CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2007, 19:42

apsalba scrie:Cum poti sa spui ca turneul AVP este cel mai bun din Romania cand este singur pe piata si nu are cu ce se compara? Cand vor fi si alte turnee si alti organizatori, atunci poti sa tragi concluzii reale. Am informatii ca nu este asa roza clasificarea competitorilor si, dupa cum am vazut, insasi regulamentele lasa de dorit.

Eu zic sa va opriti din a lansa astfel de zvonuri! Daca aveti ceva de spus, cu dovezi, faceti-o. Dar nu aruncati cu gunoi in toti pescarii de spinning care au pus umarul in 2006 la organizarea si desfasurarea a 6 concursuri. Ca de celelalte vad ca va faceti ca nu mai stiti! Nu e cazul sa exagerati si sa atacati intr-o zona cu care nu aveti nici o legatura!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 02 Feb 2007, 21:01

apsalba scrie:Cum poti sa spui ca turneul AVP este cel mai bun din Romania cand este singur pe piata si nu are cu ce se compara? Cand vor fi si alte turnee si alti organizatori, atunci poti sa tragi concluzii reale. Am informatii ca nu este asa roza clasificarea competitorilor si, dupa cum am vazut, insasi regulamentele lasa de dorit.
Mi se pare o atitutine "ajps"-ista. Cum puteti acuza de fraude un turneu la care nici macar ati participat? De ce nu ati organizat si dvs un turneu? Pana acum am evitat sa intru in discutii, dar mi se pare ca nu urmariti decat o "lovitura sub centura" indreptata impotriva celor care nu subscriu la ideile dvs demagogice si nedemocratice. Sunt unul din contestatarii AJVPS (v-o pot confirma cei ce ma cunosc de pe acest forum) dar sincer, nu cred ca dvs sunteti alternativa viabila la Selaru si ai lui. Nu am nimic cu APS Alba, dar dvs deja vorbiti ca si cum ar fi proprietatea dvs si nu a pescarilor si asociatiilor care au infiintat-o. In orice ati scris pana acum am spus "eu am facut", "eu am dres" "mie mi s-a..."... un fel de "Statul sunt eu"(lucru remarcat si de alti membri ai acestui forum)!. Ma scuzati, de ce nu folositi un nickname gen popescu, sau orice altceva, deoarece multi din pescarii de pe acest forum au sa ajunga sa asocieze APS Alba cu dvs...ceea ce, cred eu,ar aduce doar prejudicii acestei asociatii create, in mod sigur, cu bune intentii!

Cu respect
Andrei Muresan

PS Banuiesc ca informatia conform careia clasificarea competitorilor nu este una roza, v-a fost data de vreun amic ce a adunat cateva puncte in acest turneu de 2 lei (maxim 20 p), dar care ar fi castigat detasat daca organizatorii si regulamentele ar fi fost altele....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Feb 2007, 21:18

dr.pike scrie: ... nu urmariti decat o "lovitura sub centura" indreptata impotriva celor care nu subscriu la ideile dvs demagogice si nedemocratice ...
Poate o lovitura de stat ... AGVPS-ul la gropa (cu chestia asta sunt de acord), restul la mine sau la groapa cu AGVPS-ul.

Domnule Popescu am o intrebare: cine si ce a facut ceva bun inaintea aparitiei dumneavoastra?

PS: Stiti ce ma nedumereste? Pana acum cateva luni nimeni nu stia cine e Popescu ... acum toata lumea stie ... mai are putin si devine presedinte ... si ii cam murdareste cu c***t pe toti.

PSS: eu am facut primul observatia ca foloseste cam mult "EU" :lol: :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 02 Feb 2007, 22:36

Din fericire Popescu si cei din jurul lui sunt primii ce au facut ceva efectiv in directia distrugerii monopolului A,G.V.P.S in pescuit in Romania,pe cand altii doar au vorbit pe la colturi,i-ar acum toti s-au trezit sa spuna "uite si Popescu asta,de care n-a auzit nimeni si care are si obraznicia sa fie ,dupa domiciuliu ,ardelean nu bucurestean se amesteca in treburile pescuitului ",pe care vezi Doamne numai concurentii le cunosc.

