CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
D-le Popescu trebuie sa va spun ca raspunsurile d-voastra ma dezamagesc profund si ma explic:
-asi fi dorit sa-mi raspundeti punctual si la obiect asa cum respectuos v-am intrebat.
-pe Mircea Teodorescu il cunosc si-l apreciez dar pt. ca e singurul pescar de competitie la spin din APS Alba nu stiam ca trebuie si selectionat
- O.Ristivan si L.Constantin sunt colegii si prietenii mei din APR ,dar numai ca-i cunoasteti si-i apreciati nu cred ca e un criteriu normal de selectie .
Dupa ce am citit criteriile d-voastra de selectie va mai rog sa-mi raspundeti punctual si la intrebarile nr.1, si 4 la care ati ramas restant asta pt. ca va cred ca aveti singe in instalatie.
-asi fi dorit sa-mi raspundeti punctual si la obiect asa cum respectuos v-am intrebat.
-pe Mircea Teodorescu il cunosc si-l apreciez dar pt. ca e singurul pescar de competitie la spin din APS Alba nu stiam ca trebuie si selectionat
- O.Ristivan si L.Constantin sunt colegii si prietenii mei din APR ,dar numai ca-i cunoasteti si-i apreciati nu cred ca e un criteriu normal de selectie .
Dupa ce am citit criteriile d-voastra de selectie va mai rog sa-mi raspundeti punctual si la intrebarile nr.1, si 4 la care ati ramas restant asta pt. ca va cred ca aveti singe in instalatie.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu sunt criterii de selectie; este o deplasare privata. Daca doriti sa participati, va rog exprimati clar acest lucru si in doua zile sunteti inscris pe site si va deplasati cu ceilalti delegati. Nu o luati ca un favor; chiar vreau sa facem chestiuni serioase si oricine doreste sa participe la acest demers este binevenit. Cred ca am raspuns la intrebarile 1 si 4. Nu este lotul FNPSR si nu pe baza acestei deplasari se face lotul. Lotul se va stabili dupa criterii si regulamente aprobate de AG.O sa ramaneti surprins cati pescari talentati exista si care nu s-au putut exprima.
-
- veteran
Va multumesc in primul rind pt. raspunsurile la pct.1 si 4 ,acum m-am lamurit .Cit priveste propunerea d-voastra va multumesc dar trebuie sa va refuz din mai multe motive;
-nu am deschis acest subiect pt. a beneficia de vre-un favor
-criteriul de selectie pe care l-ati adoptat nu este pe placul meu
-prefer sa pot participa la competitile externe NUMAI daca rezultatele mele vor impune acest lucru
Cred ca sunt inca destui pescari talentati si sper ca ei sa vina sa demonstreze acest lucru nu sa ramina la statutul de "tinar talent,vesnica rezerva."
In incheiere permiteti-mi sa va atrag atentia asupra unui aspect pe care poate l-ati neglijat si anume IMAGINEA si CREDIBILITATEA FNPSR -lui.
Trimitind lotul "personal" in Laponia ati facut un mare deserviciu federatiei si membrilor ei , dar timpul va v-a demonstra acest lucru.
Daca tot ati avut disponibilitate financiara de-a forma un lot putea-ti sa trimiteti acel lot la oricare concurs extern doreati in afara de Laponia si ati fi obtinut o "imagine"mai buna atit d-voastra cit si federatia.
Cu respect Vali Stratonov -Cluj-Napoca -APR.
-nu am deschis acest subiect pt. a beneficia de vre-un favor
-criteriul de selectie pe care l-ati adoptat nu este pe placul meu
-prefer sa pot participa la competitile externe NUMAI daca rezultatele mele vor impune acest lucru
Cred ca sunt inca destui pescari talentati si sper ca ei sa vina sa demonstreze acest lucru nu sa ramina la statutul de "tinar talent,vesnica rezerva."
In incheiere permiteti-mi sa va atrag atentia asupra unui aspect pe care poate l-ati neglijat si anume IMAGINEA si CREDIBILITATEA FNPSR -lui.
