COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Ian 2008, 08:42

ptr pytiu:
pe voi va deranjeaza ca agv-ul lupta impotriva voastra, dar numai dupa un aspect si ai spus bine in postarea ta.
ok am inteles inainte exista numai agv-ul si el era gestionar.au aparut 2 ordine, dar aici intervine problema, caci voi vreti tot ce au ingrijit mai mult sau mai putin altii ani de zile da????
daca sunteti asa de buni samariteni si va preocupa pescuitul de ce nu a venit statul sa va dea o balta amarata sau negospodarita de nimeni (ca erau destule la vremea aceea)si sa zica :ocupati-va si dupa 2,3,4 ani , cand va aratati meseria negociem contracte pe toate apele.
dar e normal ca e mai usor sa iei ceva gata facut nu?????aici e problema.voi vreti contract peste altul cu acelasi scop.eu zic ca e normal ca cel de al doilea sa fie de drept nul.
si stai linistit ca nu am nimic cu tine.
tot ce mai fac pe acest forum este sa informez oamenii din judet unde pot si sa nu va las pe voi sa ii mintiti cu nerusinare.nu pun suflet ca nu merita
o zi placuta

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Ian 2008, 09:22

pescuitorule , o intrebare , sau mai multe poate
daca o asociatie noua lupta impotriva voastra ...va deranjeaza ?
de negociat nu se negociaza intre asoctii un bun al statului
clar asta
asa ca meseria aratata discriminator pe un bun al statului e ceva de domeniul pcr-ului poate
in rest , hai sa-ti spun o parere personala
repet personala
ca asociatie particulara as astepta de la agvps un singur lucru
SA MA LASE IN PACE
nu ne-am constituit ca asociatie sa aratam ca suntem mai buni ca ei , nu ne-am constituit sa ii desfiintam pe ei ,
motivele ne apartin , sunt scrise intr-un statut legalizat printr-o hotarare judecatoreasca
si nu am spus niciodata haideti pescari la noi ca e mai bine ca la agvps
nu
in plus , daca pe una din apele primite prin contract de la companie vine un pescar cu permis de la asociatia x,y sau z indiferent de unde din tara , si am inclus aici si orice agvps-eu, e liber din punctul nostru sa pescuiasca nestingherit respectand regulile legii
este loc pentru toata lumea in tara asta , nu mai exista insa monopol si cred ca asta doare
si mai ales ca spre deosebire de asociatiile private ( sa zic asa ) cei din cadrul agvps primesc salarii , de unde , de neunde ...problem la ei
de ce nu poate agvps-u sa lase asociatiile in pace , sa recunoasca permisele si carnetele de membru pe care acestea le au
nu uita ca politia de frontiera le recunoaste de exemplu
si jandarmi si etc
numai ca unii agv-uri au pb
asta asa cateva randuri
amical vb
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Ian 2008, 10:30

ok am inteles ideea ta.
nu cred ca am spus vreodata ca permisele sunt problema si ca nu sunt recunoscute de agv.eu nu stiusa se faca asa ceva. dar tara e mare

am spuso si repet : corect ptr toata lumea era sa vina statul sa anuleze toate contractele in curs, sa liciteze si fiecare cu treaba lui ala cu apa x celalalt cu y ptr ca aici intervine de fapt problema : sunt 20 de asoc. pe un tronson amarat de apa de 10-15 km si nimeni nu face nimic sau doar unii.

tu spui : "cei din cadrul agvps primesc salarii , de unde , de neunde ...problem la ei "

atunci te intreb : cu cine faci paza ??? ca ai in obligatiile contractuale.
citeste legea si vezi ca paza nu se face cu jandarmi sau poitie( cu ei doar protocol de colaborare)ci cu personal angajat.vezi unde apar problemele???deci iei bani ca asoc si nu faci chiar nimic.
asta e.
vom traii si vom vedea.

citez " daca o asociatie noua lupta impotriva voastra ...va deranjeaza ?"
nu deranjeaza daca lupta corect. stii ff bine ca lupta se duce pe plan financiar si asta ptr ca nu au angajati.nu cred ca lupta se duce cu o asoc care are angajati mai multi sau activitate extraordinara.

intrebare : daca chiar sunteti asa de meserias si super baieti de ce nu luati o balta a nimanui si sa o gospodariti si sa aveti toti pescarii sa prinda numai pestisori de aur?????
daca peste 10-15 ani vin eu si primesc contract peste o apa de care tu ai avut grija in acest timp ti-ar convenii??
si nu e vb de monopol. monopol il vedeti voi ptr ca de la bun inceput in romania a avut grija de ape doar o singura formatiune.si de aici citeste ce am scris la inceput cu rezilierea. nu crezi ca era cel mai bine????

