CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Feb 2007, 15:04

Sile , scuze daca asa iese , insa toata lumea alearga dupa bani ( sau aproape toti ) , argumentu asta cu imbogatirea nu mai tine , asa ca conteaza ce poti primi de bani care ii dai , oricum , daca nu baga unu mina in sac o baga altu . Nu-i etic , da-i viata de zi cu zi .

Fir Intins!!!

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Feb 2007, 16:50

SF scrie: Draga MirceaF , .... un nesimtit fara pereche...
bai SF, ai mancat ciuperci la pranz sau ai ramas fara frane la caruta. ca nu-ti inteleg inversunarea.
nu's la ce intrebari te referi dar mai spune-le odata, daca pot iti raspund, alea de ti le-am pus eu sunt retorice. nu stiam ca cele fara raspuns lasa sechele.
hm, uite trecuse ziua si ramasesem ne-nesimtit, bine ca m-ai salvat tu.
Carping Club

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Feb 2007, 19:18

bai fratilor, va vad oameni cu ceva carte, ca altfel n-ati scrie asa la obiect si cu astfel de metafore.

ce ar cere unu si altu (si io) daca ne-am uni si am pune umarul, indiferent de "culoarea pestelui"!??

hai mai sa facem ceva ODATA, dati-va mesaje private, dati-mi si mie, si nu va mai inversunati atat ca Popescu n-are bani de pescuit sportiv, altul nu a citit nus'ce, etc, etc.

pana una alta, un substrat e pe cale sa se creeze. atat cei ce vor, cat si cei ce nu vor sa vada au constatat asta.

HAI ODATA!

in loc sa vorbim constructiv, noi ne dam la goiale!

am facut si fac (si sper ca voi mai face) VOLUNTARIAT din 2000 sau 2001, nu mai stiu, crezand totusi in cativa oameni din tzara asta si in proiectele lor. cu cat sunt mai multe, cu atat sunt mai usor de ales!
si de asemeni, mai usor de sintetizat!
am mai luat si tzepe, ca nimeni nu e perfect... dar totusi am realizat CEVA!

aici nu vorbim de cine e mai tare, avem un hobby COMPLET DEFICITAR ce are nevoie de multe capete si de FOARTE multe maini!

deci, ce facem?

mai aruncam unii in altii cu tot felul sau ne oprim?

ar trebui sa vorbim TOTI aceeasi limba, si sa construim, nu sa daramam!

din ORICE e de invatat!

sper sa ma credeti pe cuvant!

cu mare consideratie, TERRYBILL.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Feb 2007, 19:51

perfect
hai stop joc la toata lumea
si fiecare sa-si vada de drumul si treburile sale indiferent in ce directie
nu ar fi rau sa sune ca un pact de neagresiune din toate partile
:D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pityu
veteran
veteran

Ce vraji a mai facut federatia mea

Mesaj de pityu » 06 Feb 2007, 20:14

Fane, iarta-i ca nu stiu ce vorbesc!
Mai bine spune-ne..."ce vraji ai mai facut la MAPDR?"
Te-ai intalnit cu ministrul, ca azi a fost Luni-05.02.2007? Cu ce rezultate ?
Asta e important. In rest... rau-voitorii se vor tria ei singuri. Nu trebuie sa-ti bati tu capul.

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Ce vraji a mai facut federatia mea

Mesaj de vali stratonov » 06 Feb 2007, 20:57

pityu scrie:Fane, iarta-i ca nu stiu ce vorbesc!
Mai bine spune-ne..."ce vraji ai mai facut la MAPDR?"
Te-ai intalnit cu ministrul, ca azi a fost Luni-05.02.2007? Cu ce rezultate ?
Asta e important. In rest... rau-voitorii se vor tria ei singuri. Nu trebuie sa-ti bati tu capul.
Frate vezi ca aluneci pe linga topic.
O fi d-ul Popescu mai tare ca iluzionistul David Coperfield de se asteapta lumea la niscavai vraji pe la Minister?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Feb 2007, 22:13

Baiatul de la ASV(a se citi seful) a intrat in cercetari, corpul de control al ministrului a pus teleobiectivul pe el. Personajul este cel cu licentele pt ajvps_vl alias Antonescu, care le-a dat tidula cu acvacultura. S-ar putea ca toate ajvps-urile sa se trezeasca fara aditionale, CP cascand si el ochii si ginind falsul lui Selaru, facut in 2003 cand a facut niste aditionale la niste contracte care isi dadusera obstescul sfarsit in urma cu vreo 13 ani, ani in care baietii au pescuit fara sa dea taxa la stat. O sa mai auziti lucruri interesante.

Apropo de Valcea. Prin adresa nr. 1091/30.01.2007, DSVSA VAlcea recunoaste sub semnatura Dir.exec. Florinel Constantinescu faptul ca nu a eliberat nici un aviz pentru vreo unitate care sa aiba activitate de pescuit. Ce vor sa faca tovarasii este pedepsit prin legea 192/2001 si daca raspunsul la procedura prealabila pe care am inintat-o ANPA nu va fi favorabil, se va trece iar pe la instante. Pana la urma se va convinge si gigi si AGVPS ca are partener de dialog serios.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Feb 2007, 13:35

[quote="mirceaef"][quote="SF"] Draga MirceaF , .... un nesimtit fara pereche... [/quote][/quote]

Puteai sa postezi mesaju intreg , nu !? Ai scos si tu trei cuvinte acolo ....ca sa demonstrezi ca am avut dreptate . Vezi ca-ti dau un pm sa-ti expic aia cu nesimtirea .

Fir Intins!!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Feb 2007, 15:31

Domnule POPESCU este deja patologica situatia dumitale ... fuga de raspunsuri clare, informatii false sau doar jumatate adevarate ... controleazate omule !!! Fa exercitii!!!

Totul se afla ... indiferent de cum povestesti tu. Stiu ... sunt o gramada de prosti care te-au crezut ... iar cei care nu te-au crezut sunt oricum putini ... inteligenta nu este un bun de larg consum ... dar nu te baza pe asta
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2007, 20:35

-West spinning Brigade -Arad
-APR -Buc
-Anglers XXI
-Aqua Transilvae-Cluj
-Thimallus-Radauti
-Pescar4 Ever
-AGVPS Bihor-Oradea
-Romtravel-Cluj
-Energofish-Cluj
apsalba scrie: Toate asociatiile pe care le-ati enumerat, nu fac nici cat o ceapa degerata daca nu sunt organizate si reprezentate de un for national.
Va multumim pentru aprecieri! :(

Scrie răspuns