Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MihaiV
- Moderator

apsalba scrie:Tarus nu a participat, iar oferta pe care i-am facut-o de a fuziona la data propusa de el s-a siuspendat. Nu a facut obiectul discutiei de azi. Federatia isi vede de drum cu sau fara domnul Tarus. Fuziunile, modificarile, etc. se fac pe documente, nu pe intentii verbale
S-a suspendat singura? Cine a suspendat-o? Membrii FNPSR au votat pentru fuziunea celor doua federatii. Atentie! Pentru
fuziune, nu pentru absorbirea FPSR. Este Popescu in masura sa decida singur sa nu se mai faca treaba asta fiindca el vrea absorbtie?
Nu a facut subiectul discutiei de azi. Normal, fiindca nu vad ce ar fi fost de discutat. Membrii adunarii generale si-au spus deja parerea, ramane ca cei din conducerea federatiei sa se ocupe de detaliile tehnice pentru fuziune (nu pentru absorbtie). Daca nu se realizeaza, este neimplinirea conducerii. Eu asa vad treburile.
-
MihaiV
- Moderator

apsalba scrie:
Pozitia FNPSR a fost de eliminare a obligativitatii asocierii si se va publica in revistele de specialitate.
Atat?
Federatia a promovat deja un proiect de lege a pescuitului care prevede obligativitatea asocierii. Ramane asa? Se poate interveni cu un amendament sau altceva? Sau doar niste comunicate de presa fara efect?
-
Luci
- veteran

Na ca aveam o nelamurire. E intr-adevar laudabil ca Federatia de la Alba face echipe de MA si Spinning pentru Lapland Contest din Suedia. Acu am o intrebare ( deloc retorica- deci as vrea sa se raspunda): cat timp i se aloca echipei pentru antrenamente si aclimatizare cu zona, apele, conditiile de pescuit de acolo?
Nu de alta dar daca vor fi trimisi la concurs direct in concurs, apoi baietii o sa se faca de rusine caci nu vor sti cum sa abordeze un rau cu pastravi ce e mare cat Dunarea, rezultat ce nu va fi onorabil pentru Federatie.
In plus cine iese in fata si spune: io i-am trimis, meritele imi apartin, daca ei nu au fost in stare sa faca nimic, e pentru ca-s looseri....
Nu e asa?!?!?1

-
MihaiV
- Moderator

Asta cam asa e, fara 5-6 zile de antrenament, n-ai ce cauta la un astfel de concurs. Trebuie gandita bine o astfel de expeditie daca nu vrei sa-ti bati joc de cei pe care ii trimiti acolo.
-
adiwolf
- veteran

apsalba scrie:Ultima vraja.
.................................................
Pozitia FNPSR a fost de eliminare a obligativitatii asocierii si se va publica in revistele de specialitate. .....................................................
pt faptul asta meritati felicitari,dar daca va rezumati la atata............
cred ca mai indicat ar fi sustinerea neobligativitatii asocierii dar si
garantarea dreptului de acces la resursa acvatica,altfel o sa pecuim pe asflat cum zicea un membru marcant al federatiei.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
miky
- veteran

MihaiV scrie:apsalba scrie:
Pozitia FNPSR a fost de eliminare a obligativitatii asocierii si se va publica in revistele de specialitate.
Atat?
Federatia a promovat deja un proiect de lege a pescuitului care prevede obligativitatea asocierii. Ramane asa? Se poate interveni cu un amendament sau altceva? Sau doar niste comunicate de presa fara efect?
apsalba pentru afirmatia de mai sus ...felicitari...
dupa cum spune insa si MihaiV, nu te poti opri doar la acest pas...
ca sa capete valoare aceasta afirmatie, pasul firesc urmator, este ca federatia sa corecteze proiectul de lege promovat, conform cu noile tale idealuri !!!,...
am fost unul dintre cei mai vehementi critici ai d-tale,...stim asta amandoi,...
daca faci pasul urmator ma jur ca imi voi tine promisiunea facuta (intr-un moment de slabiciune

), de a fi unul dintre sustinatorii tai de acum incolo,...
-
apsalba
- veteran

Punctul meu de vedere nu conteaza. Sustin in continuare necesitatea asocierii, nu obligativitatea ei, dar pozitia federatiei s-a decis prin vot si este obligatorie pentru toti membri, inclusiv pentru mine. FNPSR are acum un comitet de conducere structurat pe departamente si deciziile vor fi in concordanta cu cele stabilite azi la adunarea generala. Toate propunerile legislative vor fi corectate corespunzator si promovate prin parghiile legale pe care le avem.Cat despre garantarea accesului la resursa acvactica, excede posibilitatile federatiei si tine mai mult de prietenul pescarilor zis gigi, care da ilegal drept de acvacultura cum a dat la Valcea si se pregateste sa dea la toate AJVPS-urile. O sa aiba o surpriza foarte urata in acest dsens.
MihaiV
Fi convins ca lotul va sta aprox. 10 zile in Laponia. 7 inainte si una dupa competitie. Nu vrem sa mergem sa ne aflam in treaba, ci sa formam un nucleu de competitie. Astazi s-a stabilit si cum se vor forma loturile reprezentative ale FNPSR, pe toate cele 4 stiluri de pescuit.
Pentru forumisti.
Au participat ca invitati zamfi,micutuandrei,pytiu.teoo, iar ca reprezentanti legali ovidiu14,gyorg,apsalba,valistrati(ales sef departament competitii la spin), dancraciun.
-
Luci
- veteran

L-am sunat pe Tarus si s-a mirat cand a aflat ca apsalba a declarat ca Federatia reprezentata de el se va autodizolva....( dupa spusele apsalba)
-
StefanDinu
- veteran

-
Fum ... demagogie ... planuri si proiecte ... promisiuni ... jumatati de adevar ... sau minciuni greu de probat ... cam atat vine de la ALBA. Ca lumina vine de la Timisoara.
-
Luci
- veteran

ca venii vorba de cele 10 zile pentru Suedia. Un buget ati stabilit, trebuie a fie foarte bogata federatia ca sa isi permita un 10000eur pentru maxim 6 persoane..