CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Oricum , cred ca ii o chestie in premiera sa inscrii niste pescari ( nu le contest meritele nici o secunda ) la un open , unde poate merge oricine ,drept lot national , indiferent ca esti acreditat sau nu inteleg ca unii baietii sint mai simtiti pe aici , da-i ridicola chestia .
Si crapistii au participat la alte concursuri internationale inafara de mondiale , da nu au mers drept lot national , ii o chestie de substanta , pur si simplu .
Cel care a facut-o a dat cu oistea-n gard big-big-time si in mod sigur a stirnit mai mult de un zimbet intre ceilalti concurenti strainezi , da cum se zice , astia sintem , noi defilam .
Fir Intins!!!
Si crapistii au participat la alte concursuri internationale inafara de mondiale , da nu au mers drept lot national , ii o chestie de substanta , pur si simplu .
Cel care a facut-o a dat cu oistea-n gard big-big-time si in mod sigur a stirnit mai mult de un zimbet intre ceilalti concurenti strainezi , da cum se zice , astia sintem , noi defilam .
Fir Intins!!!
SF ai pus punctul pe I-ul care vroiam sa il desenez, asta e talmesh-balmeshul din pescuitul romanesc, in loc sa puna mana sa faca un bine la toti fiecare incearca sa faca un bine pentru burta lui ca daca s-ar uni nu ar mai avea loc toti la aceeasi "tzatza" , e normal sa existe contradictii de idei, dar ajungem cu ele la nivel international si de aici devine otzar mai grav...ceteam ieri in ziar distributia de fonduri catre federatii, si cele care au cerut bani au primit(chiar si bridge, oina) de la buget dar la pescuit nu figura nimic fiindca nu sau hotarat cine a pus literele in ordinea corecta in spatele lui F... NPS / PSR sau cum or mai fi 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Ai uitat F...AVP. Originalitate romaneasca; o revista organizeaza un turneu si rezulta un lot national. Tot respectul, dar atentie la cadrul institutional. De ce nu s-a trecut lotul national de spinning al AGVPS, singura care este acreditata sa organizeze competitii, deocamdata? Nu da bine la imagine? Oricum, premizele pentru crearea unui organism cu astfel de bazaconii, nu au nici o perspectiva.
-
- veteran
D-le Popescu cu tot respectul sunteti in eroare.apsalba scrie:Ai uitat F...AVP. Originalitate romaneasca; o revista organizeaza un turneu si rezulta un lot national. Tot respectul, dar atentie la cadrul institutional. De ce nu s-a trecut lotul national de spinning al AGVPS, singura care este acreditata sa organizeze competitii, deocamdata? Nu da bine la imagine? Oricum, premizele pentru crearea unui organism cu astfel de bazaconii, nu au nici o perspectiva.
AVP nu este organizatorul competitiei de anul trecut si nici de anul asta ,AVP este sponsorul Turneului care ii poarta numele cum cred ca e si normal are ca organizatori asociatii ca:
-West spinning Brigade -Arad
-APR -Buc
-Anglers XXI
-Aqua Transilvae-Cluj
-Thimallus-Radauti
-Pescar4 Ever
-AGVPS Bihor-Oradea
-Romtravel-Cluj
-Energofish-Cluj
Si pentru simplul fapt ca lotul AVP merge la un concurs Open in Laponia
nu are nevoie de nici o intelegere cu AGVPS -ul ,daca se punea problema de-a participa la Campionatul Mondial situatia ar fi fost alta .
Nu va puneti totusi intrebarea de ce asociatiile de mai sus in afara de APR nu au aderat la FNPSR?
Poate in viitor le faceti o oferta si vor organiza concursurile pt FNPSR.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Afilierea la FNPSR se face prin optiunea fiecarei asociatii, prin hotararea adunarii generale. FNPSR nu si-a propus sa faca prozelitism, si nici sa oblige pe cineva sa devina membru. FNPSR are niste obiective clare, stabilite prin statut si cine se simte atras de aceste obiective poate opta spre aderare. Noi nu ofertam pe nimeni sa organizeze concursuri pentru federatie. Federatia va avea propriul sistem competitional, la toate disciplinele de pescuit, isi va face propriul campionat national si propriile loturi reprezentative. Sa inteleg din postarea dumneavoastra ca echipa daca este ofertata de AGVPS accepta participarea sub acest stindard? Toate asociatiile pe care le-ati enumerat, nu fac nicicat o ceapa degerata daca nu sunt organizate si reprezentate de un for national. Repet inca odata, cu riscul de a fi din nou acuzat de lucruri pe care nu le merit. Faptul ca pana acum nici-o asociatie de pescuit nu a avut aceasta initiativa care sa se contrapuna AGVPS-ului, denota fie delasare, lipsa de initiativa, comoditate sau poate lipsa de pricepere. Indiferent de ce s-ar zice ma bucur ca initiativa de la Alba a pus in miscare lumea pescuitului sportiv si a dat incredere ca se poate face totusi si ceva impotriva dusmanului pescuitului care a fost si ramane AGVPS. Va atrag cu respect atentia si va previn ca aceasta actiune nu este una usoara si nu se face doar cu buna intentie si cu talentul de pescar. Este o constructie foarte serioasa si trebuie privita ca atare. Altfel, performanta in managementul acestei actiuni isi va spune cuvantul si va previn ca regula capitalismului este simpla: cel mai performant rezista, cei slabi dispar.
