COTIZATII 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am platit 80 lei taxa la AJVPS Tulcea.Mi-au spus ca este valabil pentru toate apele(naturale) colinare si de ses plus Delta Dunarii.
Permis de pescuit nu am primit pe motiv ca inca nu s-au emis.Am insistat sa mi se puna o stampila cu 2008 pe vechiul meu cartonas CNAFP,pe care-l am din 2006.
Permis de pescuit nu am primit pe motiv ca inca nu s-au emis.Am insistat sa mi se puna o stampila cu 2008 pe vechiul meu cartonas CNAFP,pe care-l am din 2006.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- Bogdan_Alex
- veteran
ceva noutati, referitor la permise? as iesi un pic pe Mures si fara permis nu as risca. mai ales ca am auzit ca prin partile noastre umbla baietii in control. problema e ca nici anul trecut n-am vizat permisul, ca am avut ceva probleme de sanatate care m-au tinut departe de ape.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
- veteran
Tu nu ai in proprietate un caine fff rau? daca nu ai, imprumuta de la cineva si mergi cu el pe Mures! Lasa-l liber langa tine si nu cred eu ca se va apropia vreun paznic. Daca iei 2 caini....ai liniste toata ziua, minus ce mai latra si ei dupa vreo pasare, un sobolan de apa, un paznic....fisherman scrie:ceva noutati, referitor la permise? as iesi un pic pe Mures si fara permis nu as risca. mai ales ca am auzit ca prin partile noastre umbla baietii in control. problema e ca nici anul trecut n-am vizat permisul, ca am avut ceva probleme de sanatate care m-au tinut departe de ape.

-
- junior
Scuze,
nu am citit toate paginile poate am sa repet dar TOATE ASOCIATIILE legal constituite au primit o adresa de la MAPDR respectiv ANPA prin care se specifica clar:
permisele pe 2008 vor fi eliberate dupa 01 06 2008,pina atunci cei care merg sa-si achite cotizatia pe 2008 si au permis CNAFP vizat pe 2007,in momentul achitarii taxei li se va aplica o stampila pe versoul permisului din 2007 cu specificatia valabil 2008,iar membrii noi vor putea pescui doar in baza carnetului de membru si a chitantei pe 2008.
Lipsa de informare si balbaielile guvernantilor au dus la aceasta situatie,iar greul cade pe asociatii in primul rand si nu pe umerii pescarilor asa ca platiti cotizatia la orice asociatie doriti si care gestioneaza apele pe care vreti sa pescuiti puneti chitanta in carnet si ...fir intins.
nu am citit toate paginile poate am sa repet dar TOATE ASOCIATIILE legal constituite au primit o adresa de la MAPDR respectiv ANPA prin care se specifica clar:
permisele pe 2008 vor fi eliberate dupa 01 06 2008,pina atunci cei care merg sa-si achite cotizatia pe 2008 si au permis CNAFP vizat pe 2007,in momentul achitarii taxei li se va aplica o stampila pe versoul permisului din 2007 cu specificatia valabil 2008,iar membrii noi vor putea pescui doar in baza carnetului de membru si a chitantei pe 2008.
Lipsa de informare si balbaielile guvernantilor au dus la aceasta situatie,iar greul cade pe asociatii in primul rand si nu pe umerii pescarilor asa ca platiti cotizatia la orice asociatie doriti si care gestioneaza apele pe care vreti sa pescuiti puneti chitanta in carnet si ...fir intins.