A fost Al. Trentea de la P4ever si cred ca e destul Cred eu ca nu conteaza numarul celor prezenti, ci ideile exprimate. Ca la numar stateam foarte bine si la Congrese PCR, ideile erau cam lispa...
De ce nu spui aici ca sustii in continuare ideea (stupida de altfel, in opinia mea) cu obtinerea permisului de pescuit in urma unor cursuri PLATITE. Cursuri care, bineinteles, sa le organizeze asociatiile. Te mai intreb o data (am ma facut-o): crezi ca badea Gheo, unchiul din Ponorel o sa vina la Alba Iulia sa faca aceste cursuri ??? O sa aiva el timp? Sau bani? Si pentru ce? Ca sa dea la baboi cu joarda de alun pe Aries ??? Chiar nu-ti dai seama ca e STUPID?
Iar despre "crapari", afla ca ei isi fac boilies-uri (oare stii ce inseamna???) si ies pe balti sa le testeze, ca se apropie concursurile. Si s-au adunat anul asta destule in agenda.
2 echipe sunt plecare deja in Ungaria:
Poimaine (sambata 24.03 plecam, 2 echipe Senzor-Energofish, sa ne infruntam cu 18 echipe maghiare,slovace, austriece sau slovene.
Iata componenta celor 2 formatii :
A. Andrei Vladeanu
Cristi Mitrea "Tatae"
Sorin Rudeanu "Piticu"
B. Vladut Mateianu
Iorgos
Costin Popescu "Coco"
Din delegatie vor mai face parte si Maestrul Rosioru(APCR), Florentin Iuga(OTV) precum si inimosul Kulcsar Laszlo, cel care a facut posibila participarea noastra la acest concurs.
unquote
Cunosti cateva nume din cele de mai sus? Iti aduci aminte de "ceva" medalii aduse de ei de la Campionatele Mondiale??? Singurele de fapt, pana acum.
Pe ceilalti "crapari" ii gasesti acum pe Tancabesti, Darvari, Hobaia, Moara Vlasiei, Peris... etc.
Hai s'auzim de bine, ca vin SARBATORILE DE PASTI si macar ar trebui sa fim mai buni.
PS Poate o sa ma intrebi ce caut eu pe net daca altii sunt pe balta. Da, acum am venit de la garaj. Am incarcat masina si dimineata ma gasesti la Darvari, la casuta de sub sat. Am bere rece, miel nu am, dar miei...