CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Feb 2007, 12:05

apsalba scrie: PS Da-mi o adresa de e-mail si iti trimit proiectul cu pista de competitii care se va construi in vara asta in judetul Alba.

Pai asta spuneam si eu, la nivel declarativ, de intentie, tu scoti proiecte din maneca mai ceva ca Zewa servetele parfumate. Problema e la capitolul REALIZARI.
Carping Club

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 12:28

O sa le postez pe www.apsalba.ro. Chestia cu maneca puteai sa o completezi cu faptul ca aceste proiecte aduc si bani.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Feb 2007, 12:47

:lol: poi rupeti banii fratele meu ca de aia ziceam de snobism fiindca se intampla si aici ca peste tot cine are banu are puterea , si cum ai banu te plictisesti de el si te uiti ca are si altu banu si te enerveaza si atunci de intrebi care e mai puternic si pentru a demonstra care ii mai cocosh te duci la concurs, dar ti-e frica de cei mici ca poate is mai tari si asa ii elimini ca tu ai banu si ei nu au si nu pot veni la luptele intre gladiatori!!! :lol: :lol: :lol: Ti-ai rupt oasele in 10-12 manse, slabutz, la cele aprox 100 de iesiri care le-am avut anul trecut la pescuit io am paralizat :wink:

Nu ma intereseaza cati bani ai tu si te lauzi ca-i arunci aici pe concursuri, dar e clar ca te-ai simtit lezat ca unu cu un venit mult mai mic are nesimtirea sa ridice un semn de intrebare in ideea "DE CE lotul NATIONAL s-a selectat dintr-un concurs care nu este accesibil tuturor !!!!!!?????????"

P.S. hai sa pun altfel problema , is la facultate (ultimu an) si lucru la 4 ore pe un salar de 4.5mil (in mana) / luna , cam cat costa o mansa de concurs cu transport si tot ce trebuie??? si daca is 2 pe luna???

Una e sa se tina un concurs judetean si asa mai departe si sa faci lot din toata tara si alta e sa faci lot dintre 30 de oameni care isi permit :!:

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Feb 2007, 12:56

apsalba scrie: Chestia cu maneca puteai sa o completezi cu faptul ca aceste proiecte aduc si bani.
Este foarte adevarat si asta este un lucru foarte bun.

Dar, pt ca mai este un dar, in valtoarea zelului cu care agiti tomberonul cu proiecte uiti sa mentionezi un lucru, esential as zice, avand in vedere ca ne aflam pe un site de pescuit sportiv: nu ai avut, nu ai si nici nu vei avea vreodata macar un sfant pt PESCUITUL SPORTIV!!!

Decat poate de la firme private care doresc sa sponsorizeze asemenea activitati (vezi lot Laponia).
In rest proiecte pe mediu, decolmatari, educarea populatiei riverane, va urez sincer cat mai multe. Este mare nevoie si de asa ceva.
Carping Club

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 06 Feb 2007, 13:06

Pichemane, pichemane nu te mai stropsi frate atat.
Daca insa te madarasti cu gandu ca ai fi mai bun dacat ei, pune mana si demonstreaza. Daca nu poti inseamna ca nu vrei suficient. Lipsa banilor nu trebuie sa fie o problema.
Nu de pescarii de competitie trebuie sa ne fie frica insa. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre. Fereste-te pichemane da toti binevoitorii care vor sa ne transforme pasiunea in afacere.
Mie-mi place-n Delta!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2007, 13:08

Tare ma roade o intrebare si poate ma lamureste cineva dintre voi ca eu nu inteleg : daca din cei 5 inscrisi ulterior (printre care si eu) ies unii mai bine decat primii cinci ...... cum o sa fie prezezentati : ...... "si acum stimate auditoriu, cel mai bine clasat din partea Romaniei este D-nul Gyorg (ar vrea el :lol: ) dar care nu este din lotul national al Romaniei ci vine din Romania , reprezinta Romania :shock:

Chiar ma gandesc cu o fi fost facuta treaba asta:
... trrr....trrr.. Aloo Suedia ,..... Laponia ... se audeeee

.... da noi suntem , ce doriti (fuck, tocmai mi-am varsat cafeaua si cu asta ) ... spuneti va rog , ce doriti ?

