CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 03 Feb 2007, 18:33

Vali, nu viza pe mineni anume cu acel PS. Dar ma gandesc ca numai un frustrat poate acuza turneul AVP 2006 de "clasamente facute pe genunchi"

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Feb 2007, 20:12

Cred ca numai unul dus tare cu pluta putea face asemenea speculatii.
Cei 5 chiar isi merita locul in lot.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2007, 01:14

valistrati scrie:Cred ca numai unul dus tare cu pluta putea face asemenea speculatii.
Cei 5 chiar isi merita locul in lot.
nu a zis nimeni ca nu, dar raman 2 intrebari:

1. daca e un concurs liber la care poate participa oricine de ce au cei 5 in dreptul lor "Romania National Team"

2. cine le-a dat dreptul sa se "autointituleze" asa?

Adica stai frate ca am facut si eu concursuri pe apa cu pretenii mei care prinde mai bine si d'astea dar nu ma vedeti sa ma duc in China la concurs cu ei si sa scriu "romania national team". Nu contest valoarea lor , asta e clar, dar foarte bine si cei 5 trimisi de APSAlba pot avea in dreptul numelui aceeasi denumire....si daca pana la urma totul e legal atunci ii vrun pact intre AVP si AJVPS cei din urma fiind singurii momentan care pot da dreptul asocierii intr-un lot national din cate am inteles :!:

Si acu parerea me: e o chestiune de publicitate AVP

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Feb 2007, 11:21

Sunt doar intrebari retorice ?

1 - si 2 = Au in dreptul lor "Romania National Team" pentru ca sunt castigatorii unui turneu foarte serios, organizat in Romania anul trecut - locurile pe care sau clasat le-a dat dreptul sa reprezinte Romania.

Si bineinteles ca poate participa oricine - pe bani lui sau ai sponsorilor - dar participa in nume personal (Ion - pescar roman) sau in numele unei asociatii/federatii (Ion - asoc. pestele din romania)
Nu pot fi pusi pe acelasi plan cu cei trimisi ca si castigatori ai turneului AVP. Banuiesc ca AVP ii trimitea la un concurs din calendarul oficial international - daca se putea / daca nu avea agvps monopol ... dar asa ca rasplata a eforului depus in turneu ii trimite la un open in Laponia.
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2007, 12:13

:lol: :lol: :lol: Un concurs serios se face inter-asociatii si apoi intra-asociatii nu 6 etape la care participa cine are bani :lol: creca asta ii mai national decat turneul AVP , cei drept s turneul AVP e un inceput si e bine organizat, daca cei 5 isi vor arata valoarea si pe plan international atunci poate ca isi merita numele, in schimb daca o sa fie intrecuti la acest open de macar 2 din ceilalti 5 romani aflati langa nu vreau sa aud ce discutii se vor isca despre cine are sau nu dreptul la acel nume de national team :roll:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 04 Feb 2007, 12:30

@taicanoe
Au in dreptul lor "Romania National Team" pentru ca sunt castigatorii unui turneu foarte serios, organizat in Romania anul trecut - locurile pe care sau clasat le-a dat dreptul sa reprezinte Romania.
Eu credeam ca trebuie totusi respectate anumite reguli ca sa pui pe linga "tem" si ROMANIA .

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 04 Feb 2007, 12:40

Pikeman, nu cred ca poti sa afirmi ca, daca pe plan international nu fac nu stiu ce treaba, cei 5 nu sunt pescari buni. Dupa cum stii fiecare zona are potentialul ei piscicol, si clar, metodele de pescuit (mai ales nalucile), difera destul de mult. Dar pentru mine, si dupa cum am vazut, si pentru ceilalti care au participat la acest turneu, Berti, Paco si ceilalti au demonstrat ca sunt cei mai buni reusind sa se claseze foarte bine indiferent de pistele pe care au concurat! Cat despre faptul ca la open-ul din Laponia, ar putea fi intrecuti de catre un alt pescar roman... sa nu uitam ca nici o zi nu seamana cu alta...chiar de aceea s-au tinut 6 concursuri pentru a elimina cat mai mult din factorul noroc in intocmirea acestui clasament! Cat despre reclama AVP...au tot dreptul sa isi faca reclama deoarece au organizat unul din cele mai bune turnee de spinning din Romania. Chiar daca a fost primul an si pe ici pe colo au mai aparut unele greseli, nu le poti lua din merite. Sa-si faca reclama cat vor, deoarece o fac pentru si prin turneul organizat de ei!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2007, 13:00

mai n-am negat valoarea lor, asta ii clar :wink: dar sa vedem cat de pretenos ii bibanul peste hotare :?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Feb 2007, 13:03

taicanoe scrie:Sunt doar intrebari retorice ?

1 - si 2 = Au in dreptul lor "Romania National Team" pentru ca sunt castigatorii unui turneu foarte serios, organizat in Romania anul trecut - locurile pe care sau clasat le-a dat dreptul sa reprezinte Romania.

Si bineinteles ca poate participa oricine - pe bani lui sau ai sponsorilor - dar participa in nume personal (Ion - pescar roman) sau in numele unei asociatii/federatii (Ion - asoc. pestele din romania)
Nu pot fi pusi pe acelasi plan cu cei trimisi ca si castigatori ai turneului AVP. Banuiesc ca AVP ii trimitea la un concurs din calendarul oficial international - daca se putea / daca nu avea agvps monopol ... dar asa ca rasplata a eforului depus in turneu ii trimite la un open in Laponia.
Asa se pune corect problema.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2007, 13:14

cateodata ne mananca si snobismul in Romania...deh mai avem pana acolo sus :shock:

Scrie răspuns