COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2008, 21:24

APSHD scrie:Noi am hotarit sa pastram valoarea cotizatiei le fel ca anul trecut:
Persoane cu handicap si elevi -40 lei
Pensionari -50 lei
Salariati -60 lei
La sumele respective am populat apele naturale din judet cu aptoximativ 6to de peste.
OK. Asta e cotizatia de membru. Dar aveti contract pe 2008 cu ANPA? Sau luati cotizatia si nu dati nimic la schimb? Daca cele 3 timbre vor costa impreuna 90 lei ce faceti? Puneti din buzunar sau lasati pescarii fara drept de a pescui?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2008, 21:47

Pentru cotizatie de membru e cam mult...Daca la asta adaugi si permisul de pescuit sau ma rog permisul +cele trei vignete(sau ce mai hotaraste ANPA)...iasa de Las Vegas! Scump domne' scump! Dincolo era mai ieftin...(?)!
Adica la unguri (sic!) :lol: Plus ca au si salai...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 04 Ian 2008, 22:09

treaba e ca fac cum vor ei, noi fraierii tot platim, in spania e 5 euro pe trei ani permisul de pescuit deci tre' sa emigram toti

gelupescar
junior
junior

Mesaj de gelupescar » 05 Ian 2008, 10:01

curios,chiar ieri vorbeam cu un pescar,a platit deja pe 2008,nu i s-a dat decat chitanta,cand i-am aratat permisul meu pe 2007 nici macar nu stia de asa ceva,chiar daca platise si pe 2007,ceea ce inseamna ca ajvps cj face frauda

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2008, 11:09

gelupescar scrie:curios,chiar ieri vorbeam cu un pescar,a platit deja pe 2008,nu i s-a dat decat chitanta,cand i-am aratat permisul meu pe 2007 nici macar nu stia de asa ceva,chiar daca platise si pe 2007,ceea ce inseamna ca ajvps cj face frauda
:!: :!: :!:
Atentie pescari...
Cum am mai spus ...nu valoarea conteaza ci utilitatea permisului de pescuit! Despre utilitatea chitantei ...nici nu are rost sa vorbim :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Ian 2008, 11:43

am intreabat pe alt topic de viza si cotizatie, imi cer sczue! spuneti-mi si mie cit trebuie sa achit pe 2008 (in alba de ex), anul trecut am platit la VINATORUL SI PESCARUL adica A.J.V.P.S ALBA, fiind stundent(acuma nu mai sunt) 48, 60 ron, pe chiatanta scriind:cotizatie pescuit 2007 ses si munte +carnet membru+taxa(nustiu ce taxa ca nu inteleg)+permis pescuit!
anul acesta in afara de viza ce mai trebuie platit, si daca e bine la a.j.v.p.s(la fel ca si voi sunt in dubiu cu taxele astea), si daca se stie cit va fi ?
multumesc :respekt: :respekt: :respekt:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Ian 2008, 14:09

Intr-o discutie cu reprezentantul de la ANPA pe care am avuto la sfirsitul anului 2007 i-am precizat ca au trecut peste 60 de zile de cind am solicitat eliberareade permise de pescuit si autorizatie de pescuit sportiv pentru anul 2008 si ca nu am primit nici un raspuns oficial , iar conform legilor in vigoare trebuiau sa-mi raspunda in termen de 30 de zile. Raspunsul lor a fost ca pot elibera chitante fiscale de la inceputul anului 2008 iar pescarii pot pescui cu ele pina se vor tipari noile permise. Urmind ca ulterior sa li se elibereze si permisele de pescuit pentru anul 2008. :bere: :help: :cooler: :crazy1: :wallbash:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Ian 2008, 14:47

am inteles, dar tre schimbate si permisele, ca doar anul trecut l-am schimbat, sau doar vizate sau ce mai exact, sa am si eu habar daca ma duc sa cotizez!?multumesc!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Ian 2008, 15:00

Carnetul de membru ti-l da asociatia iar permisul de pescuit este eliberat de ANPA la asociatii , care la rindul lor il distribuie pescarilor :respekt: :respekt: :respekt:

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 05 Ian 2008, 15:07

crapu.huby scrie:treaba e ca fac cum vor ei, noi fraierii tot platim, in spania e 5 euro pe trei ani permisul de pescuit deci tre' sa emigram toti
scuze taxa e 10,52 euro pe an tot mai putin ca la noi

Scrie răspuns