Din fericire Popescu si cei din jurul lui sunt primii ce au facut ceva efectiv in directia distrugerii monopolului A,G.V.P.S in pescuit in Romania,pe cand altii doar au vorbit pe la colturi,i-ar acum toti s-au trezit sa spuna "uite si Popescu asta,de care n-a auzit nimeni si care are si obraznicia sa fie ,dupa domiciuliu ,ardelean nu bucurestean se amesteca in treburile pescuitului ",pe care vezi Doamne numai concurentii le cunosc.
Il aveti pe BENTU ,fost mare campion si pe deasupra bucurestean,ce supervizeaza activitatile competitionale ale pescarilor si mi se pare ca e normal sa tineti cu el si sa dati in Popescu ,care dupa voi e un nimeni ce se vrea mare.
Tin minte ca acum cativa ani impreuna cu Mihai Varghics(campion la stationar in acel an) am fost la A.J.V.P.S.Bihor(ii cunosteam pe toti acolo) si s-a telefonat la Bucuresti pt. a se da acceptul ca acesta PE BANII LUI sa poata participa in acel an la mondialele de stationar,dar normal ca Selaru &Bentu s-au opus, desi A.G.V.P.S.-ul nu avea nimic de pierdut,eventual de castigat ca poate Mihai Varghics s-ar fii putut clasa pe un loc fruntas la mondiale ,cum a dovedit-o mai tarziu.
Pacat ca doar atat s-a inteles din actiunile si din cele postate de Popescu si chiar daca la majoritatea nu le convine activitatea depusa de-a lungul anilor de A.G.V.P.S.,nu puneti umarul alaturi de POPESCU sa-i maziliti pe cei cei in trecut si acum ii "fericesc " pe pescari,ca de ce Popescu si nu Ionescu,.Gerogescu etc.
Culmea e ca nu sunteti alaturi de Popescu nici atunci cand cu acte in justitie el dovedeste falsitatea infiintarii A.G.V.P.S.,va e frica ca el vrea functii de conducere desi el a subliniat ca nu-l intereseaza asa ceva.
"EU,Stefan Dinu am facut primul observatia ca foloseste cam mult EU",adica EU ,Stefan Dinu!!!!!????
Cred ca ar fii bine ca toti pescarii sa fie mai uniti ,sa-i dati dreptate lui Popescu cand are dreptate si la fel sa-i dovediti cand nu are dreptate si sa faca schimbarile necesare,ca numai uniti puteti da jos A.G.V.P.S.-ul daca v-a nemultumit activitatea lui si sa schimbati in bine situatia pescuitului in Romania ,dar nu numai pt. concurenti,ca doar nu acestia alcatuiesc majoritatea pescarilor din Romania,ci pt. toti pescarii din Romania.
Ma voi repeta spunand ca nu-l cunosc pe Popescu ,dar va spun ca am toata stima pt. ce vrea sa faca si ma mira ca toti opozantii lui s-au trezit abia dupa ce el a luat taurul de coarne,nici unul nu a incercat acelas lucru inaintea lui,dar acum au inceput sa-l critice....
Ii doresc lui Popescu &Co. sa poata realiza ce si-au propus in folosul pescarilor ,dar gandindu-ma la "hatisul' legilor" si a aplicarii lor in Romania,lupta nu va fii usoara si va fii cu multe lovituri sub centura.
Poate ca intrarea Romaniei in U.E. sa duca si la normalitate in Romania ,desi calea va fii destul de luinga si nu prea neteda.
Jean Scurtu
P.S.Ma bucur ca pescarii valceni vor fii mai fericiti prin practicarea acvaculturii in zona lor ,dupa cum sustinea cineva din A.J.V.P.S. Valcea si deci ei nu mai vor avea motive de nemultumire.....