoarece eu cred ca prin zona or fi concurente in alte domenii mult mai mari decat o apa amarata fara prea mult peste si unde trebuie sa muncesti de dimineata pana seara pe gratis ,ca daca iei salariu faci la fel ca cei de la ajvps si nu mai e nici o diferenta intre voi.
- Cei care se concureaza pe bani adevarati de tipul ,comert ,terenuri ,afaceri montane etc. cred ca nu sunt violenti ..isi vad linistiti de treburi si se concureaza normal cautand sa demonstreze ca sunt buni in ceea ce fac si nu au nevoie sa fie recunoscuti unii de altii...
si nici angajatii lor nu se iau la harta intre ei..Faceti fratilor ca ei ...lasati bataile pe seama galeriilor sportive ,fac aia destula galagie...
- Pe la noi nu sunt astfel de probleme...cred ca se ignora reciproc..pescarii nu au nimic de impartit - eu cred ca acolo in zona exista altfel de conflicte.....chestia ca unii fac ceva pentru pescuit si altii nu o hotarasc pescarii din zona
- Poate aveti probleme doar cu cateva persoane ce va fac probleme ,dar asta nu trebuie sa se generalizeze pentru toata tara.
- Pai ce daca la mine in judet ,unu din constructii ce lucreaza la stat face pe nebunul ..inseamna ca toti constructorii de la stat fac legea in tara asta?
Nu stiu ce sa zic , poate sunteti mai tineri si n-ati vazut chestii rele cu adevarat ,care chiar merita risipa de energie....N-aveti nevoie de recunoasterea nimanui , doar dovediti ca sunteti buni....si daca sunteti in legalitate nici un om normal la cap nu are ce sa va faca ,decat doar daca....cine stie ???!!!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 27 Ian 2008, 15:20

Este foarte greu chiar imposibil sa intelegeti ce sistem de teroare a implementat conducerea AJVPS in judetul Hunedoara. Cuvinte jignitoare la adresa pescarilor, umiliri, sa ajuns pina acolo incit pescarii erau pusi sa spele pe jos sediul AJVPS in timp ce personalul retribuit din cotizatiile lor beau la tuica pe care o pretind tot de la ei. :?: :?: :?:
Ce sa va mai spun ca inainte de a ne infiinta noi mergeau pe ape cu vinatorii asa zis in control si-i amenintau pe pescari cu arma sa vina sa plateasca 200 de lei cit era cotizatia in 2005 :roll: :evil: :(
In situatia aratata va dati seama ce iubiti sunt cei de la AJVPS-HD in judet.
Ma bucur ca nu in toate judetele AJVPS-ul procedeaza la fel. Din cite am inteles sunt judete unde conducerea AJVPS se comporta civilizat cu membri lor si isi fac treaba pentru care sunt platiti :roll: :twisted: :P :cry:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 27 Ian 2008, 16:41

- la voi inseamna ca n-a ajuns democratia - dar scauza-ma aici nu e vorba de ajvps sau cum s-o numi , e vorba de oamenii din zona aceea - repet de oameni, nu de institutie .....
ceva legat de triburi , cete ,gasti de cartiere ......nu e normal sa auzi povestindu-se asemenea grozavii , dar sa mai fie si adevarat , intr-o tara unde cat de cat nu mai e ca pe vremuri -.....
- legea dupa care functioneaza o asociatie indiferent cum s-o numi ,nu permite ceea ce se spune pe aici , nu poate fi invinuita asociatia pentru tot felul de orori ,pescarii normali la cap , oricum nu au cum sa fie fanatici dupa o asociatie sau alta , ghidandu-se dupa legea pumnului.....
- da ce a ajuns pescuitul , sport sangeros , lupte medievale,,,trebuie solicitate programe guvernamentale de disciplinare a partilor.....sau o lege de tipul lui mitica de la liga , care vrea sa faca ordine pe stadioane...oricum bafta la disciplina si simt civic acolo in zona ca de asta e nevoie.!!!!!!!!
Mai exista alte doua firme sau asociatii de alt tip in tara ,care isi haituiesc adversarii , eu m-am uitat si pe la OTV si n-am vazut...?????!!!!!!
Pacat ne cam facem de ras cu pescuitul nostru .....inainte aveam probleme in europa cu copii din canale ,acum .....!!!

