CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Feb 2007, 21:26

apsalba scrie:...de claririficarile legislative, chiar si prin atacarea actelor normative in justitie, se ocupa o singura asociatie:APS Alba.
Federatia de ce nu se ocupa de aceste probleme? Atunci pentru ce s-a mai facut? Ca sa lase totul in seama APSAlba?

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 19 Feb 2007, 21:46

Mare noroc ca existi si ne luminezi. "Aprecierile" facute la adresa AGVPS nu au legatura si nici sens. Federatia prin eliminarea obligativitatii de asociere sustine un deziderat prea important ca sa minimalizezi si sa derapezi de la subiect. Fondatorii Federatiei respectiv asociatiile din Alba, Tg. Mures si Valcea au hotarit ca popa care una zice si alta face. Individual au promovat si sustinut asocierea iar in echipa hotarasc neasocierea. Este un obiectiv greu de digerat. Oricum imagine aduce.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Feb 2007, 01:07

apsalba scrie:..............................................
Remarca cu "mare eveniment pe bune" iti apartine si este o rautate din partea ta, daca ai spus-o la misto,
:( :cry:
domnule,chiar nu am spus-o la misto

din punctul meu de vedere e chiar un mare eveniment
nu pot sa nu remarc faptul ca una ganditi si spuneti si alta faceti
si dumneavoastra si domnul dady ,v-ati exprimat public opiniile fata de asociere si binefacerile ei,dar vad ca acuma federatia isi anunta cu surle si trambite altfel de opinii si sustineri
sa fie oare o strategie de imagine,sau chiar e "pe bune"
oare Ovidiu si Gyorg au inceput sa fie auziti?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 20 Feb 2007, 03:52

@initialelecopiluluiluipopescualba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tot citesc si nu ma mai pot opri din ras. Buna comedia asta cu Samantha. Sper sa tina cat mai multe episoade, poate-si da seama si "Darrin" ca nu e suficient sa stai printre vrajitori ca sa faci vraji. Si daca ai vazut serialul din anii 60, iti aduci cu siguranta aminte ca la final si Samantha a renuntat la vraji.

Am tras in ultimele luni cateva concluzii:
1. Gigi a "nascut" un monstru sau mai bine zis a conceput incubatorul. Culmea e ca asta e canibal. Cum a iesit din gaoace, cum a muscat din facatoare.
2. Monstrul vorbeste - pe limba lui monstruoasa dar vorbeste. Are vocabular limitat. De aceea spune mereu aceleasi lucruri si nu oboseste niciodata.
3. Nu stie istorie, motiv pentru care se crede primul (si cei dintai), fara falsa modestie, normal de altfel, abia a facut ochi. Lumea lui are doar 2 anisori.
4. Imi place sa constat ca am avut dreptate. Victor Tarus si-a dat seama cu cine are de-a face. Sunt convins ca urmeaza si Dady si altii.

Pe bune, auzi infatuare, sa numesti "mare eveniment" o simpla declaratie in care nici macar nu crezi. Sa declari ca va fi publicata in presa. Poate in presa de periferie dar poate fi si in cea europeana, pe cine intereseaza declaratia unui nelinistit care crede ca poate schimba legile doar pentru ca si-a facut un ONG? Cine crede ca legiuitorul se uita in gura oricui? Ce dobitoci crede el ca sunt prin parlament; aia nu se consulta cu ministerele si comisiile de specialitate? Nu iau referinte despre reprezentativitatea celor ce depun asemenea proiecte? Nu tin seama de vechimea si experienta in domeniu? Chiar ne crezi politisti americani? Numai aia inghit gogosi.
Revin la Gigi. El a initiat primul si a si reusit, cu ajutorul celor de la AVP si a altor publicatii (scuzate fie-mi omisiunile), prin campanie de strangere de semnaturi, modificarea legislatiei. E vorba despre pescuitul din barca si ulterior si pe timp de noapte. Tot Gigi a facut posibila aparitia asociatiilor alternative AJVPS-urilor. Pana sa ajunga la ANPA, acest lucru era foarte dificil. Asta nu-i scuza greselile dar e bine cand musti o mana, sa stii ca te-a hranit candva. Si nu uita, Gigi a fost cel mai mare dusman al AGVPS-ului. Intreba-l pe Dady cine a facut seria de reportaje despre abuzurile lui Antonescu din Valcea?
Uite un exemplu de ipocrizie si manipulare - in urma cu cateva saptamani spuneai ca Gigi era plecat din tara cand au fost date aprobarile de acvacultura la Valcea de catre un subordonat al lui, ba chiar ziceai ca o sa-l anunti despre asta iar acum i-o atribui direct lui.
PS Am revenit in discutie IN NUME PROPRIU, asa ca nu ma gratula cu deontologia profesionala, ca am lasat-o la usa.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 07:59

florentiniuga scrie: Revin la Gigi. El a initiat primul si a si reusit, cu ajutorul celor de la AVP si a altor publicatii (scuzate fie-mi omisiunile), prin campanie de strangere de semnaturi, modificarea legislatiei. E vorba despre pescuitul din barca si ulterior si pe timp de noapte. Tot Gigi a facut posibila aparitia asociatiilor alternative AJVPS-urilor.
Domnu Iuga, mai usor cu osanalele, ca nu e sedinta de partid! Avem asociatie legal infiintata din 1996, cand Gigi ... Asa ca nu-l mai picta atat pe Gigi cu pieptul umflat!
Iar ca-ti bati joc de hotararile luate prin vot de catre o Federatie ce reprezinta peste 5000 de pescari (nu zic ca-s multi, sau ca-s majoritatea, sau mai stiu eu ce, dar sunt pescari) este cel putin lipsa de bun simt. Chiar nu ma asteptam!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 20 Feb 2007, 08:16

chiar asa, in loc sa existe onestitate fata de pescarii din respectiva asociatie dl Iuga incepe sa ia la misto, sa faca glume proaste si asa mai departe...
Acest lucru imi lasa un gust amar, si in plus, dovedeste ca nu mai putem de capra vecinului...
De unde atata indarjire chiar nu inteleg, o polemica pe idei este onorabila pentru cei ce participa la ea atata timp cat nu se fac atacuri la persoana. Vad, dle Iuga ca nu sunteti mai prejos.... :roll:

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Feb 2007, 09:35

[quote="apsalba"]Nici macar nu au barbatia sa recunoasca. Halal lideri de opinie ai pescarilor. Astept si niste poze si o sa le postez pe forum. Mai am o sursa care a confirmat prezenta domnilor respectivi la acea intalnire. [quote]

Nea Fane, inca astept.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Feb 2007, 09:55

apsalba scrie:Intreba-l pe malin, pe vladeanu, pe rosioru, pe bogdan vasilescu s.a. Ei au participat la adunarea comisiei de competitii. Daca sunt barbati confirma ce am spus eu. Informatia o am de la dl. stan de la ajvps alba
Io nu sunt barbat ca nu am confirmat, da cred ca esti matale si confirmi ce ai spus cu degetelele alea harnice pe forum. Pozele coane Fanica, pozele, ca altfel e curat murdar.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 20 Feb 2007, 10:18

apsalba scrie:Da. Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu, Bogdan Vasilescu, Malin Musetescu, s.a. Problema e ca si Selaru i-a intrebat ce-i ala FRPS, care va sa zica nu e si daca o fi, tot sub sigla AGVPS va fi. Premiera; o federatie sluga la o asociatie. Poate au noroc si de luni AGVPS va deveni amintire. Vad ca domnii tace; (...) Gluma buna este ca Selaru a facut lectura cu ei, citindu-le rezumatul postarilor de pe forumuri si le-a batut obrazul.
Punem pariu ca anul acesta FNPSR va trimite loturi la campionate? Cine se prinde?

Se pare ca acest topic bate recordurile. Lansat in 30.01.2007, a avut deja 2000 de vizualizari.
Acu iti aduci aminte nea Fane? Din respect pentru cele 2000 plus de vizualizari. Ca daca zici si dupa-aia esti lovit subit de amnezie inseamna ca nici AGVPS nu are cum sa devina amintire. Macar pentru asta si merita sa scoti pozele.
P.S. Cu loturile trimise de FNPS la campionate ma prind eu. Incepem cu Laponia. Te bagi?
P.P.S. Stii care e problema nea Fanele cu forumurile astea? Ramane ce zici si vine unii mai nesimtiti si poate sa dea
. La matale chiar se poate deschide topic nou cu chestia asta si atunci sa te tii vizualizari.

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 20 Feb 2007, 10:29

Nea Fanica mai potoleste spiritele cu explicarea detaliata a obiectivelor asociatiei Alba. Vezi infintarea unor societati comerciale, angajarea pentru si pe seama asociatiei, combaterea braconajului si distrugerea fondului piscicol etc. Mai exact tot ce unora nu le este permis la voi este admis. Nu cumva este ceva putred in Danemarca?

Scrie răspuns