CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 08:10

Cand vine de la munte,discut cu el. Ar fi bine de stiut datele exacte si nr de concurenti care trebuie deplasati.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Feb 2007, 09:10

Ideea cu topicul asta imi apartine ,poate ar trebui sa-mi multumiti pt. cit de vizualizat este. :wink: :lol: :lol:
Sau si mai bine ar fi daca m-ati avea in vedere la urmatoarea "selectie"in cadrul lotului FNPSR... :D :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 06 Feb 2007, 09:29

genu scrie:
adiwolf scrie:nea jean,

nu mai apleca urechea doar intr-o parte
de acolo sigur se vede altfel,dar de aici NU
Lasa ca nea Jean ne-a lasat mostenirea Selaru & co :shock: Nu-i asa ?
Genu,

Ti-am raspuns dar vad ca nu a aparut postarea mea,asa ca o mai fac odata

Ai dreptate e vina mea mare ca SELARU e pe postul pe care e acum ca fara ajutorul meu nu ajungea in acest post,(nici macar nu ar fii fost delegat din partea pescarilor si vanatorilor brasoveni fara interventia mea asupra acestora ,la prima CONFERINTA pe tara A.G.V.P.S.-ului tinuta dupa lovitura de stat din decembrie 1989).

Cred ca nu o data mi-am cerut scuze pescarilor pt. aceasta greseala a mea ce am facut-o fie ca am fost indus in eroare de un coleg de grupa la facultate a lui Selaru ce mi-a spus ca e cel mai indicat ,fie ca nu-l cunostea intradevar pe Selaru si s-a inselat si el(inclin spre a doua varianta).

Se spune ca daca vrei sa cunosti un om da-i puterea .

Selaru s-a dovedit un "neam prost",un carierist,un paranoic ce i-a admirat si ii admira pe fostii comunisti si actualii neocomunisi travestiti in democrati.
Ghinionul lui e ca lui "bombonel " i-au cam cazut coarnele si nu mai are ajutorul pe care il avea din partea acestuia.

Sper din suflet ca zilele lui si ale A.G.V.P.S.-ului sa fie numarate si sa scapati de el.Eu am scapat de el ca m-a "impins"in alta tara si pot spune ca am fost norocos,dar nu si pescarii carora le cer scuze din nou pt. imensa mea greseala de a-l ajuta pe Selaru sa le conduca destinele.

Sta in puterea pescarilor sa desfiinteze acest A.G.V.P.S. ilegal infiintat de comunisti.
Ma solidarizez cu lupta lui POPESCU(desi nu-l cunosc) si a oamenilor din jurul lui ca ei sunt singurii si primii ce au avut curajul ,inteligenta sa gaseasca calea de a ataca pe cale legala pe acesti nenorociti ce-si bat joc de pescarii romani.

Ma intristeaza ,ca fost conurent in concursurile de pescuit ,sa vad incrancenarea pescarilor de competitie cu care il ataca pe Popescu,ei fiind interesati numai de concursuri ,uitand ca poate fratii,parintii sau copii lor sunt si ei pescari si ca in masa mare a pescarilor din care ei au provenit ei reprezinta un procent destul de mic.
Pt . ca macar declarativ,pana la fapte,Popescu si cei din federatia inregistrata de ei urmaresc atat satisfacera pe masura posibilitatilor a cerintelor pescarilor de placere cat si a celor ce sunt interesati de concursuri, imi rezerv placera de a fii chiar de departe ,alaturi de ei.

Nu e corect sa-l acuzati pe Popescu ca pana la proba contrarie trebuie sa se bucure de prezumtia de nevinovatie,cum e in orice tara democratica.
Daca aveti fapte concrete impotriva lui ,lucruri condamnabile ,nu numai suspiciuni mi se pare normal sa le aratati ,dar daca nu aveti, suspiciunile nu ajuta cu nimic.
Ca nu e cel mai bun ,cel mai cunoscut pescar ce conteaza din moment ce el nu concureaza decat la schimbarea lucrurilor in bine in pescuitul romanesc.
Daca nu va place de el ,de statul federatiei din care el face parte nu va obliga nimeni sa va alaturati,ramaneti cu SELELARU&BENTU, sau va organizati in alt mod ,dar nu e cinstit sa dati fara motiv in Popescu si in federatia din care face parte.

Numai bine,

Jean Scurtu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 11:15

valistrati" a zis:Ideea cu topicul asta imi apartine ,poate ar trebui sa-mi multumiti pt. cit de vizualizat este. :wink: :lol: :lol:
Sau si mai bine ar fi daca m-ati avea in vedere la urmatoarea "selectie"in cadrul lotului FNPSR... :D :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ai zis, dar eu l-am deschis. Cat despre "selectie", la noi se fac clasamente normale. Cat despre ghilimele, te-am intrebat daca vrei sa mergi si nu ai raspuns.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Feb 2007, 11:19

apsalba scrie:FNPSR va fi acreditata anul acesta la CIPS-FIPS...

