CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
FNPSR va fi acreditata anul acesta la CIPS-FIPS, indiferent cine va fi sau nu va fi deacord. AGVPS nu apuca pastele, si nu vad cine in afara de o federatie existenta poate solicita sa fie admisa la CIPS-FIPS. Asa ca eu vorbesc despre lucruri serioase, nu despre povesti. Daca ati cunoaste asa de bine ca mine istoria recenta a AGVPS, sunt convins ca si ultimul pescar de competitie care trage nadejde sa mearga undeva, la un campionat european sau mondial, sub pulpana acestei organizatii mafiote, ar fugi de ea ca dracul de tamaie. Astept confirmarea de la MAPDR daca se constituie parte civila, in actiunea care se va finaliza luna aceasta, privind nulitatea absoluta a inscrierii AGVPS ca persoana de drept privat. Va citez niste bazaconii din apararea lor: AGVPS a fost constituita initial prin decretul regal 1393 din 1923 ; AGVPS a fost infiintata (sau, mai corect reinfiintata) prin Decretul nr 211/1948, si tot povesti de genul asta, impotriva unei decizii irevocabile (nr.586/1999) a curtii supreme de Justitie, care a interzis inscrierea in registrul persoanelor juridice. Noroc cu Nastase care a calcat legea si a inscris-o la judecatoria sect. 2 , care acum o va si desfiinta. Asa ca mai domol. Surprize face cine stie sa le faca. Nu este asa ca va surprins federatia de la Alba? O sa mai aveti parte sper eu si de alte surprize placute. Cum ar suna: primele piste de copetitie din Romania au fost inaugurate de FNPSR?
-
- veteran
Nu vad nimic rau in faptul ca inaugurarea primei piste sa se faca la Alba sau in alta parte sub egida FNPSR.
Veti prmi pt. asta o bila alba ,sau doriti de pe acuma statuie?
Nu inteleg de ce in continuare amestecati pescuitul de competitie despre care era vorba in acest topic cu restul problemelor care va framinta.
Lasati ca faptele sa vorbeasca in locul d-voastra si daca vor fi fapte bune veti primi si laudele de rigoare(parerea mea).
Veti prmi pt. asta o bila alba ,sau doriti de pe acuma statuie?
Nu inteleg de ce in continuare amestecati pescuitul de competitie despre care era vorba in acest topic cu restul problemelor care va framinta.
Lasati ca faptele sa vorbeasca in locul d-voastra si daca vor fi fapte bune veti primi si laudele de rigoare(parerea mea).
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Zamfi,
Una va fi chiar in Aiud.
Valistrati,
Am mai inscris un competitor la fly, in Laponia. Voi nu vreti sa trimiteti pe nimeni? Nu este nici un pescar fly doritor, sau considerati asta o pomana?
http://www.laplandfishing.com/2007_LFF_comp_fly.htm
Una va fi chiar in Aiud.
Valistrati,
Am mai inscris un competitor la fly, in Laponia. Voi nu vreti sa trimiteti pe nimeni? Nu este nici un pescar fly doritor, sau considerati asta o pomana?
http://www.laplandfishing.com/2007_LFF_comp_fly.htm
-
- veteran
Nu stiu sa fie alti muscari in APR inafara de Mihai Vasilescu care a fost la citeva concursuri nationale ,asa ca puteti sa-i faceti o oferta direct.
Decizia de-a propune pe cineva ar trebui sa o faca A.G. a APR care v-a avea loc saptamina viitoare.
Cit priveste chestia cu pomana cred ca nu-si avea rostul.
Decizia de-a propune pe cineva ar trebui sa o faca A.G. a APR care v-a avea loc saptamina viitoare.
Cit priveste chestia cu pomana cred ca nu-si avea rostul.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!