DonCarlo
junior
junior

Cotizatzia la A.P.S Timis

Mesaj de DonCarlo » 24 Ian 2008, 10:35

Cotizatzia la A.P.S Timis daca v-o facetzi pana pe data de 1 feb. 2008 e de 80 RON. Include toate apele curgatoare din Romania + baltzile care apartzin de A.P.S Timis........am intrebat shi ei sustzin ca acea hartie care v-o elibereaza tzine loc de talonul obisnuit...taloanele cica vor veni doar in iunie..Liebling-ul shi Dumbravitza sunt inca in negociere....

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Ian 2008, 10:44

cred ca faci o confuzie
1 nu vorbim de ape concesionate
sau sa concesionam ape
vb de ape publice
de un bun public
la asta ma refeream
ca daca x societate au asociatie a concesionat o apa e treaba lor si nu pot avea pretentia sa pescuiesc in conditiile unei ape publice

nu voi face un raport de activitate al asociatiei aici ca nu are rost sa-ti spun cati bani au pus in buzunar membrii si pt ce
e pb de interes intern al nostru ca si asociatie
nici de baieti destepti nu ne dam caci daca eram destepti poate nu ajungeam in 25 ianuarie sa nu avem o lege a pescuitului sportiv , sa nu avem o structura sportiva de gen la nivel national sau sa nu avem permise de pescuit sa putem pescui legal maine

si nici agvps nu este mai breaz pe aceleasi linii vorbind

in plus ca nu se doreste colaborare
asta e clar
si tu o arati , poate tangential dar o spui

acceptand termenul lupta si care lupta ti se pare normala in anumite conditii
sau incercand sa-mi arati ca pana acum cine si cum s-a ocupat de bunl mers al pescuitului in romania

ok fie cum spui tu
si daca mai apar niste fraieri care vor sa faca si ei cva cu ce te deranjeaza ?
de ce nu le bati la usa tu agvps din judetul x sa le spui ba baieti sunteti pe aici si voi haidti sa facem impreuna asta
voi cu ce puteti noi cu ce putem si etc
caci stii care e marea diferenta intre unii si altii
e ca in povestile cu prosti unde unele se poate si altele nu se pot

monopol il vedeti voi ptr ca de la bun inceput in romania a avut grija de ape doar o singura formatiune

esti simpatic !:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 24 Ian 2008, 17:29

Adevaratele divergente intre AGVPS si asociatiile independente sunt de natura FINANCIARA . :twisted: :twisted: :twisted:
La noi in judet inainte de a aparea si noi ca asociatie AJVPS-ul incasa de la pescari 9 miliarde de lei pe an, cotizatia era de 2 milioane de lei cea mai mare din tara si nu faceau absplut nimica de acesti bani. Populari O , paza O :P :lol: :roll:
Dupa ce ne-am infiintat si noi si am scazut cotizatiile la 60 de lei si facem populari si controale periodice pe apele naturale din judet pescarii au plecat in masa de la AJVPS. :lol: :shock: :D
Ce credeti ca le-a picat bine sa constate o gaura substantiala in bugetul anual sunt in stare de orice mirsavie pentru a ne elimina . Numa nu prea au succes :roll: :twisted: :P

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 25 Ian 2008, 09:06

pityu ne spune :
Nu stiu de ce agvps-ul are pretentia ca numai ei au dreptul la resursa acvatica vie din bazinele naturale apartinand domeniului public al statului. De ce ? De aia ca atunci cand ati facut voi acele contracte cu Romsilva, nu existau alte asociatii?
Bun. Asta a fost atunci, dar acum sunt si altele. Nu se poate continua asa.
Daca statul a permis infiintarea si a altor asociatii decat agvps-ul, atunci implicit trebuie sa permita si accesul la resursa acvatica vie, ca doar nu o sa pescuim pe asfalt.
Te rog sa fi mai explicit ..deci ce-ti face ajvps-ul ?
Cum nu te lasa sa lucrezi ? Ce-ti face ?
Cum nu te lasa sa ai acces la resursa acvatica ? Cum , in ce mod ?Adica cum sa pescuiesti pe asfalt ..???
Nu te lasa sa vizezi carnete membru ??? Sta la intrare si nu lasa pescarii sa vina la asociatia voastra...? Deci tu cand incepi ziua si-ti sufleci mainile sa pleci la treaba ..vin oamenii rai si-ti spun ca azi ar trebui sa stai acasa si sa nu faci nimic ?Sau sunt asa obraznici si nu scriu nici un proiect bun si eligibil si pentru asociatiile noi ???Deci te rog sa fi mai explicit , caci altfel nu prea ne spui multe despre necazurile noilor asociatii ...doar asa generalitati , care nu lamuresc pescarul de rand ,cum sunt si eu , care aici pe forum aud despre astfel de grozavii expuse la modul general !!!!