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 27 Ian 2008, 21:40

gigi 2007 scrie:- NYPD pai voi aveti eventual probleme locale, acolo intre voi, ..de tipul galeriilor de fotbal de va bateti intre voi....sau va luati actele membrilor
- Nu poate fi o problema economica cum se incearca sa ni se sugereze - deoarece eu cred ca prin zona or fi concurente in alte domenii mult mai mari decat o apa amarata fara prea mult peste si unde trebuie sa muncesti de dimineata pana seara pe gratis ,ca daca iei salariu faci la fel ca cei de la ajvps si nu mai e nici o diferenta intre voi.
- Cei care se concureaza pe bani adevarati de tipul ,comert ,terenuri ,afaceri montane etc. cred ca nu sunt violenti ..isi vad linistiti de treburi si se concureaza normal cautand sa demonstreze ca sunt buni in ceea ce fac si nu au nevoie sa fie recunoscuti unii de altii...
si nici angajatii lor nu se iau la harta intre ei..Faceti fratilor ca ei ...lasati bataile pe seama galeriilor sportive ,fac aia destula galagie...
- Pe la noi nu sunt astfel de probleme...cred ca se ignora reciproc..pescarii nu au nimic de impartit - eu cred ca acolo in zona exista altfel de conflicte.....chestia ca unii fac ceva pentru pescuit si altii nu o hotarasc pescarii din zona
- Poate aveti probleme doar cu cateva persoane ce va fac probleme ,dar asta nu trebuie sa se generalizeze pentru toata tara.
- Pai ce daca la mine in judet ,unu din constructii ce lucreaza la stat face pe nebunul ..inseamna ca toti constructorii de la stat fac legea in tara asta?
Nu stiu ce sa zic , poate sunteti mai tineri si n-ati vazut chestii rele cu adevarat ,care chiar merita risipa de energie....N-aveti nevoie de recunoasterea nimanui , doar dovediti ca sunteti buni....si daca sunteti in legalitate nici un om normal la cap nu are ce sa va faca ,decat doar daca....cine stie ???!!!
Gigi imi pare rau ca nu ai raspuns invitatiei mele sa vii sa te convingi la fata locului asupra celor afirmate de mine dar doresc sa te informez ca cei din conducerea APS Salmocarpatica Lupeni nu sunt prea tineri,nu sunt retribuiti ptr.munca la asociatie si nici nu sunt chiar nepregatiti profesional. Eu nu am afirmat ca toate AJVPS din tara procedeaza la fel dar la noi in zona asa se intimpla. In anul 2006 asociatia avea doar 55 de membrii si cei de la Ajvps au considerat ca este ceva nesemnicativ ptr.ei si astfel toti pescarii din Vale au avut aceleasi drepturi,dar in 2007 cind unii membrii ai Ajvps-Clubul de vinatoare Petrosani s-au inscris la alta asociatie si cind Salmo carpatica avea deja 250 de membrii a devenit o problema ptr.ei si atunci a inceput adevarata haituiala ca doar nu degeaba sunt Club de vinatoare dar trebuie sa spun cu regret ca unii din angajatii lor nici macar nu stiau cum arata un permis de pescuit recreativ\sportiv iar altii care il vazusera ii spuneau vinieta dar pe malul apei ei faceau legea,nu o respectau pe cea care era elaborata de catre organele competente.Ramine valabila invitatia mea de a veni sa discuti cu pescarii din zona care sunt din toate categoriile de virsta ,deci nu sunt doar niste tineri. Te respect ptr. faptul ca ai avut bunavointa sa citesti si sa raspunzi la cele relatate de mine.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 27 Ian 2008, 22:31

ok , am inteles - aveti probleme pe plan local !
sper sa le puteti rezolva ! succes !!!

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 28 Ian 2008, 21:00

gigi 2007 scrie:ok , am inteles - aveti probleme pe plan local !
sper sa le puteti rezolva ! succes !!!
Multumesc ca acum ne intelegi si sper ca vreodata ne vom intalni sa putem purta niste discutii pe viu si pot sa te informez ca daca vreo data ajungi in Valea Jiului esti bine venit in randul membrilor APS Salmo carpatica ptr.un schimb de impresii,de experienta in domeniul pescuitului,turism si alte domenii.Noi nu suntem dusmanii nimanui ci doar dorim sa ne petrecem unele momente din viata pe malul apei alaturi de familie,prieteni si chiar cu cei care nu ne recunosc ca fiind cetateni ai acestei tari si suntem egali in drepturi ca doar asa spune Constitutia Romaniei.Mult noroc.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 11 Feb 2008, 09:39

Acum o juma de ora am platit si eu la Brasov. O singura chitanta pe care scrie "cotizatie ses + taxa membru". Nu am primit permis de pescuit (cel de carton) pe motiv ca "nu se mai elibereaza de anu asta". Asa ati patit si voi sau.....? :roll:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Feb 2008, 23:02

Dane, scuze ca intreb - cat te-a costat la AJVPS Brasov (ai idee cat e si la munte) si unde e sediul lor? Mersi anticipat!

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 14 Feb 2008, 15:05

Si eu am patit acelasi lucru la AGVPS Acvila din Buc., ma intereseaza mai putin acea bucata de carton, acum sunt linistit, am "marcat banu' ", am chitanta, sunt inregistrat, mi-au spus ca pot sa pescuiesc pe orice apa naturala de ses, acum astept controlul! Sunt curios daca ne intelegem, ne luam la bataie sau ne impuscam.
Taxa a fost de 80 lei.

Scrie răspuns