CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2007, 14:02

Foarte corecta observatia .Multumesc.
Am omis sa fac prezentarile scuze,Valentin Stratonov -APR.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Ian 2007, 14:17

[quote="Sorin"]

cel putin deocamdata pt turneul AVP nu exista nici un gir AGVPS si nu s-a intamplat nimic sub umbrela lor .......
S-ar fi putut intampla asta daca ramanea vizionarul si competitia se numea CNS .....[/quote]

Deocamdata singuru care poate inscrie lotu national in orice competitie ii AGVPS . Craparii merg cu AGVPS la mondiale , pentru ca asta este , fiind singuru care ii poate inscrie .
Is curios sa stiu si eu cum lotul AVP s-a transformat in NATIONAL TEAM ( acum doua saptamini nu era trecut asa acolo ) , nu de alta da l-am intrebat pe Malin pe unde trec drumurile astea cu inscrierea la diverse competitii si nu am primit nici un raspuns din partea lui .

Ma gindesc ca anu viitor sa mergem toti in Laponia la concurs , ocupam toate locurile disponibile inainte sa se inscrie altii , si iesim pe locu unu doi si trei , da si asa o sa fie circoteli ca de ce o mers ala sau celalalt .

Fir Intins!!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2007, 14:45

@SF
Incerc sa-ti raspund eu .
In Laponia fiind un OPEN poate participa cine doreste si plateste indiferent ca e persoana privata sau membrii ai vreunei federatii sau asociatii.Numai la Campionate Modiale sau Europene poti participa ca echipa nationala cu conditia sa ai girul Federatiei sau Asociatiei afiliate la CIPS-FIPS.( AGVPS)
Lotul AVP este o echipa formata in urma SINGURULUI turneu NATIONAL de spinning tinut in Romania in 2006 in urma caruia cei 5 membrii ai lotului au obtinut cele mai bune 5 rezultate din Romania.
Participarea in turneul AVP a fost cea mai numeroasa din ultimii 4 ani si pt. a prinde un loc in Top 5 nu a fost deloc usor ,asa ca nu cred ca e o "blasfemie" sa fie denumita national team.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Ian 2007, 15:15

[quote="valistrati"]@SF.Numai la Campionate Modiale sau Europene poti participa ca echipa nationala cu conditia sa ai girul Federatiei sau Asociatiei afiliate la CIPS-FIPS.( AGVPS)[/quote]

La competitiile astea ma refeream , nu la openu-uri la care pleaca cine vrea , si unde nu ai nevoie de un intreg turneu ca sa mergi ( probabil tre sa intrebam pe ceilalti concurenti straini cum au ajuns sa paticipe ) la un asemenea concurs .
Numa ca in situatia actuala singuru care poate inscrie echipa nationala ii AGVPS . Malin zicea la un moment dat ca " pasii urmatori vor fi europenele si mondialele " , si cind l-am intrebat pe unde trec pasii astia ...pauza . Acuma vad ca lotu AVP a devenit Lot National . Daca-i Lot National se poate inscrie si la europene si la mondiale nu ?! Sau ii numa asa , un titlu , ca sa dai mai bine .
Cit despre blasfemie , nici vorba , nu am nimic cu nimeni , atita ca niste chestii ma impung in ochii , si atunci intreb .

Fir Intins!!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2007, 17:00

Cred ca ,defapt nu cred ci sunt sigur ca Malin se refera la faptul ca pescarii de competitie se vor org. in cluburi care vor adera la o federatie sportiva care sa adere la CIPS-FIPS in locul AGVPS in cazul in care acesta va da ortul popii.Cind va fi asta ,nu stiu dar un lucru e sigur cu cit mai repede cu atit mai bine.
Ca intrebi e OK. atita timp cind lucrurile nu sunt prea clare si e chiar normal sa si primesti raspuns unul franc nu dat de dupa visin.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 31 Ian 2007, 17:47

domnule POPESCU, domnule POPESCU, domnule POPESCU, ... iar va tineti de prostii. Iar spuneti prostii, lucru eviednte si jumatati de adevar.

Singura FEDERATIE SPORTIVA recunoasca? Nici una. FNPSR este o federatie de asociatii, adica nu respecta cerintele Legii sportului. Si nici nu va fi posibil acest lucru. ANS nu va recunoaste niciodata FNPSR ca federatie sportiva. Punct. Obisnuiti-va cu idea.

Trofeul AvP nu s-a desfasurat sub umbrela AGVPS. S-a facut propunerea. De asta a venit si BENTU la Gostilele. Sa momesca locul. Dar n-am pupat inelul AGVPS.

Participarea la Campionatele mondiale/ europene sunt conditionate de un singur lucru: afilierea FIPS-CIPS. Si asta o are AGVPS. Pana moare AGVPS-ul pauza ca CM/ CE. Cand renunta AGVPS la afilierea CIPS-FIPS vor exista doua alternative: FRPS sau FNPSR. Si se vor studia foarte atent cele doua structuri cu privire la capacitatea si capabilitatea lor de a genera campioni si echipe campioane. Si atunci nu va vad bine ... :lol: .