Trimitind lotul "personal" in Laponia ati facut un mare deserviciu federatiei si membrilor ei , dar timpul va v-a demonstra acest lucru.
Daca tot ati avut disponibilitate financiara de-a forma un lot putea-ti sa trimiteti acel lot la oricare concurs extern doreati in afara de Laponia si ati fi obtinut o "imagine"mai buna atit d-voastra cit si federatia.
Cu respect Vali Stratonov -Cluj-Napoca -APR.
As vrea sa fac totusi o precizare; FNPSR doar anul acesta organizeaza primele competitii de pescuit sportiv. Loturile reprezentative se vor forma in urma clasamentelor rezultate dupa incheierea circuitelor competitionale. O sa incerc sa organizez pe baza materiala a aps alba cat mai multe stagii de antrenament si posibilitatea de a se crea o atmosfera proprice formarii unor echipe de competitie valoroase. Deja in urma parteneriatelor publice private dezvoltam o baza materiala serioasa pe care vrem sa o punem la dispozitiz federatiei. Sunt in stare sa pariez ca prima pista de competitie omologata pentru pescuit va fi in Alba.
Nu am vrut sa-ti fac un favor si am subliniat acest lucru. Am posibilitatea unei sponsorizari serioase si de lunga durata si pot sustine asemenea deplasari, mai ales ca sunt open-uri. Probabil ca voi trimite si unul sau doi tineri pescari numai pentru a vedea cum arata o competitie adevarata.
Nu este un lot personal, iar despre imaginea federatiei fiti convins ca se creaza dupa cu totul si cu totul alte criterii. Nu vedeti ca eu nu merg cu echipa, nici macar in calitate de ziarist? Am preferat sa=l invitam de Greger la Alba Iulia cu ocazia vizitei lui in Romania , intrucat intentionam sa facem niste parteneriate pe viitor.
Va asigur de toata pretuirea mea.
Nu am vrut sa-ti fac un favor si am subliniat acest lucru. Am posibilitatea unei sponsorizari serioase si de lunga durata si pot sustine asemenea deplasari, mai ales ca sunt open-uri. Probabil ca voi trimite si unul sau doi tineri pescari numai pentru a vedea cum arata o competitie adevarata.
Nu este un lot personal, iar despre imaginea federatiei fiti convins ca se creaza dupa cu totul si cu totul alte criterii. Nu vedeti ca eu nu merg cu echipa, nici macar in calitate de ziarist? Am preferat sa=l invitam de Greger la Alba Iulia cu ocazia vizitei lui in Romania , intrucat intentionam sa facem niste parteneriate pe viitor.
Va asigur de toata pretuirea mea.
-
- veteran
1.Astept cu interes programul competitional al FNPSR
2.Loturile formate e normal sa fie alese dupa criteriul rezultatelor
3.Avem nevoie de piste de concurs serioase atit in Alba cit si in alte zone ale tarii
4.Sponsorizarile sunt absolut necesare in orice ramura sportiva
5.Sustinerea unor tineri pescari e OK.
6.Lot personal este din doua motive ,d-voastra ati adus banii si tot d-voastra l-ati selectionat.
7.Ca nu doriti sa participati la acest eveniment e clar obtiunea d-voastra .
8.Orice parteneriat cu Asociatii din EU sunt un pas spre normalitate.
Va doresc succes in demersurile benefice Federatiei .
2.Loturile formate e normal sa fie alese dupa criteriul rezultatelor
3.Avem nevoie de piste de concurs serioase atit in Alba cit si in alte zone ale tarii
4.Sponsorizarile sunt absolut necesare in orice ramura sportiva
5.Sustinerea unor tineri pescari e OK.
6.Lot personal este din doua motive ,d-voastra ati adus banii si tot d-voastra l-ati selectionat.
7.Ca nu doriti sa participati la acest eveniment e clar obtiunea d-voastra .
