CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Feb 2007, 20:49

apsalba scrie:...... Faptul ca imi exprim liber pe acest forum, uneori brutal chiar, opiniile, nu trebuie sa fie asimilat cu comportamentul si actiunea unei structuri organizate si unde decizia se ia prin cele mai stricte reguli democratice. ........
"Ce vraji a mai facut federatia MEA"

"Ce vraji a mai facut agentia MEA"

a naibi ea democratia asta :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2007, 20:52

NR. Se tot afirma pe acest forum despre federatia lui popescu. "Substratul" din titlu este accesibil numai oamenilor inteligenti. Faptul ca nu ai facut legatura cu un celebru serial TV, tine de cultura generala.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Feb 2007, 20:58

apsalba scrie:NR. Se tot afirma pe acest forum despre federatia lui popescu. "Substratul" din titlu este accesibil numai oamenilor inteligenti
:lol: :lol: :lol:
foarte fin "substratul",pur si simplu debordeaza de inteligenta,da pe din'afara.

atata timp cat postati in numele apsalba,inseamna ca asta este si opinia membrilor apsalba,cand veti posta in numele lui popescu sau sub alt nickname alta v-a fi situatia
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2007, 21:01

aps sun initialele fiului meu (Andrei Popescu Stefan). Sa-ti pun o copie dupa CI?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Feb 2007, 21:16

:) nu e nevoie,va cred pe cuvant.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 04 Feb 2007, 21:47

de ce il loviti, mai?
tineti cu AGVPS-ul?
omul chiar e bine intentoinat, ca sa nu mai zic ca de cand o anume persoana mi-a zis ca decat sa mai cred un zvon spus de X mai bine sun persoana despre care am auzit zvonul, mi-am cam schimbat convingerile! iar un telefon n-a omorat pe nimeni! biar pe mine m-a lamurit, venind cu referinte e la o persoana pe care o consider f obiectiva, si care stie sa citeasca printree randuri si mai stie si cu ce se papa hobby-ul asta al nostru.

sper ca aruncatu cu pisica sa nu mai fie un hobby pe acest forum...
chiar daca l-am mai practicat si eu (recunosc!) m-am cam "vaccinat"!

de asemeni, mie personal aceasta mare asociatie in care am intrrat fortat si am iesit la fel (AGVPS), nu mi-a adus nimic constructiv, si am ales opozitia, in care ma aflu si in prezent, iar daca ar fi sa nu uit ceva,nu uit cat de marcant a fost pt copilaria mea ca politaiul dintr-un anume sat, un grobian si un alcolist, iesea de pe balta cu setcile, si cu "pleumatica", zicand ca el a fost la "capturat" plase! cand l-am intrebat unde sunt cei de la AGVPS, s-a infuriat si ne-a zis: "ia carati-va, ba, de pe balta, ca e prohibitie si aici eu fac legea!" am aflat insa ulterior ca era politai (no ofense pt cei cu aceeasi meserie, sa nu fiti ca el!)

era prin iulie, si doar ce se terminase prohibitia... iar eu aveam doar 14-15 ani... insa va dati seama ca n-am plecat! doar aveam permise ;-)

faptul ca nu l-am infruntat poate a fost o greseala, nu?eram 2 insi la 1.85, faceam sport la greu in acea perioada amandoi, si daca se dadea la noi, il faceam jnitzel cu toate gradele lui... ca atunci nu stiam ca are grade! le avea doar pe cele 40 de la vodca!

insa am preferat treaba cu "cel mai intelept...", lucru de altfel invatat de la cel ce mi-a fost prof la disciplina sportiva respectiva.

asa am ramas pana azi: un tip care nu se sperie de orice ciuri-buri si a invatat legea si subterfudgiile ei, atat in societate cat si pe balta. si sper sa nu ma schimb. insa treaba cu "cel mai intelept", cand esti adult, daca n-o faci, e mai naspa, ca ies scantei...

E!??

cum sa tin cu ei!??

tot respectul pt dl POPESCU!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Feb 2007, 22:50

aps sunt initialele fiului meu (Andrei Popescu Stefan).

Sa va traiasca!

Acum ca ati lamurit si problema cu nickname-ul cred ca ne putem apuca de treaba! Ca sunt multe de facut ...

PS:ce chef am vazut la vanatorii din Alba ...ca l-au prezentat astia pe sticla ...Balul vanatorilor!
Un Bal al Pescarilor? In Alba (Aiud inclus ...normal) ? Ca n-am avut niciodata parte de asa ceva...Desi am vazut organizat un bal al pescarilor dar era prin Satu-Mare parca :lol: Idei? Ca oricum afara e zapada si eu nu ma prea omor dupa sporturile de iarna :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2007, 08:12

Balul pescarilor se face de ziua pescarului, pe 17 aprilie.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2007, 11:43

La sfarsitul saptamanii trecute, AGVPS a tinut sedinta comisiei de organizare a competitiilor pe anul 2007, sedinta patronata de tov. Selaru. La sedinta a participat si grupul de initiativa al FRPS, care a fost flituit de respectivul domn zicand ca le arata el federatie si le-a trantit in nas toate postarile de pe forumuri. Deci daca vor competitie, hai la tata Selaru. CAt despre federatie, vorba unui forumis, sa vedem daca respectivul grup de initiativa are sange in instalatie. Eu unul ma indoiesc. La sedinta respectiva a participat si dl. Vladeanu, si dl. Vasilescu si alti reprezentanti ai asociatiilor care vor competitie. Ii asteptam cu FRPS.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Feb 2007, 15:44

In 17 aprilie e ziua pescarilor?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Scrie răspuns