Divizarea masei de pescari si dezbinarea ei a fost politica prin care AGVPS a reusit sa-si mentina pana acum monopolul. Este pacat pentru ca acest aspect nu a fost inteles pana acum si au primat orgoliile unor domni ce se cred alfa si omega pescuitului si care prin comportament si actiuni necontrolate nu fac decat rau pescuitului sportiv.
Divizarea masei de pescari si dezbinarea ei a fost politica prin care AGVPS a reusit sa-si mentina pana acum monopolul. Este pacat pentru ca acest aspect nu a fost inteles pana acum si au primat orgoliile unor domni ce se cred alfa si omega pescuitului si care prin comportament si actiuni necontrolate nu fac decat rau pescuitului sportiv.
-
- veteran
O dovada mai buna ca pescarii de spinning nu s-au dezbinat ci din contra s-au unit e chiar competitia numita Turneul AVP care e la a doua editie si cred ca nu v-a fi si ultima.
Imbucurator faptul ca FNPSR isi propune sa aibe competitii la toate sectiunile si chiar propriile loturi .
Cum in viata mai trebuie sa faci si compromisuri daca acestea sunt si in avantajul celor dispusi sa le faca nu vad nici o problema ca lotul AVP sa primeasca girul CIPS-FIPS si sa participe la un Campionat Mondial sau European.
NU sunt chiar sigur ca initiativa de la Alba a pus in miscare pescuitul sportiv din Romania dar nu pot sa spun ca nu aveti si teluri laudabile pe care va doresc sa le puneti in practica.
Nu stiu daca nu aveti si d-voastra o mica vina in ceea ce ati numit :comportament si actiuni necontrolate care fac cu siguranta rau pescuitului sportiv.
Imbucurator faptul ca FNPSR isi propune sa aibe competitii la toate sectiunile si chiar propriile loturi .
Cum in viata mai trebuie sa faci si compromisuri daca acestea sunt si in avantajul celor dispusi sa le faca nu vad nici o problema ca lotul AVP sa primeasca girul CIPS-FIPS si sa participe la un Campionat Mondial sau European.
NU sunt chiar sigur ca initiativa de la Alba a pus in miscare pescuitul sportiv din Romania dar nu pot sa spun ca nu aveti si teluri laudabile pe care va doresc sa le puneti in practica.
Nu stiu daca nu aveti si d-voastra o mica vina in ceea ce ati numit :comportament si actiuni necontrolate care fac cu siguranta rau pescuitului sportiv.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Poate nu am fost suficient de clar, dar forma de organizare prevazuta de lege nu este un turneu de pescuit prin care pescarii se intalnesc si se ierarhizeaza dupa niste regulamente. Este cu totul si cu totul alta. Cat despre compromisuri, conteaza cu cine le faci si pentru ce le faci. Daca le faci ca sa te prezinti ca persoana, tine de caracterul fiecaruia. Raman la convingerea ca daca te asociezi cu un infractor, risti sa fi confundat cu el. Daca nu actiunea de la Alba a miscat pescarii sportivi, as fi curios sa stiu un demers concret facut in acest sens si nu niste intentii ramase in stadiul de proiect. Faptul ca imi exprim liber pe acest forum, uneori brutal chiar, opiniile, nu trebuie sa fie asimilat cu comportamentul si actiunea unei structuri organizate si unde decizia se ia prin cele mai stricte reguli democratice. Am spus-o de mai multe ori si vreau sa o mai subliniez odata; nu am facut acest demers, la care cred ca am depus cea mai mare contributie, pentru a astepta functii sau multumiri. Am facut-o crezand ca este un demers necesar, si trebuie schimbate niste reguli in organizarea pescuitului sportiv romanesc. Nu va ascund ca dupa punerea pe picioare a acestei constructii, care va rog sa ma credeti ca nu a fost si nici nu va fi usoara ( pentru ca cel mai greu este sa distrugi niste mentalitati) intentionez sa ma retrag din acest fenomen, pe principiul ca la vremuri noi, trebuie oameni noi. Am incredere in generatiile care vin, si care pentru orice societate normala reprezinta speranta.