Il aveti pe BENTU ,fost mare campion si pe deasupra bucurestean,ce supervizeaza activitatile competitionale ale pescarilor si mi se pare ca e normal sa tineti cu el si sa dati in Popescu ,care dupa voi e un nimeni ce se vrea mare.

Tin minte ca acum cativa ani impreuna cu Mihai Varghics(campion la stationar in acel an) am fost la A.J.V.P.S.Bihor(ii cunosteam pe toti acolo) si s-a telefonat la Bucuresti pt. a se da acceptul ca acesta PE BANII LUI sa poata participa in acel an la mondialele de stationar,dar normal ca Selaru &Bentu s-au opus, desi A.G.V.P.S.-ul nu avea nimic de pierdut,eventual de castigat ca poate Mihai Varghics s-ar fii putut clasa pe un loc fruntas la mondiale ,cum a dovedit-o mai tarziu.

Pacat ca doar atat s-a inteles din actiunile si din cele postate de Popescu si chiar daca la majoritatea nu le convine activitatea depusa de-a lungul anilor de A.G.V.P.S.,nu puneti umarul alaturi de POPESCU sa-i maziliti pe cei cei in trecut si acum ii "fericesc " pe pescari,ca de ce Popescu si nu Ionescu,.Gerogescu etc.

Culmea e ca nu sunteti alaturi de Popescu nici atunci cand cu acte in justitie el dovedeste falsitatea infiintarii A.G.V.P.S.,va e frica ca el vrea functii de conducere desi el a subliniat ca nu-l intereseaza asa ceva.

"EU,Stefan Dinu am facut primul observatia ca foloseste cam mult EU",adica EU ,Stefan Dinu!!!!!????

Cred ca ar fii bine ca toti pescarii sa fie mai uniti ,sa-i dati dreptate lui Popescu cand are dreptate si la fel sa-i dovediti cand nu are dreptate si sa faca schimbarile necesare,ca numai uniti puteti da jos A.G.V.P.S.-ul daca v-a nemultumit activitatea lui si sa schimbati in bine situatia pescuitului in Romania ,dar nu numai pt. concurenti,ca doar nu acestia alcatuiesc majoritatea pescarilor din Romania,ci pt. toti pescarii din Romania.

Ma voi repeta spunand ca nu-l cunosc pe Popescu ,dar va spun ca am toata stima pt. ce vrea sa faca si ma mira ca toti opozantii lui s-au trezit abia dupa ce el a luat taurul de coarne,nici unul nu a incercat acelas lucru inaintea lui,dar acum au inceput sa-l critice....

Ii doresc lui Popescu &Co. sa poata realiza ce si-au propus in folosul pescarilor ,dar gandindu-ma la "hatisul' legilor" si a aplicarii lor in Romania,lupta nu va fii usoara si va fii cu multe lovituri sub centura.
Poate ca intrarea Romaniei in U.E. sa duca si la normalitate in Romania ,desi calea va fii destul de luinga si nu prea neteda.

Jean Scurtu

P.S.Ma bucur ca pescarii valceni vor fii mai fericiti prin practicarea acvaculturii in zona lor ,dupa cum sustinea cineva din A.J.V.P.S. Valcea si deci ei nu mai vor avea motive de nemultumire.....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Feb 2007, 00:18

nea jean,

nu mai apleca urechea doar intr-o parte
de acolo sigur se vede altfel,dar de aici NU
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Feb 2007, 08:55

Domnule Dinu,
La intrebarea dumneavoastra "cine si ce a facut ceva bun inaintea aparitiei dumneavoastra?", s-ar impune o precizare; va referiti la mine ca persoana sau la asociatia pe care am fondat-o. Daca va referiti la persoana, sunt nenumarati oameni care au facut ceva bun pentru tara asta. Daca va referiti la modul cum administrez aceasta asociatie, sper ca imi veti da dreptate ca desi este infiintata de curand, a devenit destul de vizibila prin actiunile pe care le promoveaza. Nu este decat un inceput pentru obiectivele pe care ni l-am propus. Scopul principal este de a crea un model la Alba, care sa inspire si celelalte asociatii in vederea consolidarii lor. Nu am cunostinta ca vreo alta asociatie sa fi facut pasi in acesata directie, desi le-am oferit public sprijinul. Vedeti in acest sent topicul privind oportunitatile pentru ONG de pe acest forum.
Am totusi o nedumerire. Cum credeti dumneavoastra ca eu ca persoana pot sa pretind sa devin, asa cum afirmati, un dictator intr-o organizatie democratica (FNPSR), cand incerc, pe propriile puteri, sa distrug un asemenea sistem anacronic? Va deranjaza ca din acest sistem amorf a aparut un nineni care are curajul sa faca ce altii cu pretentii nu au facut in acesti 17 ani de democratie?

