Ce ai postat tu pe youtube reprezinta un nume intre brandurile care fac voblere bune. Din nefericire la noi nu le aduce nimeni si de afara ies destul de scump - insa asta nu-i rapeste din calitati.SF scrie:Strike Pro ala mi se pare bondoc si cu pattern pentru pesti teritoriali , nu cred sa mearga la pesti de banc care se hranesc , cum erau prezentati avati la inceputu topicului .
Xorus Patchinko 100 de ex. il vad mai acceptabil , da strict suprafata .
Daca aveti rabdare sa intrati la nalucile pentru mare (Bonnie si Water Monitor erau pescuite in mare inainte de a ajunge la avati ) de pe paginile japo , gasiti o multime de modele si variante de naluci de tipu asta , pentru toate buzunarele , iti trebuie zile ca sa le vezi pe toate .
Unu care lucreaza sub pelicula de ex. ii asta
http://www.youtube.com/watch?v=8WDVJNrczts
Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Avatul - un peste greu de citit
nu am Anthrax-ul ala dar din ce am vazut as spune ca nu e potrivit locurilor unde de regula se cauta avatii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Si eu sunt de aceeasi parere. 

Antraxul il aveam in program sa il cumpar dar acum stau pe ganduri cred ca ar fi bun totusi pe lacuri la avat dar pana nu il am in lanseta nu pot spune ...mai este timp de gandire no stress
n-ai cum sa dai gres cu asa cevaSVF scrie:Sper sa-l pacalesc anul asta cu asa ceva,daca tot fac pene prin casa![]()
Uploaded with ImageShack.us

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Lasati ca o sa va spun daca merge sau nu - am comandat 2 buc. si abia astept sa vina sa le probez sa vad cum merg prima data si apoi le scoatem pe apa in locuri mai "fierbinti". Tare m-as mira dupa ce imi sosesc cele 2 comandate sa nu apara cineva cu cel putin 1 buc. de vanzare - ca asa se intampla mereu ( ca si cu Team Daiwa ).
Ilie de cand nu te-am mai vazut ( de pe centru ) au inceput sa-ti creasca pene - poate imi dai si mie vo' 2 dar sa fie de-ale colorate.

-
- utilizator constant
Deundeai luat capetele alea de plub pt carlige?
http://www.mudhole.com/Fly-Tying/Beads- ... tfish-Headciprian savu scrie:Deundeai luat capetele alea de plub pt carlige?