-taxa ape ses(rauri)=80 ron
-taxa ape amenajari(balti +baraj)=170ron
-taxa

Doar chitanta ,pana ce apar permisele...
Ce ziceti ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vad ca deja esti obsedat de mine,cum nu te-am mai bagat in seama si m-am retras din discutii,cum nu iti e bine si incepi sa debitezi prostii.pityu scrie:......
NEASOCIATILOR ! (Adiwolf & comp.) - ATENTIE![]()
... si numai reducerea asta, de la 370 RON la 115 RON (care este una uriasa !) ni se datoreaza numai noua, asociatiilor private ! Si numai pentru atata ... si tot am merita o mica recunostiinta din partea voastra, cei care beneficiati de pe urma muncii noastre si a banilor nostrii cheltuiti prin judecatorii, fisc, trezorerii, ANPA, CNAFP, Ministerul de Finante, etc. etc. etc.
E usor sa va dati acum rotunzi, dar in toata treaba asta nu aveti nici cel mai mic merit ! Asa ca ....![]()
![]()
Nu va mirati, ca la noi in Valea Jiului, pana la aparitia asociatiilor private (adica a concurentei) preturile erau:
- ape colinare si de ses = 70 RON
- ape de munte curgatoare = 150 RON
- ape de munte statatoare = 150 RON
- TOTAL = 370 RON.........................
.................
Acuma, ca am aparut noi, asociatiile private, au putut scade si ei pretul la 115 RON
Asta da gluma pescareasca ..sa nu zic ca e gogonata rau!!!!!!
pai noi incepuram sa vizam permise de ieri ...?????
oricum e buna !!!!![]()
Eu nu voi mai da bani doar pe o chitanta! La AJVPS in nici un caz ... si probabil nici la o alta asociatie.old_radu scrie:AJVPS Maramures...
-taxa ape ses(rauri)=80 ron
-taxa ape amenajari(balti +baraj)=170ron
-taxa=1,30 ron...
Doar chitanta ,pana ce apar permisele...
Ce ziceti ?
pityu a scris:
......
NEASOCIATILOR ! (Adiwolf & comp.) - ATENTIE
... si numai reducerea asta, de la 370 RON la 115 RON (care este una uriasa !) ni se datoreaza numai noua, asociatiilor private ! Si numai pentru atata ... si tot am merita o mica recunostiinta din partea voastra, cei care beneficiati de pe urma muncii noastre si a banilor nostrii cheltuiti prin judecatorii, fisc, trezorerii, ANPA, CNAFP, Ministerul de Finante, etc. etc. etc.
E usor sa va dati acum rotunzi, dar in toata treaba asta nu aveti nici cel mai mic merit ! Asa ca ....
sincer, as prefera ca efectul sa fie altul. Poa' sa fie si cu 10 lei mai scump, dar sa se faca populari si paza. Ca degeaba e cu 10 lei mai ieftin daca toti banii merg pe salariile celor 5 angajati care stau la birourile din sediu si freaca menta! La productie de menta frecata cica suntem pe primul loc in lume!!!Ioan S. scrie: Si la Iasi AJVPS-ul a scazut cu 10 lei pretul din 2007 fata de cel din 2006.
Nu contest ca este urmarea concurentei.
Si unde se poate pescui cu el? Si in alt judet?florinescu scrie:salut.am vizat la ajvps suceava[in alta parte nu am unde] si am platit 80 de lei plus 8 lei taxa pg.deci total 88 ron.io zic ca nu i mullt.....as plati dublu numa sa vad ceva controale si populari in jud sv dar slabe sanse.....poate in alte judete e mai bine....