CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce vraji a mai facut federatia mea
Noi sarbatorim ziua pescarului in primul week-end dupa deschiderea pescuitului la ses. In 2006 a fost 17-18 iunie.
Ai idee cine a participat din partea FRPS sau daca au fost prezenti si altii invitati ?apsalba scrie:La sfarsitul saptamanii trecute, AGVPS a tinut sedinta comisiei de organizare a competitiilor pe anul 2007, sedinta patronata de tov. Selaru. La sedinta a participat si grupul de initiativa al FRPS, care a fost flituit de respectivul domn zicand ca le arata el federatie si le-a trantit in nas toate postarile de pe forumuri. Deci daca vor competitie, hai la tata Selaru. CAt despre federatie, vorba unui forumis, sa vedem daca respectivul grup de initiativa are sange in instalatie. Eu unul ma indoiesc. La sedinta respectiva a participat si dl. Vladeanu, si dl. Vasilescu si alti reprezentanti ai asociatiilor care vor competitie. Ii asteptam cu FRPS.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Da. Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu, Bogdan Vasilescu, Malin Musetescu, s.a. Problema e ca si Selaru i-a intrebat ce-i ala FRPS, care va sa zica nu e si daca o fi, tot sub sigla AGVPS va fi. Premiera; o federatie sluga la o asociatie. Poate au noroc si de luni AGVPS va deveni amintire. Vad ca domnii tace; unde este volubilul cico sau coloratul congolezu, care au blocat accesul apsalba pe forumul aventurilapescuit? Nu le-am dat decat sfaturi bune, si vad ca un oarecare valivesa va trebui sa-si caute miei, altii tot asa de ocosi vad ca s-au facut invizibili, tovarasul Antonescu de la Valcea, cu nick-ul ajvps_vl si-a dat seama ca este un bufon si s-a dat la fund si uite asa topicul incepe sa devina anost. Gluma buna este ca Selaru a facut lectura cu ei, citindu-le rezumatul postarilor de pe forumuri si le-a batut obrazul.
Punem pariu ca anul acesta FNPSR va trimite loturi la campionate? Cine se prinde?
Se pare ca acest topic bate recordurile. Lansat in 30.01.2007, a avut deja 2000 de vizualizari.
Punem pariu ca anul acesta FNPSR va trimite loturi la campionate? Cine se prinde?
Se pare ca acest topic bate recordurile. Lansat in 30.01.2007, a avut deja 2000 de vizualizari.
Tii pariul? Nu avem nevoie decat de incredere. Stim ce avem de facut si stim si cum trebuie facut. FNPSR nu este o gluma. Glumele sunt prin alte parti. Unde sunt cluburile de pescuit? Vedeti ca pe crapmania.ro, vladeanu face oferte gratuite de statute si acte constitutive, si nu prea se inghesuie nimeni. S-ar putea sa fie doar o promotie.
@apsalba,
popescule, ai reusit sa ma scoti din tatani. vad ca te cam mananca tastatura si degetele... daca te-am lasat in pace si n-am mai marsat la toate nimicurile vad ca ti se unfla muschii. mai bine stai in banca ta si lasa atacurile la persoana.
spre stiinta ta, ca vad ca esti ingrijorat, cluburile sunt in formare deja. daca o sa facem ceva sau nu cu ele, asta e problema noastra, in nici un caz a ta.
PS tine-ti mieii linistit. nu bat eu 500km pentru atat. si din pacate nici macar n-am cu cine discuta, sa faca deplasarea rentabila. pentru nesimtirea de care dai dovada in continuare (sigur nu esti ARDELEAN), promit sa fie ultimul raspuns pe care ti-l adresez.
popescule, ai reusit sa ma scoti din tatani. vad ca te cam mananca tastatura si degetele... daca te-am lasat in pace si n-am mai marsat la toate nimicurile vad ca ti se unfla muschii. mai bine stai in banca ta si lasa atacurile la persoana.
spre stiinta ta, ca vad ca esti ingrijorat, cluburile sunt in formare deja. daca o sa facem ceva sau nu cu ele, asta e problema noastra, in nici un caz a ta.
PS tine-ti mieii linistit. nu bat eu 500km pentru atat. si din pacate nici macar n-am cu cine discuta, sa faca deplasarea rentabila. pentru nesimtirea de care dai dovada in continuare (sigur nu esti ARDELEAN), promit sa fie ultimul raspuns pe care ti-l adresez.
revin, data federatia duce echipa nationala la mondialele din Finlanda....apsalba scrie:Tii pariul? Nu avem nevoie decat de incredere. Stim ce avem de facut si stim si cum trebuie facut. FNPSR nu este o gluma. Glumele sunt prin alte parti. Unde sunt cluburile de pescuit? Vedeti ca pe crapmania.ro, vladeanu face oferte gratuite de statute si acte constitutive, si nu prea se inghesuie nimeni. S-ar putea sa fie doar o promotie.