Si ca va faceiti ca nu intelegeti intrebarea pusa de catre Vali Stratonov (Vali e un domn si nu este asa direct), o sa o reformulez eu:
Cine si cum s-a format lotul ce reprezinta FNPSR la cupa mondiala? Ca "de ce?" stim.

Si ca sa respect topicul, am eu niste precizari. Pana azi 31.01.2007. domnul Popescu a promis:
1. desfiintarea AGVPS
2. recunoasterea Pescuitului sportiv ca sport
3. recunoasterea FNPSR de catre ANS
4. afilierea la CIPS-FIPS
5. amendarea legii pescuitului.

Realizari?
Doua finantari: una de la Fondul de mediu si una de la Agentie. Plus o gramada de membri selectati atenti in urma unor controale facute de Jandarmerie si Inspectia Piscicola (sub atenta supraveghere APS Alba) dupa modelul: "ai permis? n-ai? au domnii din masina! cumparati ca altfel va confiscam sculele de pescuit." Pana acum contestatari dumneavoastra au avut dreptate si dumneavoastra nu !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2007, 18:38

Multumesc de aprecieri Stefan,nu e vorba de-a fi domn ci de-a purta o discutie eleganta si cit se poate de la obiect nu la 'plesneala'.
De caterinca suntem buni dar de-a reusi sa fim credibili vad ca nu.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 31 Ian 2007, 19:05

Vali iti dau un sfat: nu-l intreba pe POPESCU de chestiuni delicate. Va bate apa in piua, te va invaluii cu lupta lui cu AGVPS, cu Agentia si Compania, cu legile si cu ce a facut el. Remarca de cate ori spune "eu" intr-un post. Remarca ca l-ai intrebat o chestie si a ajuns sa spuna de realizarile sale. Acum iti spune imediat de banii pe care EL i-a adus in federatie, cum EL a facut si a dres. EL. Era sa uit de proiecte. Tot EL.

Mi se pare cinstit sa recunoasca: "Da tata. Am facut lotul pe genunchi ca ma grabeam. Vaiam sa-mi arat si eu muschii la AvP-isti. Si cum nu ma pricep la pescuitul competitional (cum de altfel nu prea ma pricep nici la alt fel de pescuit) am intrebat in stanga si-n dreapta si la prima propunere am facut lotul. Gata!!!!"
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2007, 19:24

Daca ar avea "singe in instalatie"asa ar trebui sa faca iar eu asi fi primul care mi-asi scoate palaria in fata unui om CORECT.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Ian 2007, 20:17

Imi cer scuze ca nu am raspuns rapid la intrebari, astazi de la ora 8 pana mai adineauri fiind prins in negocieri cu trei consilii locale, negocieri soldate cu parteneriate prin care asociatia va prelua in administrare in parteneriat public privat 11 balti de pescuit, in vederea amenajarii lor pentru competitii.
Referitor la lotul ce pleaca in Laponia; am considerat necesar ca, fiind la inceput de drum, federatia sa inceapa inchegarea unor nuclee pentru de echipele de competitii. Imi pare rau ca nu cunosc toti pescarii de competitie valorosi din toate asociatiile membre ale federatiei. Am luat aceasta decizie pe care nu federatia o finanteaza ci este finantata de subsemnatul si cativa din sponsorii contactati de mine, neobligand financiar federatia. Va garantez ca aceste actiuni vor continua si cu alti membrii, pescari de valoare ai asociatiilor membre ale federatiei, prin parteneriatele ce le vom face cu organisme similare din europa.
Criteriile nu au tinut cont de rezultate in concursuri organizate ci de urmatoarele considerente:
Dl Teodorescu este pescar de competitie al APS alba si se va ocupa de organizarea competitie la nivel de asociatie.
Domnii ristivan si lucian dumitru sunt pescari APR pe care am avut placerea sa-i cunosc si sa-i apreciez.
Domnul Moga (fly) este castigatorul competitiei de fly pe anul 2006 al aps alba. Lotul nu este o alternativa la lotul AVP, dar este in acelasi timp un test pe teren neutru al competitorilor de spin. Va garantez ca lotul national al FNPSR va fi stabilit dupa toate regulile de competitie adoptate de CIPS. Domnule valistrati, veti constata cred cat de curand ca persoanele din FNPSR sunt demne de incredere si respect. Nu duc lipsa de sange in instalatie.

Cat despre asteptatul ca AGVPS sa crape, sper ca nu contestati ca (fara falsa modestie) nefiind nici pescar de competitie, nici medaliat (in afara unei olimpiade de matematica si una de fizica), se pare ca sunt cam singur pe terenul pe care trebuie ingropat AGVPS. N-am cerut nici ajutorul pescarilor de competitie, desi sunt primii care vor beneficia de acest serviciu, nici nu am cerut sa-mi faca cineva statuie. Sper ca intelegeti la adevarata masura ce razboi port cu acest colos, si toata crema pescarilor seriosi tace. Poate pe 12 februarie vor prinde voce.

Scrie răspuns