Galusca Adrian
junior
junior

Mesaj de Galusca Adrian » 25 Ian 2008, 22:19

la bacau daca vizezi pina la i martie taxa 95 ron dupa 100 ron. sa le fie rusine, noroc pe ei ca nu avem alta varianta :evil: :evil:
FISHING IS LIFE.
The rest just details !

pityu
veteran
veteran

cotizatii 2008

Mesaj de pityu » 26 Ian 2008, 01:58

Gigi 2007 a zis
Te rog sa fi mai explicit ..deci ce-ti face ajvps-ul ?
Cum nu te lasa sa lucrezi ? Ce-ti face ?
Eu iti raspund cu placere, desi de doi ani numai asta s-a scris pe forum. Acum ai aparut tu, maine apare altul si eu trebuie sa repet la nesfarsit aceleasi chestii. Ma enerveaza ca nu putem discuta lucruri constructive, ca trebuie (sunt obligat) sa repet pentru fiecare in parte (de parca nu se poate citi si din urma?) daca ati fi interesati cu adevarat, dar am impresia ca pe voi nu va intereseaza catusi de putin. Vreti doar sa tulburati si voi apele si nimic altceva.
Asculta aici Domnul meu !
1) - AJVPS Hunedoara, Filiala Petrosani (sau mai sigur, "Clubul de Vanatoare Petrosani" - sub denumirea asta au fost reanfiintati ! ?), nu ne recunoaste legalitatea ca asociatie de pescari, desi am fost infiintati dupa toate legile romanesti existente, recunoscut de o Instanta Judecatoreasca, autorizati de ANPA si contract cu CNAFP si chiar cu RNP Romsilva pentru un singur bazin piscicol, aflat la ... 70 km. de casa, cand Jiul de Vest curge la 50 m. de geamul meu.
2) - Prietenii tai de la acest ajvps, au facut publicitate in toata mass-media locala presa scrisa, radio si televiziune cum ca noi suntem asociatie ilegala si sa nu vina nimeni la noi sa cumpere permise ca acelea nu sunt valabile.
3) - Cand au vazut ca nu au nici o sansa, deoarece tot din cauza lor pescarii nu mai merg la ei ci vin la noi, au trecut la lucruri si mai grave. Au inceput sa vaneze pescarii nostrii pe ape, sa le confiste permisele unice pe tara, eliberate de o institutie de stat nationala pe nume CNAFP, Carnetele de Membru si Chiar Chitantele care atesta ca au platit permisul, cand legea spune ca numai organele abilitate ale statului au dreptul sa ridice inscrisuri oficiale !
4) I-am actionat in judecata si nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi.
Daca vrei mai pot continua, dar cred ca nu are nici un rost. Si tu esti ca si ei, cu totii sunteti la fel . Oameni de .... nu vreau iarasi sa va supar, desi meritati cu prisosinta, ca geme pamantul sub voi si va faceti ca nu auziti. Asa sa va ajute Dumnezeu !

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 26 Ian 2008, 18:07

pityu ne spune :
AJVPS Hunedoara, Filiala Petrosani (sau mai sigur, "Clubul de Vanatoare Petrosani" - sub denumirea asta au fost reanfiintati ! ?), nu ne recunoaste legalitatea
-pai ce suparare e asta ? chiar e necesar sa va recunoasca...???actele vorbesc ...daca sunteti asociatie cu acte atunci e ok !!!nu trebuie sa va iubeasca toata lumea .....de unde atata dornta de a primi aplauze pentru infintare.....in tara asta zilnic apar si dispar asociatii de tot felul si nimeni nu da pe spate ....hai ca-i buna ??????!!!!!

ne mai spune :
- Prietenii tai de la acest ajvps, au facut publicitate in toata mass-media locala presa scrisa, radio si televiziune cum ca noi suntem asociatie ilegala si sa nu vina nimeni la noi sa cumpere permise ca acelea nu sunt valabile.
stai linistit ca nu sunt prietenii mei ,eu sunt un pescar oarecare dar nu pot sa intervin cand vad povesti povestioare spuse fara nici un simt al realitatii - nu stiu cine poate sa creada asa ceva ...
daca vorbeste lumea de voi prin presa ...nu stiu ce sa zic...paparazi nu va urmaresc ???
cred ca aveti dreptul la replica ...spuneti si voi ce va doare acolo pe plan local , nu va lasati demonstrati , aratati acte doveditoare etc....asa e in democratie....
chestia cea mai tare e cu confiscarea actelor de la pescarii vostrii , cu justitia care nu va da dreptate ...ce sa spun grozavie nu alta ,oameni haituiti ..mai lipsesc urmariri cu caini tinuti din greu in lesa si masini de teren turate la maxim...suspans ,procurori judecatori..
pescari disperati dupa asociatia lor nedreptatita ....
Hai sa vorbim si sa ne mai auzim ...... :D !!!!!!
Oricum cred ca merge si un film..... :D
Hai nu mai fi asa suparat pe viata ...viata trebuie sa aiba si parti mai complicate....daca totul ar fi simplu ,care ar mai fi farmecul .. !!!!!

Scrie răspuns