Punem pariu ca anul acesta FNPSR va trimite loturi la campionate? Cine se prinde? ...
eu zic s-o lasi mai moale cu amphetaminele, maine poimaine te dau pompierii jos de pe statuia lui Mihai Viteazu si-ti face politia cazier c-ai vrut sa-i furi calul.

pe de alta parte, alabalanezule, te concentrezi in a denigra din ce in ce mai tare pe cei din grupul FRPS, in conditiile in care oamenii isi vad de treaba, te-au lasat in pace in euforia ta rudotelica pentru ca au de lucru. tu ai cam prins gustul mocirlei si acum iti tragi trambulina, sa sara stropii cat mai sus. chiar n-ai nimic de munca pe acolo, pe la firma "nerambursabila", pe la aps alba, pe la federatie ... ca toata ziua esti pe forum, acum nu mai conteaza ca e agvps, frps, turneul avp, tu ii musti pe toti de partea dorsala, mai respira si tu, ti se face rau.

si intelegi ca deocamdata n-ai realizat nimic tangibil pentru pescuitul din romania, esti la stadiul de declaratii, desi ii inveti pe toti cum si ce trebuie facut,
tu n-ai vazut in viata ta o pista de concurs, in schimb faci campionat national !!! cum il faci, il pui pe nea gica de la scularie sa nominalizeze castigatorii???

medicatia din ziua de azi poate dauna grav .... alabalanezilor de profesie ... vino cu ceva real, facut de tine, de genul: fratilor, am facut loby la senat, asocierea nu mai e obligatorie!! si oamenii vor fi de partea ta.
deocamdata te-ai cabrat de "latzul asocierii" si ti-ai tras colectie personala de "spanzurati".
Carping Club

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 11:45

Sa inteleg faptul ca nu crezi in ce spun. I-ai intrebat si pe colegii tai cum a spalat pe jos Selaru cu ei si cu federatia ce vor sa o faca, la sedinta comisiei de competitii de vineri?

PS Da-mi o adresa de e-mail si iti trimit proiectul cu pista de competitii care se va construi in vara asta in judetul Alba. Nu este un defect sa vorbesti mult; defect este cand nu sti ce vorbesti.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 06 Feb 2007, 11:45

Imi cer scuze ca fac o paranteza in plina demascare insa sursa de la bucuresti care trimite referatele zilnice la alba este ori un dobitoc, ori isi intoxica voit mentorul. Iata ca viata bate filmul aspalba! Nu am fost la sedinta agvps. Deci secventa cu spalatul pe jos cade. Este pacat insa sa periclitam scenariul. Pot fi incercate niste efecte speciale cu vladeanu transat de selaru si cu rosioru supt de sange de vampirul bentula. Daca este nevoie modificam decupajul si mai tragem niste cadre la care sa dea cu mine de pereti terminatorul selaru pana ma dezmembreaza, ca tot stau degeaba cico si congolezu si ma pot dubla. Parerea mea este ca eu, pentru a amplifica suspansul, sa-mi arat carnetul de membru agvps si sa ma transform in nosferatu. Asta nu rezolva problema lipsei finalului. Cine a fost totusi invitat special la intalnirea pescarilor cu Belzebuth pentru a tine un speech? Iata cum a fost scapat printre degete filmul apsalba, film care se anunta un succes de casa.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 11:47

Ai inviat? Traiasca.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 06 Feb 2007, 11:54

Da, am inviat dar decedez la loc, ca mi-e frica sa nu se ia schizofrenia de forum.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Feb 2007, 11:54

SF scrie: ... cred ca ii o chestie in premiera sa inscrii niste pescari ... la un open , unde poate merge oricine ,drept lot national , indiferent ca esti acreditat sau nu inteleg ca unii baietii sint mai simtiti pe aici , da-i ridicola chestia .
Si crapistii au participat la alte concursuri internationale inafara de mondiale , da nu au mers drept lot national , ii o chestie de substanta , pur si simplu ...
SF (si pikeman si zamfi),

nu-i o chestie in premiera iar lotul national, cu aceasta titulatura, se inscrie numai la Campionatul Mondial. In rest poti sa te numesti si baba Rada si lot national si cum vrei. nu intereseaza pe nimeni atat timp cat platesti taxa de inscriere.

dar ideea e alta. din toata munca si efortul pe care l-au facut baietii astia ca sa existe, in premiera, un asemenea campionat, turneu, care selecteaza cu adevarat valori, voi de asta ati gasit sa va legati, de titulatura? asta e important acum, cum se numesc?

SF si pikeman, va intreb de curiozitate, va pasioneaza competitia? vreti sa participati? stiti ce inseamna sa scoti banul din buzunar si pe urma sa-ti rupi oasele in atatea manse de concurs pt ca in final sa se mai faca si mishto de tine?

pe alabalanez, nu-l intreb nimic, el le stie pe toate ...
Carping Club

Scrie răspuns