COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Ian 2008, 21:22

AJVPS Maramures...
-taxa ape ses(rauri)=80 ron
-taxa ape amenajari(balti +baraj)=170ron
-taxa :?: =1,30 ron...
Doar chitanta ,pana ce apar permisele...
Ce ziceti ?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Ian 2008, 22:15

eu zic ca e ok, numai ca taxa de 1.3 scrie ce e???nu e mare dar cred ca e de timbru.
cei 170 ron se iau obligatoriu cu 80 ron(tx ape ses )? sau sunt obtionali???daca merita valoarea de 170 ron voi cei din zona stiti ce facilitati aveti.
dar e important raspunsul de mai sus.

pityu
veteran
veteran

cotizatii 2008

Mesaj de pityu » 18 Ian 2008, 23:44

Nu va mirati, ca la noi in Valea Jiului, pana la aparitia asociatiilor private (adica a concurentei) preturile erau:
- ape colinare si de ses = 70 RON
- ape de munte curgatoare = 150 RON
- ape de munte statatoare = 150 RON
- TOTAL = 370 RON
E drept, ca daca luai toate trei, ti se facea un discont (vezi Doamne!) de ... 50 RON.
Norocul nostru ca nu aveau si "ape de munte plimbatoare" sau "calcatoare" ca le taxau si pe alea separat, numai sa ia pielea de pe tine. Va reamintesc ca in perioada respectiva salarul minim pe economie era ... 250 RON.
Acuma, ca am aparut noi, asociatiile private, au putut scade si ei pretul la 115 RON.
NEASOCIATILOR ! (Adiwolf & comp.) - ATENTIE :!:
... si numai reducerea asta, de la 370 RON la 115 RON (care este una uriasa !) ni se datoreaza numai noua, asociatiilor private ! Si numai pentru atata ... si tot am merita o mica recunostiinta din partea voastra, cei care beneficiati de pe urma muncii noastre si a banilor nostrii cheltuiti prin judecatorii, fisc, trezorerii, ANPA, CNAFP, Ministerul de Finante, etc. etc. etc.
E usor sa va dati acum rotunzi, dar in toata treaba asta nu aveti nici cel mai mic merit ! Asa ca .... :oops: :oops: :oops:

adiwolf
veteran
veteran

Re: cotizatii 2008

Mesaj de adiwolf » 19 Ian 2008, 10:11

pityu scrie:......
NEASOCIATILOR ! (Adiwolf & comp.) - ATENTIE :!:
... si numai reducerea asta, de la 370 RON la 115 RON (care este una uriasa !) ni se datoreaza numai noua, asociatiilor private ! Si numai pentru atata ... si tot am merita o mica recunostiinta din partea voastra, cei care beneficiati de pe urma muncii noastre si a banilor nostrii cheltuiti prin judecatorii, fisc, trezorerii, ANPA, CNAFP, Ministerul de Finante, etc. etc. etc.
E usor sa va dati acum rotunzi, dar in toata treaba asta nu aveti nici cel mai mic merit ! Asa ca .... :oops: :oops: :oops:
vad ca deja esti obsedat de mine,cum nu te-am mai bagat in seama si m-am retras din discutii,cum nu iti e bine si incepi sa debitezi prostii.
pacat de avantul tau revolutionar prost inteles si dirijat.dar...........ce sa faci? fiecare cat poate
:(
daca tu doar atata ai inteles ca doresc pescarii,adica scaderea banilor de permis........... :cry: ,atunci chiar te poti mandri cu o mare realizare.

te rog frumos,nu te mai lega de mine,mi-am promis sa nu mai intru in polemici inutile,deci nu ma mai provoca si nu ma mai pomenii in postarile tale (oricum o sa incerc sa te ignor)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 20 Ian 2008, 01:51

pityu a zis :
Nu va mirati, ca la noi in Valea Jiului, pana la aparitia asociatiilor private (adica a concurentei) preturile erau:
- ape colinare si de ses = 70 RON
- ape de munte curgatoare = 150 RON
- ape de munte statatoare = 150 RON
- TOTAL = 370 RON.........................
.................
Acuma, ca am aparut noi, asociatiile private, au putut scade si ei pretul la 115 RON

Asta da gluma pescareasca ..sa nu zic ca e gogonata rau!!!!!!
pai noi incepuram sa vizam permise de ieri ...?????
oricum e buna !!!! :)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 20 Ian 2008, 10:04

old_radu scrie:AJVPS Maramures...
-taxa ape ses(rauri)=80 ron
-taxa ape amenajari(balti +baraj)=170ron
-taxa :?: =1,30 ron...
Doar chitanta ,pana ce apar permisele...
Ce ziceti ?
Eu nu voi mai da bani doar pe o chitanta! La AJVPS in nici un caz ... si probabil nici la o alta asociatie.
Anul trecut am patit-o cu AJVPS-ul ... am trecut special pe la ei de 4 sau 5 ori sa cer permisul (ultima data prin septembrie) insa am ramas doar cu chitanta.

pityu a scris:
......
NEASOCIATILOR ! (Adiwolf & comp.) - ATENTIE
E usor sa va dati acum rotunzi, dar in toata treaba asta nu aveti nici cel mai mic merit ! Asa ca ....

Si la Iasi AJVPS-ul a scazut cu 10 lei pretul din 2007 fata de cel din 2006.
Nu contest ca este urmarea concurentei.

De asemeni in 2007 AJVPS-ul a eliberat doar chitanta ... nu si permisul cum a facut-o pina atunci. Asa ca asociatia concurenta va primi "recunostinta" AJVPS-ului care-i trimite astfel din proprii clienti.

Concluzia mea e ca asociatiile noi nu au nevoie de recunostinta mea pentru ca sistemul insusi le va rasplati.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Ian 2008, 12:30

Ioan S. scrie: Si la Iasi AJVPS-ul a scazut cu 10 lei pretul din 2007 fata de cel din 2006.
Nu contest ca este urmarea concurentei.
sincer, as prefera ca efectul sa fie altul. Poa' sa fie si cu 10 lei mai scump, dar sa se faca populari si paza. Ca degeaba e cu 10 lei mai ieftin daca toti banii merg pe salariile celor 5 angajati care stau la birourile din sediu si freaca menta! La productie de menta frecata cica suntem pe primul loc in lume!!! :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Ian 2008, 19:11

Imi placa la nebunie treaba cu MENTA :help: :datz: :lol1: :headbash: :elkgrin: :bere: :cooler: :wallbash: :crazy1:

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 22 Ian 2008, 09:45

florinescu scrie:salut.am vizat la ajvps suceava[in alta parte nu am unde] si am platit 80 de lei plus 8 lei taxa pg.deci total 88 ron.io zic ca nu i mullt.....as plati dublu numa sa vad ceva controale si populari in jud sv dar slabe sanse.....poate in alte judete e mai bine....
Si unde se poate pescui cu el? Si in alt judet?

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 22 Ian 2008, 11:13

tot ramane chestia aia cu pescuitul in alte judete. A fost parca vreo 1 luna in 2003 sau 2004 dar sincer trebuie sa fii dus cu capul sa ceri asa ceva.
Pe mures este un loc (gligoresti) care in 200 de metri esti in 3 judete (alba ,mures , cluj) mi-ar trebui 3 permise mai ales ca nici primari nu stiu exact unde e granita.
Pana cat o sa fie stat federal permisele o sa fie nationale . Alta e problema pe amenajarile exclusive ale asociatiilor dar alea sunt f. putine.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns