merci de lamuriri si merci inca o data de felicitari ... astept si dihaniile tale luate pe fly de care sunt convins ca vor urma ...SVF scrie:Streamerul mi-a iesit undeva la 6,5cm. Si da,asa cum ziceam tu si avatii ai ai tai...Felicitari inca o data pentru capturi
pe langa braconaj mai trambitez cum prind ocazia ca ar fi bine daca pestele prins ar fi eliberat ... in felul asta si apele din romania ar avea suficienti pesti pentru a oferi satisfactii in orice anotimp. in schimb, cand intru la galerie nu vad decat pesti insirati pe siraguri, tavaliti pe jos sau morti al caror soarta e pecetuita. imi pare rau de cei care pescuiesc de placere ca din cauza unor personaje de acest fel partidele de pescuit sunt mult mai sarace decat ar putea fi ...rapace scrie:Ce inseamna sa aiba balta peste.... felicitari anem sper sa nu te plictisesti de a ne oftica ....imi plang de mila nu am mai prins nik din dec.....
Hell ... in primul rand merci de lamuriri, ma voi uita pe site cand prind ceva mai mult timp liber.Hell scrie:Esti enervant amice![]()
Vezi ca sunt si fire sink ce ating adancimea aia![]()
Shooting headuri?...follow mai signature
Nu urmaresc sa fiu enervant