COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mar 2008, 18:19

MihaiV are dreptate.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Mar 2008, 20:24

Nu confundati termenii. Calitatea de membru intr-o asociatie in care esti inscris ti-o da obligatia pe care ti-ai asumat-o de a achita cotizatia anuala. Ar trebui sa va intrebati cum a prelungit gigi permisele pe care tot el le-a anulat prin abrogarea OM 1134/2005.
MihaiV permisul iti atesta calitatea de pescar, accesul la resursa ti-l aproba asociatia care detine autorizatia de practicare a pescuitului sportiv pe bazinul piscicol (art.15 din L.192/2001 R , acum decedata, dar in vigoare pana la publicarea OG in MO)

Kalman Dionisie
utilizator nou
utilizator nou

Re: COTIZATII 2008

Mesaj de Kalman Dionisie » 11 Mar 2008, 09:47

La AJVPS Mures am platit 103 lei pentru apele de ses si de munte.

ionut.bitea
utilizator nou
utilizator nou

Coizatii 2008

Mesaj de ionut.bitea » 14 Mar 2008, 13:33

130 lei AJVPS Bihor.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Mar 2008, 13:55

Kalman Dionisie scrie:La AJVPS Mures am platit 103 lei pentru apele de ses si de munte.
Ai in zona 2 asociatii AJPS Mures si APS Reghin unde permisul este 70 lei. Cine ti-a spus ca pe apele de munte se plateste separat? Tu prinzi ape sau peste? Citeste legea si dute sa-ti dea banii inapoi.

Kalman Dionisie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Kalman Dionisie » 14 Mar 2008, 14:38

[quote="apsalba"][quote="Kalman Dionisie"]La AJVPS Mures am platit 103 lei pentru apele de ses si de munte.[/quote]
Ai in zona 2 asociatii AJPS Mures si APS Reghin unde permisul este 70 lei. Cine ti-a spus ca pe apele de munte se plateste separat? Tu prinzi ape sau peste? Citeste legea si dute sa-ti dea banii inapoi.[/quote]

Asa este afisat la AJVPS Tg.Mures, si asa se incaseaza banii.
Din acest forum vad, ca fiecare face ce vrea in tara asta. parca asociatiile au infiintat riurile...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Mar 2008, 15:37

Sa stii ca cele mai multe AJVPS-uri dau autorizatii separate (la cerere) pentru ape de munte si de ses. De pilda, la AJVPS Brasov sau Prahova pot plati doar pentru munte, cca. 80 lei. Mi se pare si normal sa fie asa. De ce sa ma oblige pe banii mei sa aleg toate apele pe care le au ei?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Mar 2008, 17:12

Ai vazut cumva vreun permis de munte? Cum arata? Bai, fratilor, nu mi inghititi bazaconii.

pityu
veteran
veteran

cotizatii 2008

Mesaj de pityu » 14 Mar 2008, 22:49

Apsalba are dreptate!
Nu va mai lasati prostiti de AJVPS! Cititi si voi legile si dati-le in cap cu ele! Nu aruncati cu banii aiurea, ca sunt banii vostrii si e pacat!
Exista un singur permis, pana acum eliberat de CNFAP, iar deacum inainte de ANPA. Carnetele de Membru vizate munte si ses de AGVPS sunt documente false si organele abilitate ale statului trebuiau de mult sa se autosesizeze, dar cine sa o faca si pe asta ?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: cotizatii 2008

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Mar 2008, 23:33

pityu scrie:Apsalba are dreptate!
Nu va mai lasati prostiti de AJVPS! Cititi si voi legile si dati-le in cap cu ele! Nu aruncati cu banii aiurea, ca sunt banii vostrii si e pacat!
Exista un singur permis, pana acum eliberat de CNFAP, iar deacum inainte de ANPA. Carnetele de Membru vizate munte si ses de AGVPS sunt documente false si organele abilitate ale statului trebuiau de mult sa se autosesizeze, dar cine sa o faca si pe asta ?
Eu nu zic ca nu e posibil sa ai dreptate! Insa tot ce ma intereseaza pe mine nu e cine are dreptate si cine nu! Pentru asta exista tribunale! Eu vreau doar sa am la mana o dovada ca sunt in legalitate, ca am carnet si chitanta! Si daca vine pe capul meu vreunul de la APS sau alta asociatie si imi spune ca nu sunt in legalitate, ei bine il....arunc in apa cat e de mare! La fel, daca fac permis la o APS si vine sa ma enerveze vreun "boulean" de la AJVPS dau cu pietre in el! Deci vreau sa stiu ca ma bazez pe un document oficial, cu stema Romaniei, si pe o factura de plata legala. Restul deja nu mai e treaba mea! :lol:

Scrie răspuns