CE VRAJI A MAI FACUT FEDERATIA MEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici macar nu au barbatia sa recunoasca. Halal lideri de opinie ai pescarilor. Astept si niste poze si o sa le postez pe forum. Cat despre disparitia AGVPS, luni se judeca fondul pentru desfiintare. Putina rabdare. Am invatat si eu ceva. Mai am o sursa care a confirmat prezenta domnilor respectivi la acea intalnire. Lanseaza o intrebare la gigi, pentru ca a tinut si el un discurs la respectiva cumetrie.
Vladeanu a dat de inteles ca au fost, dar nu vor sa raspunda ca sunt ocupati cu concursurile. Daca moare respectivul stabiliment, ce fac cu atata zdroaba.
NR.
Tantarii au provocat niste pagube imense, asa mici cum sunt.
Vladeanu a dat de inteles ca au fost, dar nu vor sa raspunda ca sunt ocupati cu concursurile. Daca moare respectivul stabiliment, ce fac cu atata zdroaba.
NR.
Cam tarziu a intrat in referat chestia cu Jiji. Eu in locul tau nea Fane i-as mai taia din viitoarele functii la federatie informatorului, ca nu merita. Ti-am zis, e ori dobitoc, ori fitilit si te lucreaza.
Sa ne traiesti si pana nu bagi pozele pe sait eu zic sa ne vedem de ale noastre, ca poate ai treaba si te deranjam.
Sa ne traiesti si pana nu bagi pozele pe sait eu zic sa ne vedem de ale noastre, ca poate ai treaba si te deranjam.
- rechinulalb
- utilizator nou
Saracul, fie-va mila de domnul presedinte al Federatiei, Corneliu Vadim Tudor al pescuitului din romania . Are vedenii si aude soapte, are surse, primeste confirmari, face investigatii, are fotografii compromitatoare, deschide procese .apsalba scrie:Nici macar nu au barbatia sa recunoasca. Halal lideri de opinie ai pescarilor. Astept si niste poze si o sa le postez pe forum. Cat despre disparitia AGVPS, luni se judeca fondul pentru desfiintare. Putina rabdare. Am invatat si eu ceva. Mai am o sursa care a confirmat prezenta domnilor respectivi la acea intalnire. Lanseaza o intrebare la gigi, pentru ca a tinut si el un discurs la respectiva cumetrie.
NR.
Cine poate va rog sa-i recomande un psihiatru si medicamentele adecvate ca altfel devine irecuperabil si cine mai are grija de de Rapitori, Crap si Musca. Macar sa prinda musca.
Si ce este mai grev ,aceasta stare psihica a extins-o si la la oameni din preajma lui. Atentie vicepresedinte si subsefi ai federatiei. Vaccinarea.