Dr. pike.
Va deranjaza faptul ca afirm eu am facut, eu am dres? Da domnule; am facut si o sa mai fac, atata timp cat o sa fiu sanatos, si o sa fiu membru in aceasta asociatie. In calitatea de presedinte execut hotararile AG si realizez obiectivele din statut. Cat priveste organizarea turneelor noastre, o sa aveti ocazia si sa participati la ele, daca doriti. Nu uitati ca federatia, la care suntem membri fondatori, s-a infiintat de cateva luni de zile, iar primul campionat se va tine in acest an, la toate sectiunile de pescuit. De modul cum va fi organizat, puteti comenta abia dupa ce se va finaliza.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Feb 2007, 10:45

adiwolf scrie:nea jean,

nu mai apleca urechea doar intr-o parte
de acolo sigur se vede altfel,dar de aici NU
Lasa ca nea Jean ne-a lasat mostenirea Selaru & co :shock: Nu-i asa ?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 03 Feb 2007, 13:02

@Jean Scurtu
Aveti o pozitie limitata si populista. Poate va jigneste afirmatia mea dar ma voi justifica imediat. (Imi cer scuze insa daca va veti simti jignit). Chestia cu "ardeleanul" mi se pare denigratoare si discriminatorie: si pentru ardeleni si pentru bucuresteni.

1. Nu va hazardati intr-un partizanat pe care il veti regreta. Lucru valabil si pentru Daddy. N-ar fi pentru prima oara cand si dumneavoastra si domnul Draghicescu sustineti oameni care v-au inselat asteptarile.
2. Nu exista nici o relatie antagonica intre FRPS si FNPSR. Sunt doua federatii total paralele (alte legi, alte obiective). Asta pana cand domnul POPESCU nu a decis ca FNPSR trebuie sa fie si o structura sportiva. Desi domnul POPESCU considera competitia ca pe indeletnicirea a unor oameni bogati si plictisiti care au acasa neveste urate si frigide. Sunt multi oameni si asociatii care subscriu si sustin dezideratele ambelor formatiuni, inclusiv subsemnatul.
3. SA vorbim putin de NORMALITATE. Domnul Popescu este secretar general al FNPSR. Este NORMAL sa faca ce face acum. ESTE NORMAL. Daca pana acum nu- s-a facut nimic asta nu inseamna sanctificarea domnului POPESCU.
(Cand Mazarea a devenin primar in Constanta si a inceput sa fure in stanga si in dreapta tot ce puteau sa spuna CETATENII DE BINE era: "Ce daca a furat? A facut penru oras ce nu a facut nimeni pana acum." Preocuparea pentru urbe a unui primar este NORMALA. Faptul ca s-a acupat de oras folosind banii orasului este NORMAL. Anormal a fost ca a facut-o in folosul propriu.)
4. Situati interna a Romaniei este UNICA. Pana in prezenta legea era ca moarte: vrei nu vrei o ai. Nu existau modalitati practice de atac, indiferent daca legea era proasta, stramba, cretina, controversata. Acum guvernul TREBUIE sa implice societatea civila in procesul legislativ. TREBUIE. Statul TREBUIE sa asculte societatea civila. DIN NOU TREBUIE. Daca nu ne plangem la UE si se rezolva.
5. Cea ce face acum domnul POPESCU nu o face in nume propriu (este o chestie care scapa multora). O face in numele FNPSR/ APS Alba. Ministru/ secretarii de stat/ sefii de agentii si companii nu vorbesc cu POPESCU. Vorbesc cu domnul Popescu, secretar general al FNPSR si presedinte al APS Alba. Si totusi toate formularile sunt: "Astazi am ...", "Voi contiua sa ..."
6. Sa vorbim acum de MANIPULARE? Inca nu. Am multe de zis si explicat. Cu prima ocazie insa.
7. Si in final o intrebare: De ce multi oameni cunoscuti fie au fost indepartati fie s-au delimitat de FNPSR si domnul POPESCU. Discutati cu ei, informati-va si mai discutam.

