CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2007, 20:39

apsalba scrie: "Substratul" din titlu este accesibil numai oamenilor inteligenti. Faptul ca nu ai facut legatura cu un celebru serial TV, tine de cultura generala.
Serialul respectiv nu are nici o legatura cu notiunea de "cultura generala"! Nici cu notiunea de "cultura"! :(

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2007, 20:46

Luci scrie:in iunie sunt mondialele din Finlanda, MihaiV le stie exact
http://www.cips-fips.org/fips-ed/index.html

marcel gheorghita
senior
senior

ce vraji a mai facut federatia mea

Mesaj de marcel gheorghita » 07 Feb 2007, 21:46

Apropo de MihaiV:
Moaaammma ce echipe tari de spinning avem....tari in gura, ca numai pretentii sunt, dar fapte mai putin...(aviz asociatiilor si altor agentii care fac si trimit loturi....)
Bravo crapistilor ca netezesc calea altora.....

Cu stima

pityu
veteran
veteran

Ce vraji a mai facut federatia mea

Mesaj de pityu » 07 Feb 2007, 22:01

Valistrati a scris :" Frate vezi ca aluneci pe linga topic. "
Eu zic: ... mai citeste odata titlul topicului, dupa care vezi si tu cine vorbeste pe langa subiect ! :!:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2007, 08:11

MihaiV
Sensul cu ceapa nu este o lipsa de apreciere a asociatiilor, ci s-a referit strict la forma de reprezentare. Nu cred ca este un motiv de lauda sa puneti in panoplia AGVPS niste merite personale cu care sa se impauneze o gasca de infractori.

StefanDinu
veteran
veteran

Re: ce vraji a mai facut federatia mea

Mesaj de StefanDinu » 08 Feb 2007, 08:33

marcel gheorghita scrie:Apropo de MihaiV:
Moaaammma ce echipe tari de spinning avem....tari in gura, ca numai pretentii sunt, dar fapte mai putin...(aviz asociatiilor si altor agentii care fac si trimit loturi....)
Ma uita-te odata. Nu sunt echipe ... sunt asociatii care au organizat etape in Truneul AvP. Turneu ce nu s-a situat cu nimic sub competitiile crapistilor. Diferenta este ca Spinning-ul nu are posibilitate de reprezentare la Campionatul Mondial/ European. Noi nu am recurs la solutia "imorala".
In alta ordine de idei las-o mai moale cu pretentiile tale de aprecieiri. Sunt chestii care te depasesc si nu ai nici cea mai mica idee despre subiect.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 08 Feb 2007, 08:37

apsalba scrie:MihaiV
Sensul cu ceapa nu este o lipsa de apreciere a asociatiilor, ci s-a referit strict la forma de reprezentare.
Si cum Federatia de la Alba este singura (desi nu are nimic de-aface cu o federatie sportiva) veniti de luati lumina.

Domnule POPESCU cum ramane cu episodul "FRPS la AGVPS" ? Informatii corecte? Sau praf in ochi si atacuri ale unui om mic ????
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2007, 08:59

Intreba-l pe malin, pe vladeanu, pe rosioru, pe bogdan vasilescu s.a. Ei au participat la adunarea comisiei de competitii. Daca sunt barbati confirma ce am spus eu. Informatia o am de la dl. stan de la ajvps alba, care a participat la sedinta, cu care m-am intalnit luni la adjudecarea unei balti, si care se plangea ca nu mai au bani de salarii(printre altele). Nu mai au pescari la alba si nici vanatorii nu sunt departe de migratie.

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 08 Feb 2007, 11:15

apsalba scrie:Intreba-l pe malin, pe vladeanu, pe rosioru, pe bogdan vasilescu s.a. Ei au participat la adunarea comisiei de competitii. Daca sunt barbati confirma ce am spus eu. Informatia o am de la dl. stan de la ajvps alba, care a participat la sedinta, cu care m-am intalnit luni la adjudecarea unei balti, si care se plangea ca nu mai au bani de salarii(printre altele). Nu mai au pescari la alba si nici vanatorii nu sunt departe de migratie.
Malin nu are timp sa raspunda pt ca este ocupat cu organizarea Turneului AVP 2007 - 8 etape ( Ghioroc, Valea Argovei, Gostilele, Fantanele, Tileag, Gilau, Rogojesti, Sarulesti) aprilie - octombrie 2007. Tot el duce echipa calificata anul trecut in Laponia la o Cupa Mondiala.

Rosioru (APCR) organizeaza: Campionatul National de pescuit la crap 2007, Cupa Cupelor, Crapmania - Tancabesti, Cupa Bugeac, Cupa Moara Vlasiei, Concurs de pescuit la crap pt copii- 1 iunie 2007. De asemenea, trebuie sa duca echipa nationala la Campionatul Mondial din Serbia.

Bogdan Vasilescu organizeaza Campionatul National de musca 2007. Plus alte cateva openuri in domeniu care imi scapa acum. Pleaca si el cu echipa nationala in strainatate.

Prin urmare singurul "barbat" care v-ar putea raspunde as fi eu. Din pacate eu sunt domnisor. Imi daruiesc fecioria pe 100.000 euro. Vreti sa faceti si d-voastra ceva in 2007? Gasiti o finantare europeana nerambursabila pentru banii astia...
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 08 Feb 2007, 12:37

apsalba scrie:Intreba-l pe malin, pe vladeanu, pe rosioru, pe bogdan vasilescu s.a. Ei au participat la adunarea comisiei de competitii. Daca sunt barbati confirma ce am spus eu. Informatia o am de la dl. stan de la ajvps alba, care a participat la sedinta, cu care m-am intalnit luni la adjudecarea unei balti, si care se plangea ca nu mai au bani de salarii(printre altele). Nu mai au pescari la alba si nici vanatorii nu sunt departe de migratie.
I-am intrebat pe toti (mai putin pe Vasilescu). Toti au infirmat.
Pe de alta porte dumneavostra va hraniti cu informatii "reale" de la dusmanul de clasa. Cam slaba miscare manageriala.

Sper ca nu ati ajuns pana acolo sa credeti ca daca ati preluat activitatea de la AGVPS - suc. Alba, acum or sa dea faliment agevepeseii ?? Trezeste-te! Daca vor murii, vor murii sub propria greutate nu de la intepaturile de tantari.

Scrie răspuns