COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2008, 15:40

Raspunsul lor a fost ca pot elibera chitante fiscale de la inceputul anului 2008 iar pescarii pot pescui cu ele pina se vor tipari noile permise.
Si dupa aceea pana la sfarsitul anului! :twisted: Ca vorba aia...da asociatia 1000 de chitante dupa care ridica contracost de la ANPA 200 de permise si asta e! :? Pescarii oricum pescuiesc ca nu-i controleaza nimeni , decat daca au ghinion! Uite care-i treaba... Eu nu dau banii pe chitante si o sa merg la pescuit! Pana vin permisele, vignetele sau ce dreaq se mai inventeaza! Pai daca statul roman ,prin reprezentanti, nu-i in stare sa-mi dea un permis pentru apele ...statului, atunci NU ARE DREPTUL SA MA CONTROLEZE! Si nici macar nu-mi cer scuze ca am tipat, dar m-am saturat de toate tampeniile astea! O zi buna!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Ian 2008, 20:08

APSHD scrie:Carnetul de membru ti-l da asociatia iar permisul de pescuit este eliberat de ANPA la asociatii , care la rindul lor il distribuie pescarilor :respekt: :respekt: :respekt:
am inteles dar eu cind ma duc de ex la ajvps( ca acolo platesc) alba, doamna de acolo sau domnul ce tyre sa-mi dea in schimbul banilor de cotizatie anuala,viza sau taxa(cum ior mai zice)iara carnet de membru si iara dau o poza si bani in plus sau numai permis de pescuit recreativ! sau doar imi da chitanta si pune o stampila cum ca am fost vizat pe anul 2008 pe ape de ses si munte sau care or fi! ca vorba aia dau un ban dar pescuiesc linistit, dar vreau sa stiu ce primesc inapoi!
:respekt: :respekt: :respekt: 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Ian 2008, 21:18

Iti da numai chitanta , iar dupa ce se tiparesc permisele te duci sa-ti deie permisul de pescuit.
De ce nu apelezi la APS-Alba???/ :help: :help: :help:acolo sunt oameni corecti si te ajuta.

horia flucus
veteran
veteran

Permisul de ses nu e valabil in Delta

Mesaj de horia flucus » 05 Ian 2008, 21:33

In Fagaras cand platesti ca prostu cotizatia anuala se spune ca poti sa pescuiesti oriunde in tara si ca nu au rovignetele . Dar de cum ai ajuns in Tulcea ca sa "mirosi" delta platesti taxa de intrare in statiune , filiala de acolo vrea si ea bani iar la Crisan asociatia Zimbrul iti ia 40 RON ca sa pescuiesti . Anul trecut am platit 70,5 RON la Fagaras,10 RON la Tulcea taxa de turist si in Crisan 40 RON .In concluzie dai 120 RON si pescuiesti in ape de ses si in delta cat vrei.
Anul asta inca n-am platit ca astept sa se schimbe cava dar oricum in februarie le dau banii ca merg in Delta :cooler:
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Ian 2008, 21:52

Pai nici nu aveau cum sa-ti deo rovignetele pt ca sunt in stadiu de proiect. Sper sa nu fie bataie de joc, atata tot! Cer prea mult?!?

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 05 Ian 2008, 22:15

Nu ceri prea mult da o sa fie bataie de joc. Deja este !!! Pe cartonul numit academic PERMIS DE PESCUIT RECREATIV \SPORTIV pe care l-am primit la plata cotizatiei de anul trecut este un dreptunghi unde scrie clar :"loc pentru VIGNETA " . Deci o aveau in proiect din 2007 !Ce era asa de greu ?
Raspund tot eu...scapa din mana anumite privilegii AGVPS-urile odata cu aparitia vignetelor . Eu unul nu cred ca o sa apara nici anul asta .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

adrignat
veteran
veteran

Re: Permisul de ses nu e valabil in Delta

Mesaj de adrignat » 05 Ian 2008, 22:18

horia flucus scrie:In Fagaras cand platesti ca prostu cotizatia anuala se spune ca poti sa pescuiesti oriunde in tara si ca nu au rovignetele . Dar de cum ai ajuns in Tulcea ca sa "mirosi" delta platesti taxa de intrare in statiune , filiala de acolo vrea si ea bani iar la Crisan asociatia Zimbrul iti ia 40 RON ca sa pescuiesti . Anul trecut am platit 70,5 RON la Fagaras,10 RON la Tulcea taxa de turist si in Crisan 40 RON .In concluzie dai 120 RON si pescuiesti in ape de ses si in delta cat vrei.
Anul asta inca n-am platit ca astept sa se schimbe cava dar oricum in februarie le dau banii ca merg in Delta :cooler:
stai linistit ca si io am patit la fel cu taxele din delta..........si cand a venit nenea cu controlu,m-a intrebat:ai?......am raspuns:am!......si atat a fost tot controlu!si culmea era ca in ziua respectiva m-am indepartat destul de mult de casa si nu aveam actele la mine!!! :shock: deci ma f.... in ele taxe!pai io-l platesc pe ala ca sa salute toti braconierii?nu-mi trebuie populari....imi trebuie control frate!pe orice apa din tara!sa vina ala sa ma controleze de 15 ori pe zi,ca nu ma supar,atata timp cat nu scapa braconierii cu o sticla de votca si un kil de peste pentru acasa! :evil:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 12:16

Corect! :lol:
Anul trecut am mers in Delta cu permis vizat in jud.Alba (ca sa nu spun asociatia na! :lol: ), nu am platit taxa de turist(?) si cand a venit controlul am procedat identic :am raspuns ca da , avem permise de pescuit pentru 2007! Si nu am mintit! Omul a zis ok si ...a plecat! Cu barca cu tot! A mai venit apoi , dupa o vreme, altul si a intrebat daca au fost "aia" cu permisele in control...Sigur ca au fost si totul e in regula!Care-i problema? Permisul era eliberat (mai mult sau mai putin legal :P ) de statul roman , prin Companie, avea tricolor pe el si scria Romania! Vignete nu au fost pe 2007, asa ca...
Noroc ca omul cu permisele cred ca si-a dat seama ca " e de lucru" daca continua discutia prea insistent! Asa ca a fost foarte civilizat si pentru asta are toata admiratia mea! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 06 Ian 2008, 13:19

Deci. Eu achit aici in TG Mures pt permis ca sa pescuiesc in apele din judet. Pana acum e limpede ca cristalul. Daca merg in Delta unde si ce trebuie sa platesc sa n-am morcov? Sau daca nu platesc, pot sa platesc la nenea cu barca si controlul, care vine sa ma intrebe daca am sau n-am?Sau atunci deja e prea tarziu?

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Ian 2008, 15:31

pai daca treci prin tulcea,te duci frumos pe la filiala,care e foarte aproape de gara si de port,si intrebi ce tre sa platesti!iar taxa de intrare o platesti pe la casele de bilete pentru vapoare pasager!cel putin eu acolo am platit-o!si e ceva de genu 20-30 de lei!daca o platesti la nenea cu barca e vreo 200-300 de lei! :lol: asta daca nu cumva e mai intelegator,si faceti cumvotca sa fie bine!.............o fi bine asa? :?

Scrie răspuns