Respectele mele domnule Jean SCURTU

@dl. POPESCU (aka apsalba)
1. Intrebarea era retorica. Este politica dumneavostra de a denigra tot cea ce s-a intamplat inaintea "erei" POPESCU. Datul cu kkt in ventilator reprezinta politica de stat in Romania. "Cine traieste sa sabie, de sabie moare".
2. Si in AGVPS este democratie. Asta daca il intrebati pe Selaru. Depinde din ce punct de vedere privesti situatia.
3. Domnule Popescu nu am nimic cu actiunile dumneavoastra. Ma deranjeaza modalitatile si planurile ascunse. Sunt insa satul de reprezentanti ai societatii civile care lupta cu balaurul. Ca mai apoi sa sara gardul si sa ajunga parlamentari/ ministri/ secretari de stat. Asta ca sa-si reprezinta mai bine oamenii si sa lupte cu caracatita din interior. Sfarsesc insa prin a deveni caracatita.
4. Ati spus ca ati fost banat pe site-ul AvP. De foarte mute ori. Am inteles. Si paralela MM STOICA (Steaua) - MM (Malin Musetescu - AvP) este inteligenta. Dar cam slabuta gluma.
Nu intri la om in casa si il scuipi in ochi. Malin posteaza fregvent si pe rapitori. V-a mai contrat undeva, cumva? Asta inseamna bun simt. Desi a luat o decizie delicata s-a limitat la prerogativele sale. Ce ziceti daca intru pe forumul apsalba si fac scandal, denigrez si va acuz de chestii aiurea ???
5. In concluzie: CE POT FACE EU, STEFAN DINU, PENTRU A VA SUSTINE IN DEMERSURILE DUMNEAVOASTRA. CONCRET SI FARA GENERALITATI. Nu-mi cereti insa sa tac, sa va sustin, sa va laud sau, si mai dragut, sa va las sa lucrati. Asta nu o sa o fac niciodata.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 03 Feb 2007, 13:29

mare atentie!
in statuturile cluburilor sportive sa fie trecut PESCUITUL SPORTIV, nu altceva!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Feb 2007, 13:58

Domnule Dinu,
Nu stiu ce oameni au fugit de mine. In ce ma privesete cred ca nu am deranjat pe nimeni, eventual cineva s-ar fi simtit deranjat de discursul meu. In ceea ce ma priveste, prefer sa spun oricui ce gandesc, nu sa-l atac pe la spate. Daca aveti vreun nume, m-ar bucura sa il spuneti, in ideea ca l-as fi jignit cumva, pentru ca sa-mi cer scuze. Aveti dreptate cu adresarea la autoritati, dar as vrea sa fac o precizare (poate iar o luati ca o lauda de sine), dar toate actiunile pe care le intreprind, nu pentru vreun folos personal, ci pentru respectarea legii, sunt initiate si sustinute de Popescu. Ati auzit vreodata alt nume? Sunt deasupra oricarei banuieli ca as putea fi influentat de ceva sau cineva. Nu urmaresc sa ajung nici ministru, nici altceva in aparatul statului. Daca vroiam ajungeam demult, avand in vedere ca o parte din cei initiati de mine au ajuns unii dintre ei oameni de stat.
In ceea ce priveste manipularea, va anunt ca nu sta pe strada cu mine. As prefera o discutie directa, constructiva, nu o polemica pe forumuri. Usa noastra este deschisa pentru oricine vrea sa faca ceva bun pentru pescuit, fara a astepta sa-i faca cineva statuie.

NR. Spuneti ca nu exista nici o reactie antagonica intre FRPS si FNPSR. S-a infiintat acea federatie si nu am aflat eu sau este in stadiu de proiect?
In momentul cand FRPS va avea personalitate juridica si va functiona legal, atunci se pune problema, daca sau nu, cele doua sunt antagonice.

Scrie răspuns