Avatul - un peste greu de citit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catalin66
veteran
veteran

Re: Avatul - un peste greu de citit

Mesaj de catalin66 » 21 Ian 2013, 22:15

Da , am avut eu Adagio , foarte fain arata si aveam mari sperante dar... nu a confirmat , poate nu l-am maniat eu corect sau nu am gasit eu o perioada mai buna dar nici nu statea bine in curent , la viteze mai mari de recuperare il cam scuipa afara .
In piscina toate voblerele fac frumos :lol: pe rau nu mai e acelasi lucru .

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Ian 2013, 22:20

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 22 Ian 2013, 00:24

Strict parere de necunoscator.

Final de octombrie, Dunare.Periprava
Incercat cu tot ce aveam, inclusiv cu poze Claudia Schieffer, milfuri... Subtire spre dezamagire maxima
Pus giugeaua asta : http://www.tacklewarehouse.com/Sebile_S ... #multiview light violet/ natural shiner
Rezolvat 2 zile de avat.

Avatul bag de seama ca are niste toane maxime

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 22 Ian 2013, 01:02

pai de obicei dupa vreo 10 zile de canicula daca se iveste o zii de vreme inchisa atunci e bomba la avat.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Ian 2013, 13:43

Pai daca-l scotea afara nu-l lasai sa coboare . Nu-s naluci sa prinda in orice situatie , astea cu cadere din asta is pentru pesti care mananca in banc , unde se intampla ca sa cada cate un peste ranit sau lovit si care aia care is mai obositi dupa atacuri ratate il culeg pe cate un zapacit care cade spre fund .

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Ian 2013, 14:13

eu am avut patide foarte bune la avat pe illex water monitor ala de merge sub filmul apei,jercuit rapid ...problema ramanad aceeasi ca mergea doar o zi doua dupa care incepeam iar cautarile....iar la o perioada de timp reveneam iar pe water monitor

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 22 Ian 2013, 14:45

SF scrie:Pai daca-l scotea afara nu-l lasai sa coboare . Nu-s naluci sa prinda in orice situatie , astea cu cadere din asta is pentru pesti care mananca in banc , unde se intampla ca sa cada cate un peste ranit sau lovit si care aia care is mai obositi dupa atacuri ratate il culeg pe cate un zapacit care cade spre fund .
Posibil , dar cum sa-l las sa cada pe curent , ca eu acolo caut avatul , ar trebui sa nu mai mulinez si chiar asa can se intindea firul .... am avut si varianta mai usoara de 12g la 8,5cm , poate varianta mai grea de 10,5cm cu 30g merge mai bine , sau poate face treaba in statatoare sau locuri cu curent foarte slab .

Rapace

Dar o varianta mai ieftina la water monitor nu ai incercat , ceva gen TopBandit dela Strike Pro ? http://www.strikepro.se/eg077col.htm

http://www.youtube.com/watch?v=XtWT0XxvG6k

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Ian 2013, 18:50

Am specificat ...sunt doua feluri de water monitor de la illex unul din ele merge sub filmul apei nu pe suprafata la illex mai ai si mocasinul pentru suprafata eu la cel subsurface am prins mai bine ...interesant si strike pro-ul ala dar nu vad o culoare prea interesanta adica mai apropiata de real xxx ,asemanatoare culorilor de la illex ....acum nu trebuie sa spui ca este foarte scump monitorul sunt altele mult mai scumpe sa spunem ca este in zona medie spre varf ca si pret la 18 eur nu cred ca este din cele mai scumpe.si sincer are o bataie foarte interesanta pt avat cred eu ...am culoare ablette,bone si wasaghy de 9.5

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 22 Ian 2013, 19:00

rapace scrie: ...sunt doua feluri de water monitor de la illex
Care sunt alea, ca eu stiu doar de unul, cel care evolueaza imediat sub suprafata apei?... :roll:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Ian 2013, 19:07

eu primul de l-am cumparat se misca mai degraba ca mocasinul adica imi atinge suprafata la jercuiala

Scrie răspuns