Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Avatul - un peste greu de citit
Mahhh,eu stiu un lucru.Uneori prinzi avat si la limba de papuc cum se zice,chiar la doi metri de tine.Dar la fel de adevarat ca de cele mai multe ori(si asta intr-adevar e un lucru bun pe aici la noi)iti face in ciuda si nu-l poti pacali cu nimic.Dupa mine unul nu cred ca pescuitul la avat il inveti din povesti sau din ce-ti zice unul sau altul.Totul e sa stii tu sa te adaptezi conditiilor in care alegi sa pescuiesti si in care se afla si rapeste avatul.De multe ori prinzi avat pentru ca ai ajuns sa cunosti foarte bine locurile si obiceiurile pestilor pe o anumita zona.La fel de adevarat ca mi-i s-a intamplat sa merg in alte locuri decat cele pe care pescuiam de obicei si sincer am fost prastie,parca nimic nu se mai potrivea cu ce stiam eu sau nu am fost la fel de istet ca tipu'din apa.Multi vor zice ca au fost la avat si au prins foarte bine din prima.Posibil.Dar de cate ori s-a intamplat asta si cat de mari erau avatii.Una e sa dai intr-un card de avatzei pana-n kil juma si alta-i sa te bucuri ca ai reusit sa pacalesti ceva trecut de 3-4 kile.De multe ori imi placea sa urmaresc pe baraje cum avatul insoteste pasnic cardul de obleti,fara sa-i atace,de ai impresia ca-i protejeaza si nu ca-i vaneaza.E un ciudat si pe astia zau daca-i intelege cineva 

Si tu ai impresia ca eu am vorbit serios?rapace scrie:Glumeam SVF sper sa nu fi deranjat si ca tii la gluma![]()

-
- veteran
Nu stiu daca e vreunu mai patit decat mine
sun un baraj de pe Olt, in special vara, aproape week-end de week-end intre orele 5:30 si 7:30-8:00 undeva peste 100 de atacuri de avati asa de la vreo 2 kile in sus inspre 3-4 kile...si nu exagerez cu nimic...rar, extrem de rar sa reusesti sa pacalesti vreunu, si atunci cand ii pacalesti nu iei mai mult de 1-2 pesti...am vb exclusiv de pescuitul de pe mal, dar in vara ce urmeaza planuiesc cateva iesiri cu barca pt o prezentare diferita a nalucilor...va trebui sa fiu cat mai stealth si sper sa se schimbe si rezultatele 

SVF sa-ti dea dumnezeu frunza de brusture in cucuruz in caz ca nu ai papirul in dotare,,,si sa te plesneasca coada de avat de sa nu mai vezi cand esti bagat in apa

cu barca nu o sa pacalesti mai mari de max2kg,pariu pe o lada cu bere(weissbier sa fie)cel mai bine e sa te uiti si sa observi cati peste 4kg isi fac veac pe acolo,avatul din baraje e ca un avion cu reactie cand se apuca sa dea in ei........plus ca e mult mai atent, eu cred ca mananca de distractie nu de foame in momentele alea,se aduna cu prieteni si pun pe fugareala saracele albituriandrei-ovidiu scrie:Nu stiu daca e vreunu mai patit decat minesun un baraj de pe Olt, in special vara, aproape week-end de week-end intre orele 5:30 si 7:30-8:00 undeva peste 100 de atacuri de avati asa de la vreo 2 kile in sus inspre 3-4 kile...si nu exagerez cu nimic...rar, extrem de rar sa reusesti sa pacalesti vreunu, si atunci cand ii pacalesti nu iei mai mult de 1-2 pesti...am vb exclusiv de pescuitul de pe mal, dar in vara ce urmeaza planuiesc cateva iesiri cu barca pt o prezentare diferita a nalucilor...va trebui sa fiu cat mai stealth si sper sa se schimbe si rezultatele

....dor mi sa ii mai vad
cata dreptate aiin momentele alea nu iti ramane decat sa speri ca ai suficiente naluci in cutie pentru a o gasi pe cea castigatoare. pe langa gasitul nalucii mai trebuie sa gasesti si miscarile pe care le prefera plus o alta chestie pe care nu o pomenesc. daca ai noroc sa gasesti cele 3 variabile vei prinde pana i se nazare ca vrea alta naluca, alte miscari la care adaugi si variabila 3 ... asupra careia tu nu ai nici o influenta.
- ovi_vl
- utilizator constant
[quote="andrei-ovidiu"]Nu stiu daca e vreunu mai patit decat mine
sun un baraj de pe Olt, in special vara, aproape week-end de week-end intre orele 5:30 si 7:30-8:00 undeva peste 100 de atacuri de avati asa de la vreo 2 kile in sus inspre 3-4 kile...si nu exagerez cu nimic...rar, extrem de rar sa reusesti sa pacalesti vreunu, si atunci cand ii pacalesti nu iei mai mult de 1-2 pesti...am vb exclusiv de pescuitul de pe mal, dar in vara ce urmeaza planuiesc cateva iesiri cu barca pt o prezentare diferita a nalucilor...va trebui sa fiu cat mai stealth si sper sa se schimbe si rezultatele
[/
exact asa se intampla si in baraj la izbiceni...am mai vazut prins cate unu la cristal vibe de sus de la balustrada , oricum avatul de balta e cel mai nebun animal
)

exact asa se intampla si in baraj la izbiceni...am mai vazut prins cate unu la cristal vibe de sus de la balustrada , oricum avatul de balta e cel mai nebun animal

andrei_ovidiu zicea ca SUB baraj, nu deasupra ... adica exact sub turbine vede grameziile de avati rapind care se lasa pacaliti cu greu ...
ps: ovidiu, ai incercat din curiozitate ceva top water ... gen WTD recuperat rapid de tot (foarte rapid) ...
ps: ovidiu, ai incercat din curiozitate ceva top water ... gen WTD recuperat rapid de tot (foarte rapid) ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
apoi daca si avatul e greu de citit, care vorba aia are 4 litere din care doua se repreta, atunci cum citim stiuca, salau, sau mult mai lungul cuvant pastrav
mi clar, unii nu prea au fost la scoala

Poti sa pui niste poze cu toate nalucile pe care le incerci in situatia aia !?andrei-ovidiu scrie:Nu stiu daca e vreunu mai patit decat minesun un baraj de pe Olt, in special vara, aproape week-end de week-end intre orele 5:30 si 7:30-8:00 undeva peste 100 de atacuri de avati asa de la vreo 2 kile in sus inspre 3-4 kile...si nu exagerez cu nimic...rar, extrem de rar sa reusesti sa pacalesti vreunu, si atunci cand ii pacalesti nu iei mai mult de 1-2 pesti...am vb exclusiv de pescuitul de pe mal, dar in vara ce urmeaza planuiesc cateva iesiri cu barca pt o prezentare diferita a nalucilor...va trebui sa fiu cat mai stealth si sper sa se schimbe si rezultatele
nici tu nu ai starepikeman scrie:apoi daca si avatul e greu de citit, care vorba aia are 4 litere din care doua se repreta, atunci cum citim stiuca, salau, sau mult mai lungul cuvant pastrav![]()
mi clar, unii nu prea au fost la scoala
![]()
![]()

ps: si cum merge copca la voi

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...