8.Orice parteneriat cu Asociatii din EU sunt un pas spre normalitate.
Va doresc succes in demersurile benefice Federatiei .
Precizez inca odata : Nu este lot selectionat de mine. Sunt participanti la un open pe care m-am oferit sa ii ajut. Doi dintre ei se inscrisesera deja pe cheltuiala proprie, inainte sa fac oferta de sponsorizare. Lot se pare ca este grupa marcata, desi inainte de inscrierea noilor participanti aceasta sintagma nu exista.
-
- veteran
1.Daca nu este lotul selectionat de d-voastra desi e evident acest lucru ,sa inteleg ca membrii lotului s-au autoselectionat?
2.Daca va referiti la lotul AVP ce participa in Laponia atunci va reamintesc ca e format din cei mai buni 5 pescari din Romania in anul 2006 rezultati dupa un turneu cu 6 etape .
Chiar daca unora la place sau nu acest lucru Turneul Avp a fost si sunt convins ca v-a ramine cel mai tare OPEN din tara care a adus sub umbrela lui cei mai buni pescari de spinning .
Si trebuie sa reamintesc un lucru f. important si anume :
turneul AVP s-a nascut in 2006 la dorinta si vointa pescarilor de spinning nemultumiti de prestatia AGVPS din ultimii ani .
Revista AVP este sponsorul lotului ,sponsor care si-a onorat promisiunea facuta de-a plati integral deplasarea la o Cupa Modiala .
Lotul AVP sunt la aceasta ora singura echipa indreptatita sa ne reprezinte la acest OPEN din Laponia.
2.Daca va referiti la lotul AVP ce participa in Laponia atunci va reamintesc ca e format din cei mai buni 5 pescari din Romania in anul 2006 rezultati dupa un turneu cu 6 etape .
Chiar daca unora la place sau nu acest lucru Turneul Avp a fost si sunt convins ca v-a ramine cel mai tare OPEN din tara care a adus sub umbrela lui cei mai buni pescari de spinning .
Si trebuie sa reamintesc un lucru f. important si anume :
turneul AVP s-a nascut in 2006 la dorinta si vointa pescarilor de spinning nemultumiti de prestatia AGVPS din ultimii ani .
Revista AVP este sponsorul lotului ,sponsor care si-a onorat promisiunea facuta de-a plati integral deplasarea la o Cupa Modiala .
Lotul AVP sunt la aceasta ora singura echipa indreptatita sa ne reprezinte la acest OPEN din Laponia.
Cum poti sa spui ca turneul AVP este cel mai bun din Romania cand este singur pe piata si nu are cu ce se compara? Cand vor fi si alte turnee si alti organizatori, atunci poti sa tragi concluzii reale. Am informatii ca nu este asa roza clasificarea competitorilor si, dupa cum am vazut, insasi regulamentele lasa de dorit.
Cat despre reprezentarea din Suedia si despre faptul ca reprezentantii AVP sunt singurii indreptatiti sa se prezinte, iti reamintesc faptul ca este un open deschis oricarui doritor. Au ocazia, pe teren neutru, sa-si dovedeasca priceperea si clasa. Ce au de pierdut daca alaturi de ei evolueaza si alti prieteni de-ai lor care nu se bucura de sponsorizarea AVP ci de alte oportunitati de sponsorizare? Ar trebui sa stea la colt si sa vada turneul din pozele facute de MM zis cico sau congolezu?
Cat despre reprezentarea din Suedia si despre faptul ca reprezentantii AVP sunt singurii indreptatiti sa se prezinte, iti reamintesc faptul ca este un open deschis oricarui doritor. Au ocazia, pe teren neutru, sa-si dovedeasca priceperea si clasa. Ce au de pierdut daca alaturi de ei evolueaza si alti prieteni de-ai lor care nu se bucura de sponsorizarea AVP ci de alte oportunitati de sponsorizare? Ar trebui sa stea la colt si sa vada turneul din pozele facute de MM zis cico sau congolezu?