apsalba scrie:Intreba-l pe malin, pe vladeanu, pe rosioru, pe bogdan vasilescu s.a. Ei au participat la adunarea comisiei de competitii. Daca sunt barbati confirma ce am spus eu. Informatia o am de la dl. stan de la ajvps alba, care a participat la sedinta, cu care m-am intalnit luni la adjudecarea unei balti, si care se plangea ca nu mai au bani de salarii(printre altele). Nu mai au pescari la alba si nici vanatorii nu sunt departe de migratie.
Malin nu are timp sa raspunda pt ca este ocupat cu organizarea Turneului AVP 2007 - 8 etape ( Ghioroc, Valea Argovei, Gostilele, Fantanele, Tileag, Gilau, Rogojesti, Sarulesti) aprilie - octombrie 2007. Tot el duce echipa calificata anul trecut in Laponia la o Cupa Mondiala.
Rosioru (APCR) organizeaza: Campionatul National de pescuit la crap 2007, Cupa Cupelor, Crapmania - Tancabesti, Cupa Bugeac, Cupa Moara Vlasiei, Concurs de pescuit la crap pt copii- 1 iunie 2007. De asemenea, trebuie sa duca echipa nationala la Campionatul Mondial din Serbia.
Bogdan Vasilescu organizeaza Campionatul National de musca 2007. Plus alte cateva openuri in domeniu care imi scapa acum. Pleaca si el cu echipa nationala in strainatate.
Prin urmare singurul "barbat" care v-ar putea raspunde as fi
eu. Din pacate eu sunt domnisor. Imi daruiesc fecioria pe 100.000 euro. Vreti sa faceti si d-voastra ceva in 2007? Gasiti o finantare europeana nerambursabila pentru banii astia...