Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Avatul - un peste greu de citit
bre ...ce cauti tu in cartierul meu nordic u apartenenta sportiva ?
de mult ma tin sa intreb .......

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
are u talking to me?MuskMd scrie:bre ...ce cauti tu in cartierul meu nordic u apartenenta sportiva ?de mult ma tin sa intreb .......

aaa, ma prinsai, sigur u are talking to me
poi cunoscui si io niste oameni d'ai mei , is juma moldav dupa tata (Dumnezeu sa-l ierte) care impartaseau acelasi sentiment cu mine (C&R) fata de pesti
si asa mi-s bucovinean de fel

p.s. perfectu simplu e de la orijinea olteneasca
si-s nascut in Ardeal, asa ca nu ma enerva ca te iau cu toate accentili, daca prishepi ce zic
io vorbiesc pieste tot in Romania asta, desi umbla vorba ca la Brasov si Campulung (ala de Pitesti bre, nu moldav) ii a mai pura graira romaneasca
dreq stie de ce ca la BV e mix moldavo-oltenesc de pe timpu industrializarii lu Ceasca 

Hai ca vine ea vara si mai apuc sa-tz vaz si io non-bretonu la o berula....Sensei

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- utilizator constant
Pana la urma "a citit" cineva avatul iarna?
Sunt curios daca in Delta mananca acuma?....oare face greva foamei sau nu dam noi dupa el?
Sunt curios daca in Delta mananca acuma?....oare face greva foamei sau nu dam noi dupa el?
nu vreau sa fac mixuri pikeman ... caut niste senzatii tari (pikeman scrie:bre, io doar am povestit asa din trecut despre mixul spin cu fly, io as pune mizeriile si in fata la un vobler, stiu io ceva zone de m-as distra cu mini avatei pana in kil dar cu duiumul![]()
Hell da-ti una peste ceafa si fa poza sa vad io, bag sama ca ai uitat cine e tatal tau in toate stilurile de pescuit![]()
![]()

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Cam ce distanta vrei sa acoperi?
Ai loc sa te bagi in apa?

pai daca ajung la un 20 de metri deja e OK. ma indoiesc ca voi reusi sa lansez acolo avand in vedere experienta minima in ceea ce priveste fly-ul dar pentru inceput ma voi ajuta de curentHell scrie:Cam ce distanta vrei sa acoperi?

intratul in apa in locul respectiv e exclus ... la 1 metru de mal apa bate in vreo 5 metri, pescuind de pe un fel de dig ce intra in apa vreo 100-120 de metri ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...