.... alooo , domnu, ....sefu, stiti noi suntem din Romania , ne-am inscris acu' ceva timp si am fost primii , v-am trimis si banii ....... domnu , noi sa stiti ca am fost primii si este vorba de lotul nostru national asa ca sa scriti in dreptul lor asta , eventual mai dam niste bani in plus

...... bine domnule x (banuiti ca stiti despre cine e vorba) asa sa fie.

inchide intrebandu-se: "ciudata si Romania asta, pe unde Doamne o fi si asta, 10 participanti din aceiasi tara , unii intr-un lot alti in altul "
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Feb 2007, 13:12

SILE perfect de acord, de aceea nu agreez nici Federatiunea asta care cica ii pentru pescuit sportiv si vorbeste de agrement , turism si taxe la tot pasu, nu mai ajungem noi sa pescuim in liniste...ca ii tot lasam p'aistea cu bani sa joace viitoru pescuitului macar pe forum sa mai ai ceva de spus ca in rest COSTA

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Feb 2007, 14:06

[quote="mirceaef"][quote="SF"] ... cred ca ii o chestie in premiera sa inscrii niste pescari ... la un open , unde poate merge oricine ,drept lot national , indiferent ca esti acreditat sau nu inteleg ca unii baietii sint mai simtiti pe aici , da-i ridicola chestia .
Si crapistii au participat la alte concursuri internationale inafara de mondiale , da nu au mers drept lot national , ii o chestie de substanta , pur si simplu ... [/quote]

SF (si pikeman si zamfi),

nu-i o chestie in premiera iar lotul national, cu aceasta titulatura, se inscrie numai la Campionatul Mondial. In rest poti sa te numesti si baba Rada si lot national si cum vrei. nu intereseaza pe nimeni atat timp cat platesti taxa de inscriere.

dar ideea e alta. din toata munca si efortul pe care l-au facut baietii astia ca sa existe, in premiera, un asemenea campionat, turneu, care selecteaza cu adevarat valori, voi de asta ati gasit sa va legati, de titulatura? asta e important acum, cum se numesc?

SF si pikeman, va intreb de curiozitate, va pasioneaza competitia? vreti sa participati? stiti ce inseamna sa scoti banul din buzunar si pe urma sa-ti rupi oasele in atatea manse de concurs pt ca in final sa se mai faca si mishto de tine?[/quote]

Draga MirceaF , ori esti varza total ori un nesimtit fara pereche. Pentru ca daca nu ai citit tot sau nu intelegi atunci esti varza , daca ai citit si inteles , atunci pur si simplu esti nesimtit . Uite , acu vreo luna am pus niste intrebari , daca imi raspunzi , pe privat , nu trebuie pe public , atuci am sa-ti raspund si eu la nedumeririle de mai sus , pentru ca asa mi se pare normal , daca unu intreaba , cel vizat raspunde , nu crezi .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Feb 2007, 14:19

[quote="Sile"] Fereste-te pichemane da toti binevoitorii care vor sa ne transforme pasiunea in afacere.[/quote]

Sile , probabil tu stii un loc unde totul ii gratis , si nimeni nu-ti ia bani pe nimic , eu nu , da poti sa-mi zici si mie . Pina atunci eu bag bani in buzunarele altora , si nu ma intereseaza ca se imbogatesc , ci ma intereseaza sa primesc ceva de bani aia , iar daca pot alege , atunci ie si mai bine .

Fir Intins!!!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 06 Feb 2007, 14:41

probabil tu stii un loc unde totul ii gratis , si nimeni nu-ti ia bani pe nimic
SF, esti un pic malitios. Nu sunt deloc un visator.
Mie-mi place-n Delta!

Scrie răspuns