Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Avatul - un peste greu de citit
Din ce stiu eu de la tine,de acolo de pe limba aia de pamant ar trebui sa fie suficient...si de lansat si sa devii enervant cu avatii aia ai tai. 

Nu te baga la clasa 5...este prea fina(nu si imposibila) pentru avat.
Vei avea momente cand nu poti arunca musca ce o cer pejtishorii
Si zici ca nu ai loc in spate deloc?
Vei avea momente cand nu poti arunca musca ce o cer pejtishorii

Hell, ai dreptate 100% doar ca am echipament de cl.5 de cand voiam sa caut cleanul prin romania. momentan vreau sa ma abtin de la alte cumparaturi pentru ca oricum m-am lungit prea mult cu alte chestii asa ca voi incerca sa vad cum merge cu ceea ce am. binevoitorul care m-a ajutat cu niste streamere le-a facut oarecum adaptate clasei pe care o voi folosi plus ca momentan voi incerca sa prind ceva avatei care nu prea sar de kilogram in locul in care il am in minte ... ulterior voi trece si la grupa mai mare si sper sa ajung pana la aia cu mustatiHell scrie:Nu te baga la clasa 5...este prea fina(nu si imposibila) pentru avat.
Vei avea momente cand nu poti arunca musca ce o cer pejtishorii![]()

ps: am in spate tot locul din lume ... pescuiesc cum ziceam pe un capat de dig ce intra in apa fara nici un obstacol care sa ma jeneze in lansare.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Shooting headuri. fara prea multe flic-flacuri.
Si duce si o musca mai sanatoasa
Bine....daca iti arat pe ce saracie de musca am prins cel mai mare avat al meu....te umfla rasul
Intotdeauna am zis....muste fine...sa nu vaza pestele prea multe
Apare din senin, i foote o palma si pejtisorul pune botul
Nu te grabii cu recuperarea....recuperari lungi si lenese sau pompaje scurte
In functie de culoare si de mofturile lui
Si duce si o musca mai sanatoasa

Bine....daca iti arat pe ce saracie de musca am prins cel mai mare avat al meu....te umfla rasul

Intotdeauna am zis....muste fine...sa nu vaza pestele prea multe

Apare din senin, i foote o palma si pejtisorul pune botul

Nu te grabii cu recuperarea....recuperari lungi si lenese sau pompaje scurte

Emile,scuza-ma acum am vazut postarea asta a taanem scrie:[
frumoasa aratare ... ce lungime are?
astept si eu niste chestii de genul asta din partea unei persoane de nota 10 (merci) dar vad ca posta se incapataneaza sa ma lase in asteptare

..."de lansat " nu stiu ca nu ma pricep la muste , dar "enervant" este cu siguranta si acum .SVF scrie:...ar trebui sa fie suficient...si de lansat si sa devii enervant cu avatii aia ai tai.
...toata iarna am inghitit in sec atunci cand aparea cu cate o poza noua cu avat .

hehehehe ... Hell, m-ai pierdut cu shooting head-urile aleaHell scrie:Shooting headuri. fara prea multe flic-flacuri.
Si duce si o musca mai sanatoasa![]()
Bine....daca iti arat pe ce saracie de musca am prins cel mai mare avat al meu....te umfla rasul![]()
Intotdeauna am zis....muste fine...sa nu vaza pestele prea multe![]()
Apare din senin, i foote o palma si pejtisorul pune botul![]()
Nu te grabii cu recuperarea....recuperari lungi si lenese sau pompaje scurte![]()

old_radu, cand am vorbit pe aici cu niste amici cunoscuti pe niste forumuri si mi-au spus ca in apele din zona avatii se prind mai bine iarna in sine mea m-am gandit : "astia habar n-au ce vorbesc" iar azi, dupa ce anul trecut m-au dus ei cu barca sa imi demonstreze treaba asta si dupa ce ulterior am dat de anumite locuri noi pot spune fara dar si poate ca in iarna asta am prins mai multi avati decat in perioada de vara, nu neaparat ca si numar cat ca si marime. initial ma "ghidam" dupa ceea ce spuneam "cartile", conform carora avatul pe timp e iarna se prinde pe fund, cam doar la jiguri si cu recuperari lente. treaba in realitate nu e deloc asa ... se prinde aproape ca pe timp de vara, viteza de recuperare doar putin redusa si lasat voblerul sa coboare pana la vreo 2-3 metri adancime. diferenta majora consta in locul de pescuit, intr-adevar diferit fata de cele estivale.
mai jos sunt niste pesti prinsi la ultima iesire, sambata ... a se observa voblerul

ps: pozele sunt cu o latime de 800 si se pare ca forumul nu permite chestii mai mari de 600 ... deci vor fi taiate in mesaj.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Streamerul mi-a iesit undeva la 6,5cm. Si da,asa cum ziceam tu si avatii ai ai tai...
Felicitari inca o data pentru capturi 

Ce inseamna sa aiba balta peste.... felicitari anem sper sa nu te plictisesti de a ne oftica ....imi plang de mila nu am mai prins nik din dec.....
Esti enervant amice
Vezi ca sunt si fire sink ce ating adancimea aia
Shooting headuri?...follow mai signature

Vezi ca sunt si fire sink ce ating adancimea aia

Shooting headuri?...follow mai signature